Jump to content

Χ.Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Χρήστης Forum
  • Content Count

    110
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

106 Excellent

About Χ.Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

  • Birthday 01/01/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.kalavryta-ski.gr

Profile Information

  • Φύλο
    Not Telling
  • Περιοχή
    ΧΕΛΜΟΣ
  1. Ενημέρωση Χελμού Συννεφιασμένη φαίνεται ότι θα είναι η αυριανή ημέρα στο Χελμό η οποία είναι και η τελευταία της σεζόν 2012-2013 Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι. Αγαπητοί φίλοι του Χελμού, η φετινή ήταν μια δύσκολη χιονοδρομική περίοδος, με σφοδρές και συνεχείς χιονοπτώσεις και συνθήκες θύελλας πολλές φορές στο Χελμό. Η φετινή ήταν σεζόν του απάτητου χιονιού! Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια εκ μέρους του προσωπικού του κέντρου, ενάντια στα ακραία καιρικά φαινόμενα που όλοι βιώσαμε και υπομονή και αγάπη από τους χιονοδρόμους που στάθηκαν πιστοί μαζί μας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας στο Χελμό και θα σας ενημερώσουμε ξανά για ότι νεώτερο υπάρχει. Σε λειτουργία για αύριο Κυριακή 7-4-2013 θα είναι οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας, Άρτεμις και Στύγα. Ανοιξιάτικο πρόγραμμα λειτουργία - http://www.kalavrita-ski.gr/component/content/article/13-kyriotera-arthra/299-anixiatiko-ski-snowboard Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.
  2. Ενημέρωση Χελμού Ηλιόλουστη θα είναι η ημέρα αύριο στο Χελμό. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι στη βάση και ισχυροί στις κορυφές, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αρχίσουν να εξασθενούν. Σε λειτουργία για αύριο Σάββατο 6-4-2013 θα είναι ο αναβατήρας Ερμής, Αχιλλέας, Θέτις, Άρτεμις και Στύγα καθώς επίσης και το Snow Park εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Ανοιξιάτικο πρόγραμμα λειτουργία - http://www.kalavrita-ski.gr/component/content/article/13-kyriotera-arthra/299-anixiatiko-ski-snowboard Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.
  3. Ενημέρωση Χελμού Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα έχουμε αύριο στο Χελμό. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι στη βάση και ισχυροί στις κορυφές. Σε λειτουργία για αύριο Παρασκευή 5-4-2013 θα είναι οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας και Στύγα. Ανοιξιάτικο πρόγραμμα λειτουργία - http://www.kalavrita-ski.gr/component/content/article/13-kyriotera-arthra/299-anixiatiko-ski-snowboard Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.
  4. Ενημέρωση Χελμού Λόγω αναμενόμενων κακών καιρικών συνθηκών και για τη διατήρηση του υπάρχοντος χιονιού το Χ.Κ.Κ. αναστέλλει την λειτουργία του για αύριο Τετάρτη 3-4 και μεθαύριο Πέμπτη 4-4 Σε λειτουργία θα είναι το σαλέ στη βάση του Χ.Κ.Κ. Ανοιξιάτικο πρόγραμμα λειτουργία - http://www.kalavrita-ski.gr/component/content/article/13-kyriotera-arthra/299-anixiatiko-ski-snowboard Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.
  5. Ενημέρωση Χελμού Διαστήματα ηλιοφάνεια θα έχουμε αύριο στο Χελμό. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι στη βάση και ισχυροί στις κορυφές. Σε λειτουργία για αύριο Τρίτη 2-4-2013 θα είναι οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας και Στύγα. Ανοιξιάτικο πρόγραμμα λειτουργία - http://www.kalavrita-ski.gr/component/content/article/13-kyriotera-arthra/299-anixiatiko-ski-snowboard Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.
  6. Ενημέρωση Χελμού Ηλιοφάνεια θα έχουμε αύριο στο Χελμό. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί μέτριοι. Σε λειτουργία για αύριο Δευτέρα 1-4-2013 θα είναι οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας και Στύγα. Ανοιξιάτικο πρόγραμμα λειτουργία - http://www.kalavrita-ski.gr/component/content/article/13-kyriotera-arthra/299-anixiatiko-ski-snowboard Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.
  7. Ενημέρωση Χελμού Ηλιοφάνεια θα έχουμε αύριο στο Χελμό. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι στη βάση και ισχυροί στις κορυφές. Σε λειτουργία για αύριο Κυριακή 31-3-2013 θα είναι οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, Θέτις, Άρτεμις και Στύγα καθώς επίσης και το Snow Park εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Ωράριο λειτουργίας από αύριο 8:00 με 15:00 Ανοιξιάτικο πρόγραμμα λειτουργία - http://www.kalavrita-ski.gr/component/content/article/13-kyriotera-arthra/299-anixiatiko-ski-snowboard ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χιονοδρομία εκτός των πιστών εμπεριέχει μεγάλους κινδύνους, εξαιτίας χιονοστιβάδων. Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας. Ωράριο με παρατεταμένη λειτουργία: 09:00 – 17:30 Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή Άρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό) Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.
  8. Ενημέρωση Χελμού Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της αυριανής ημέρας θα έχουμε στο Χελμό. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς. Σε λειτουργία για αύριο Σάββατο 30-3-2013 θα είναι οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, Άρτεμις και Στύγα καθώς επίσης και το Snow Park. Ανοιξιάτικο πρόγραμμα λειτουργία - http://www.kalavrita-ski.gr/component/content/article/13-kyriotera-arthra/299-anixiatiko-ski-snowboard ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χιονοδρομία εκτός των πιστών εμπεριέχει μεγάλους κινδύνους, εξαιτίας χιονοστιβάδων. Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας. Ωράριο με παρατεταμένη λειτουργία: 09:00 – 17:30 Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή Άρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό) Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.
  9. Ενημέρωση Χελμού Διαστήματα ηλιοφάνειας και ασθενείς έως μέτριους άνεμους θα έχουμε αύριο στο Χελμό. Σε λειτουργία για αύριο Παρασκευή 29-3-2013 θα είναι οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας και Στύγα. Ανοιξιάτικο πρόγραμμα λειτουργία - http://www.kalavrita-ski.gr/component/content/article/13-kyriotera-arthra/299-anixiatiko-ski-snowboard ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χιονοδρομία εκτός των πιστών εμπεριέχει μεγάλους κινδύνους, εξαιτίας χιονοστιβάδων. Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας. Ωράριο με παρατεταμένη λειτουργία: 09:00 – 17:30 Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή Άρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό) Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.
  10. Ενημέρωση Χελμού Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα έχουμε αύριο στο Χελμό. Σε λειτουργία για αύριο Πέμπτη 28-3-2013 θα είναι ο αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας και Στύγα καθώς επίσης και το Snow Park εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Ανοιξιάτικο πρόγραμμα λειτουργία - http://www.kalavrita-ski.gr/component/content/article/13-kyriotera-arthra/299-anixiatiko-ski-snowboard ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χιονοδρομία εκτός των πιστών εμπεριέχει μεγάλους κινδύνους, εξαιτίας χιονοστιβάδων. Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας. Ωράριο με παρατεταμένη λειτουργία: 09:00 – 17:30 Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή Άρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό) Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.
  11. Ενημέρωση Χελμού Μέτρια χιονόπτωση θα έχουμε τις πρώτες πρωινές ώρες στο Χελμό και διαστήματα ηλιοφάνειας αργότερα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί μέτριοι και στις κορυφές ισχυροί. Σε λειτουργία για αύριο Τετάρτη 27-3-2013 θα είναι οι αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας και Στύγα καθώς επίσης και το Snow Park εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Ανοιξιάτικο πρόγραμμα λειτουργία - http://www.kalavrita-ski.gr/component/content/article/13-kyriotera-arthra/299-anixiatiko-ski-snowboard ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χιονοδρομία εκτός των πιστών εμπεριέχει μεγάλους κινδύνους, εξαιτίας χιονοστιβάδων. Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας. Ωράριο με παρατεταμένη λειτουργία: 09:00 – 17:30 Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή Άρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό) Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.
  12. Ενημέρωση Χελμού Ασθενής χιονόπτωση αλλά και διαστήματα ηλιοφάνεια φαίνεται να έχουμε αύριο στο Χελμό. Οι άνεμοι στη βάση θα πνέουν δυτικοί μέτριοι και ισχυροί στα ψηλότερα σημεία του βουνού. Σε λειτουργία για αύριο Τρίτη 26-3-2013 θα είναι ο αναβατήρας Ερμής, Αχιλλέας και Στύγα, καθώς επίσης και το Snow Park εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Ανοιξιάτικο πρόγραμμα λειτουργία - http://www.kalavrita-ski.gr/component/content/article/13-kyriotera-arthra/299-anixiatiko-ski-snowboard ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χιονοδρομία εκτός των πιστών εμπεριέχει μεγάλους κινδύνους, εξαιτίας χιονοστιβάδων. Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας. Ωράριο με παρατεταμένη λειτουργία: 09:00 – 17:30 Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή Άρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό) Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.
  13. Ενημέρωση Χελμού Ηλιοφάνεια θα έχουμε τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο στο Χελμό, αργότερα σύννεφα θα κάνουν την εμφάνισή τους πάνω από το βουνό που ίσως αφήσουν κάποιες νιφάδες. Σε λειτουργία για αύριο Δευτέρα 25-3-2013 θα είναι οι αναβατήρας Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, Θέτις, Άρτεμις και Στύγα, καθώς επίσης και το Snow Park εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χιονοδρομία εκτός των πιστών εμπεριέχει μεγάλους κινδύνους, εξαιτίας χιονοστιβάδων. Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας. Ωράριο με παρατεταμένη λειτουργία: 09:00 – 17:30 Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή Άρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό) Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.
  14. Ενημέρωση Χελμού Ιδανικές καιρικές συνθήκες θα έχουμε και αύριο στο Χελμό με ηλιοφάνεια και ασθενείς ανέμους. Σε λειτουργία για αύριο Κυριακή 24-3-2013 θα είναι οι αναβατήρας Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, Θέτις, Άρτεμις και Στύγα, καθώς επίσης και το Snow Park. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χιονοδρομία εκτός των πιστών εμπεριέχει μεγάλους κινδύνους, εξαιτίας χιονοστιβάδων. Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας. Ωράριο με παρατεταμένη λειτουργία: 09:00 – 17:30 Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή Άρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό) Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.
×
×
  • Create New...