Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
ΜΙΚ

ΙTS A BEAUTIFULL DAY

Recommended Posts

Η μέρα ξεκίνησε αδιάφορα. Γραφείο, τηλέφωνα, fax κλπ κλπ.

Χτυπάει το τηλέφωνο 2 η ώρα: Μικάλι πετάμε το απόγευμα Κιθαιρώνα(ναι έχω ξεκινήσει parapente αν υπάρχει κανένας που δεν τον έχω πρήξει ακόμα)

Πανικός χαμός στα τηλέφωνα να κανονίσουμε και ανυπομονησία να φύγω από το γραφείο.

Σπίτι

-Μαμά πάω με ένα φίλο για καφέ και μετά πάω να δω μπάλα. Θα γυρίσω το βράδυ αργά

-Τι παλιορούχα είναι αυτά που φοράς τίποτα καλύτερο δεν έχεις να βάλεις;;;

Η πόρτα έκλεισε πολύ πιο γρήγορα από ότι συνήθως

Το κλειδί στη μηχανή και το TDM 900 γουργουρίζει ευτυχισμένο που θα το τιμήσω με τις οδηγικές μου ικανότητες. Έλεγχος πιέσεων στα λαστιχα (πάντα) βενζίνη και φύγαμε. Αττική οδός 180-200 και σε 12 λεπτά έξοδος από Ελευσίνα για Θήβα. Ο δρόμος πλέον πέρνει το χρώμα του ξεσκισμένου ελληνικού δρόμου από τις νταλίκες που με τον ήλιο και τη γύρη από τα φυτά δεν κρατάει ΚΑΘΟΛΟΥ. Γκάζια με πέμτη και έκτη στο κιβώτιο και προσπεράσεις με τον κόλο έξω και 130 στο κοντέρ σε κακόμοιρους νταλικιέρηδες που πήγαιναν με 40 και έβλεπαν κάποιον να περνάει μπάντες κυριολεκτικά. Μετά το βουνό και αφού το χαμόγελο έχει έρθει στα χείλη από τα παιχνιδάκια (είσοδος στη στροφή με κατέβασμα και τον κόλο έξω συνέχεια με γκάζι κατευθείαν σε γωνίες 10 μοίρες υπερστροφή στα :lol:-120 χιλιόμετρα) αρχίζουν οι business.

Άψογη άσφαλτος φρεσκοριγμένη σε στροφές 50-90 μοιρών ακτίνας 300-500 μέτρν και γόνατα κάτω(σχεδόν ντάξει) με επιταχύνσεις 5ής 140-190. Η ταυτότητα στο στόμα και το χαμόγελο εξαφανισμένο μιας και δεν είναι ώρα για αστειάκια. Φτάνω στον Κιθαιρώνα και βγάζω το κράνος να απολαύσω ανάβαση στην απογείωση χαλαρά με θεα ΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ :lol: ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ.

Μια από τις πιο καθαρές μέρες που χω δει να φαίνετε όλη η στερά Ελλάδα πιάτο. Βασικά έχει τύχει χειμώνα να βλέπω Παρανασσό από Μαλακάσα νωρίς το πρωί αλλά νομίζω ότι απόγευμα δεν θα φαινόταν.

40 λεπτά Χαλάνδρι Κιθαιρώνας....

Στην απογείωση διάφοροι τύποι έκαναν αηδιούλες πετώντας ένα μετρο πάνω από τα κεφάλια μας (πρέπει να έρθετε να τους δείτε μια μέρα) ντύσιμο, briefing (ουάω, το briefing ειναι: ρε μαλάκες κάπου εκεί πάμε, ντάξει;; φύγαμε) και πτησούλα με θέα έναν πανέμορφο επιβλητικό μοβ Παρνασσό από το ηλιοβασίλεμα, Πάρνηθα , Δίρφυ και καμιά δεκαριά κάπους κοιλάδες κλπ κλπ

Α ρε Παρνασσέ μου χεις στιγματίσει τη ζωή ακόμα και πετώντας σε κοιτώ. Σκέψεις για πτήση μέχρι εκεί αργότερα στη πτητική καριέρα μου, ή και ανάποδα) και ομαλή προσγείωση μακριά από Κυπαρίσια Ελένη. Περισυλλογή και δρόμο για το TDM. Χωρίς κράνος και κατάβαση σε ένα φανταστικό ηλιοβασίλεμα με τον Παρανασσό να έιναι κατακόκκινος και η Δίρφυ να έχει γίνει μοβ(καλά με τα χρώματα δε τα πάω καλά καταλάβατε τι εννοώ)

Γκάζια και έξοδος Εθνική όπου κατά κάποιο περίεργο τρόπο ο Παρανσσός είχε κολλήσει στον Καθρέμτη μου για κάνα εικοσάλεπτο και αλλάζοντας όλα τα χρώματα του φάσματος προς το κοκκινοπορτοκαλομοβροζσομον με αποχαιρέτησε.

Στροφή από άγιο Στέφανο και βουρ για Νέα Μάκρη. Subaru Impreza 240 bhp μπροστά μου και ακολουθώ γραμμές (ειναι βράδυ και δεν ξέρω τον δρόμο αλλιώς σιγά μη καθόμουνα) και σε 20 λεπτά έιμαι νέα Μάκρη.

Μπαλίτσα (τελικό champions league είχε Κωστή) και πανηγύρια που ο κύριος Κόκκαλης με πλήρωσε για το 3-0 και φρόντισε να βγει και η εκδρομή του χρόνου για σκι αλλά και κανά δυο ζευγάρια πέδιλα και ένα μπουφανάκι SPYDER. Τρίτος συνεχόμενος τελικός που πιάνω το σκορ, του χρόνου θα σας τον πω από νωρίς. ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΕΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ.

Ουϊσκάκι για τη νίκη και μόνο μια σκέψη τριγυρίζει το μυαλό για να γίνει το BEUTIFULL DAY ένα PERFECT DAY

ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΡΙΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΟΦΟΥΛΑ ΡΕ Γ.Μ.Τ.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μόλις γύρισα από τη Βάρης Κορωπίου με τη μηχανή όπου γινόταν ο κλασσικός χαμός της νταλίκας και της σκόνης... 50-60 και προσπεράσεις με τη ταυτότητα στο στόμα ανάμεσα στις νταλίκες...

Άντε να ξεκινήσω και εγώ παραπέντε μπας και κάνουμε παρέα και τη διαδρομή (πάντως το δικό μου στα 190 ζορίζεται άσχημα).

Φιλικά

Ο κάφρος του φόρουμ

Παναγιώτης

Υ.Γ. Παίζει πολύ το τιμόνι μου τελευταία... Λες να φταίει το πηρούνι? Το αμορτισέρ? Επιπλέον θέλω λάστιχα γιατί 9 στις 10 γκαζιές γλιστράω (και πολύ σπάνια πλέον καταφέρνω να το σηκώσω στη πίσω ρόδα). Κουνιέται ο κώλος μου τρελά (λέτε να είμαι gay?)

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

1.ΠΕΤΑ ΤΟ

2.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ GAY

3.Γιατί δεν συμπαρίστασαι στο καημό μου για κλειστή πίστα στην Αθήνα :?:

Μαδρίτη, Λονδίνο, Γλασκώβη, Μόναχο, Βερολίνο, Βρυξέλες, Κολωνία κλπ κλπ πιο πολλοί ή πιο έξυπνοι από μας έιναι :?:

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

1) Ε κάποια στιγμή θα την πουλήσω (μάλλον Σεπτέμβρη του 2005 πριν το μεταπτυχιακό

2) Γμτ και το φοβόμουν ότι είμαι Gay... Καλά θα βολευτώ με το Μιχάλη που είναι πιό ψηλός από μένα...

3)Συμπαρίσταμαι, Συμπαρίσταμαι θέλω κάπου να μπορώ να βάζω το μελλοντικό ZX-10 μου με ασφάλεια (όσο ασφαλής και αν θεωρείται μια μηχανή που πιάνει 150 χλμ με τη πρώτη της ταχύτητα)

Φιλικά

Ο κάφρος του φόρουμ

Παναγιώτης

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image