Jump to content

fotski

Χρήστης Forum
 • Content Count

  1,823
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About fotski

 • Birthday 10/22/1972

Contact Methods

 • MSN
  tsoumosf@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.fitnesslogic.gr

Profile Information

 • Φύλο
  Male
 • Περιοχή
  ψηλά
 1. πολύ χιόνι, λογικά δύσκολα διαχειρίσιμο.......από Τρίτη και μετά.....
 2. τς τς ξενέρωτοι Αλπινοι.......στο ΧΚΠ θα μπει τηλεμεταφορέας, ούτε σύρματα ούτε καρέκλες ούτε πιάτα ούτε κατσαρόλες.....captain piqard beam me up θα λέμε και τσουπ......ή Scotty ή captain Drivas (με γαλλική προφορά παρακαλώ)
 3. Όσον αφορά τον θόρυβο και την πρόσφυση ναι. Είναι αντιστρόφως ανάλογα. Βέβαια τα δεδομένα αλλάζουν όσο περνάνε τα χρόνια και σίγουρα πλέον έχουν βγει λάστιχα με υψηλό βαθμό πρόσφυσης και με μειωμένο θόρυβο.
 4. Η παρούσα οικονομική κρίση έχει πολλά χαρακτηριστικά. Ένα από αυτά είναι η μεγάλη μείωση ή η εξάληψη εισοδημάτων με ταυτόχρονη αύξηση εισφορών, φόρων και αδυναμία μείωσης τιμών βασικών ειδών πρώτης ανάγκης. Από την πλευρά του ένας επαγγελματίας θα πρέπει τουλάχιστον (όσον αφορά το προίόν που προσφέρει) να μειώσει τις τιμές του, πάντα με βάση το κόστος που έχει (ώστε να είναι κερδοφόρα η επιχείρηση), ώστε να δώσει περισσότερες ευκαιρίες να έχει πελάτες που να μπορούν να αγοράσουν. Για την ώρα το ΧΚΠ είναι ζημιογόνο. Άρα με τα ίδια περσινά δεδομένα διαχείρησης και με τα νέα οικονομικά, το ΧΚΠ θα μπει ακόμα περισσότερο μέσα. Δεν βλέπω το λόγο να λειτουργεί κάτω από τα ίδια στάνταρς. Καιρός λοιπόν να υπάρξει μια ουσιαστική αλλαγή λειτουργίας-διαχείρησης ώστε να μην έρθει το μοιραίο. Ευτυχώς τα πόδια και η καρδιά μου αντέχουν για να μείνω μακριά (τις περισσότερες φορές) από χιονοδρομικά αλλά όχι και από τα βουνά........... Ευλόγησον δέσποτα......
 5. έχω 2 εκπτωτικά κουπόνια των 17 ευρώ σε ισχύ μόνο για το Σάββατο, προς ενδιαφερόμενους
 6. έχω 2 εκπτωτικά κουπόνια των 17 ευρώ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αύριο Κυριακή και το άλλο Σάββατο. Λογικά δεν θα μπορέσω να τα χρησιμοποιήσω, οπότε αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει mail στο tsoumosf@hotmail.com
 7. http://www.youtube.com/watch?v=VRO299xQG8Y&feature=related
 8. εδώ μπορείτε να γελάσετε (εγω ακόμα κρατάω το στομάχι μου) ή να κλάψετε : http://ta-eis-eafton.blogspot.com/2005/05/blog-post_10.html
 9. και πάντα με την πιθανότητα να αναιρεθούν από τα ανώτατα δικαστικά όργανα. (όσο για το πόσες είναι οι εξουσίες προφανώς το αναφέρεις εγκυκλοπαιδικά) Δεν τίθεται θέμα να μου αρέσει ή όχι. Είναι άσκοπο να κάνεις συσχετισμούς που δεν υφίστανται (ΟΕΚ-ΕΣΣΔ, ίσως αύριο ΟΠΕΚ - ΕΠΟ, ΚΚΕ - UNESCO κλπ) απλά θέτοντας τα ως επιχειρήματα, αλλά που στην συζήτηση δεν ικανοποιούν αυτό τον όρο. Όσον αφορά την είσπραξη εισφορών (για συγκεκριμένο σκοπό -ΟΕΚ- ) μέσω ενός ιδρύματος (ΙΚΑ) και την μετάλλαξή τους (από πλευράς σου) σε Φόρο είναι νέα πρακτική. Αν όχι πες μου που ακριβώς γράφεται αυτό. Γιατί ακόμα περιμένω να δω που και πως πάνε τα λεφτά των κρατήσεων σε συνδικαλιστικά όργανα όπως ανέφερες.
 10. Ο αρμόδιος φορέας που ασκεί κοινωνική πολιτική είναι η Βουλή και ευτυχώς για να μην υπάρχει κατάχρηση, ασυδοσία ή ενίοτε σφετερισμός υπάρχει η δικαστική εξουσία η οποία μπορεί να παύσει και τις τρεις μορφές κακής διακυβέρνησης της χώρας. Α και βεβαίως δεν αναφερόμαστε σε κρατικές δαπάνες.... Όσο για το : "Διαφωνώ δε κάθετα με την ελληνική λογική γιατί να πειράξουμε τον ΟΕΚ (ή την ΕΣΣΔ) - δεν είναι λάθος η ιδέα, είναι λάθος η εφαρμογή (λάθος οι άνθρωποι που την εφαρμόζουν, κλπ). Δυστυχώς, η εφαρμογή είναι η ιδέα. " ................το αφήνω τροφή για σκέψη. Μία σύγκριση ΕΣΣΔ με ΟΕΚ είναι πραγματικά ουσιαστική.
 11. 1) Το ότι οι εισφορές εκπίπτουν από το εισόδημα αποτελεί λάθος του συστήματος; Μια υποχρεωτική ασφάλιση είναι απόλυτα σωστό να εκπίπτει εξ ολοκλήρου (κακώς δεν θα γίνει φέτος με τον ΟΑΕΕ), αλλά ακόμα και λάθος να είναι δεν αποτελεί επιχείρημα για το θέμα μας. 2) Οι επιχορηγήσεις των ενοικίων δεν δηλώνονται πουθενά ως εισόδημα και είναι λογικό. Θα έπρεπε να μειώνουν την δαπάνη και όχι να αυξάνουν το εισόδημα. Αλλά και αυτό δεν αποτελεί επιχείρημα για το θέμα μας. 3) Αναφέρεις ότι "ενα μέρος από τις κρατήσεις πηγαίνει σε συνδικαλιστικούς φορείς στους οποίους ο εργαζομενος μπορεί να θέλει ή να μην θέλει να ανήκει. Και στα σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να πληρώνουν για αυτούς οι εργοδότες" Δώσε συγκεκριμένη απάντηση : που , πόσο, από πότε και με ποια απόφαση 4) Απασχολεί περισσότερο προσωπικό. Μπορεί. Ας υποθέσω λοιπόν πως ναι. Πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι; Μείωσε προσωπικό, μετέφερε, κάνε ότι θες. Αλλά σίγουρα ούτε αυτό είναι επιχείρημα κλεισίματος του ΟΕΚ. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να πάει μπροστά μέχρι να συνειδητοποίηση ότι δεν έχει δημοκρατία αυτή την στιγμή και αν την ξαναποκτήσει να μην την ξαναβιάσει όπως έκανε από το 74 έως πριν λίγα χρόνια.
 12. Είναι, εν αντιθέσει με αυτό που αφήνεις να εννοηθεί, πάρα πολύ προσβλητικό γιατ τους ίδιους. Διότι : 1) Τους κοροϊδεύουμε στα μούτρα τους εδώ και 3 χρόνια, 2) Ότι μέτρο έχουν πάρει δεν λύνει το πρόβλημα το διογκώνει. Άρα αν γνωρίζουν το πρόβλημα και δίνουν λάθος λύσεις ή είναι ανίκανοι ή επικίνδυνοι.
 13. Ιδρύθηκε το 1954, είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, εποπτευόμενο από το Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικών Ασφαλίσεων -Ν. 2963/54 (ΦΕΚ195Α/24-8-54), οι πόροι του οποίου προέρχονται από τις εισφορές των εργαζομένων (1% επί των αποδοχών τους) και των εργοδοτών τους (0,75% επί των αποδοχών των εργαζομένων που απασχολούν) και σκοπό έχει την στεγαστική αποκατάσταση των εργατοϋπαλλήλων της χώρας. Ποτέ μέχρι σήμερα δενέχει λάβει ενίσχυση από τον Κρατικό Προϋπολογισμό.
 14. προσωπικά : 1) Οι Έλληνες πολιτικοί δεν ξέρουν τι υπογράφουν 2) Οι Ε.Ε. πειραματίζεται γιατί δεν γνωρίζει και αυτή πως ακριβώς να κινηθεί 3) Όλοι βασίζουν την επιχειρηματολογία τους για τα μέτρα στον κακό Έλληνα και στην κακή πολιτική 4) Ο μόνος κερδισμένος είναι οι τράπεζες και οι υπόλοιποι πιστωτές 5) Αποδεδειγμένα ότι μέτρα έχουν πάρει είναι λάθος, βασίζονται σε λάθος συλλογισμούς και έχουν φέρει (και θα φέρουν) αντίθετα αποτελέσματα. 6) Η Ελλάδα έχει ξένη κυβέρνηση εδώ και 2 χρόνια. Πλέον αποφασίζουν αυτοί για το αν θα κάνουμε εμείς εκλογές. και όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στον απλό πολίτη ο οποίος ευθύνεται μεν αλλά ελάχιστα δε με το μέγεθος του προβλήματος, ο οποίος σήμερα (όχι αύριο) δεν έχει να φάει, η οικογένειά του έχει τουλάχιστον 1 άνεργο και διαπιστώνει ότι ακόμα και αν βρει να δουλέψει θα πάρει μισθό 480 ευρώ με τα οποία θα πρέπει να ζήσει. Μετά θα έρθει η ανάπτυξη. Χάρηκα πολύ. Τέτοια συλλογιστική δεν την κάνουν ούτε παιδιά του νηπιαγωγείου. Ο Βαρουφάκης μας μάρανε. Αυτός λέει απόψεις. Οι άλλοι που πράττουν κάνουν χειρότερα, δεν λένε χειρότερα. Αν πέσει το ΑΕΠ 30%-40% συνολικά σε μια πενταετία είναι λογικό να δούμε ανάπτυξη μετά. Αν εκμηδενίσεις το Δημόσιο είναι λογικό μετά να έχεις πλεόνασμα. Χωρίς δασκάλους, χωρίς γιατρούς, χωρίς δικαστές εεεεε θα ξοδεύει το δημόσιο λιγότερα. Μπορείς να ξεγυμνώσεις όλο τον κόσμο και όταν κρυώσει να του δώσεις ένα σώβρακο και να του πεις : "τουλάχιστον τώρα έχεις το σώβρακο", αλλά αν ο γυμνός βγει με την "τσουτσού" ελεύθερη στους δρόμους, πεινασμένος, θα βγουν τα μέσα μαζικής εξημέρωσης και θα τον κατηγορήσουν για βιασμό (δημοκρατίας, ήθους, λογικής κλπ). ΥΓ. η ΕΕ που δεν ξέρει και το κράτος (που δεν ξέρει αλλά δεν διαβάζει τι υπογράφει) αποφάσισαν να κλείσουν τον ΟΕΚ και τον ΟΕΕ, που δίνουν σπίτια στον κοσμάκη ή επιδοτήσεις επιτοκίου από τα λεφτά που ο ίδιος ο κόσμος έχει δώσει από τις εισφορές του και όχι το κράτος. Αλλά ξέροντας ότι θα φάνε καμιά 80.000 μηνύσεις τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.
×
×
 • Create New...