vicmar 0 Report post Posted December 10, 2008 Ως νέο μέλος του Snowclub, αλλά και ως πρωτοεμφανιζόμενος στο forum θέλω να χαιρετήσω όλα τα snowclub-ακια του συλλόγου. Το μικρόβιο για ski υπήρχε ανέκαθεν, αλλά μετά την εμπειρία στο Stubai ''η συνήθεια έγινε λατρεία''!!!. Ελπίζω με τους γνωστούς φίλους να τα ξαναπούμε σύντομα σε κάποια συνάντηση στη Θεσσαλονίκη! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted December 10, 2008 Καλώς μας ήρθες και ηλεκτρονικα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 10, 2008 Καλως ορισες (Βικτωρα??). Πες μας λιγα παραπανω για τον εαυτο σου...ειμαστε περιεργοι Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
vicmar 0 Report post Posted December 10, 2008 Μάκη ευχαριστώ πολυ!Καλά μάντεψες, με λένε Βίκτωρα και σπουδάζω Θεσσαλονίκη.Το πάθος για το σκι κρατάει από πολύ μικρή ηλικία(ναι ήμουν και εγώ ενας από τους ενοχλητικούς πιτσιρικάδες με τα κράνη που σπρώχνουν στα lift) !!! Όσο για το σύλλογο, γνώριζα για τις δραστηριότητες του από την ίδρυσή του(λόγω ενασχόλησης του αδερφού μου-anemar), αλλά μετά την εκδρομή στο Stubai κόλλησα για τα καλά και είπα να δραστηριοποιηθώ και εγώ ως αγνός χιονοδρόμος!! Γίνεται πολύ καλή δουλειά και ελπίζω να βάλω και εγώ ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια για καλύτερη χιονοδρομία σε όλα τα επίπεδα στην Ελλάδα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vanu 0 Report post Posted December 10, 2008 Καλώς τον Βίκτωρα!!!!! Για αρχή σε περιμένουμε αύριο στην συνάντηση και μετα θα πρέπει να οργανώσουμε, τουλάχιστον η παρέα των συνηθεις ύποπτων, άλλη μια διπλη συνεχόμενη έξοδο για φαγητό (κατα προτίμηση πιτσομακαρονο παρακαλώ ) Ε! Μετά απο αυτά θα τα πούμε και σε κανενα βουνο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted December 10, 2008 Καλως ηλθες Βικτωρα..... Ελπιζω να σε δουμε αυριο και φυσικα δηλωνω απο τωρα συμμετοχη στο πιτσομακαρονο στο οποιο αναφερθηκε η γραμματεας Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
vanu 0 Report post Posted December 10, 2008 Σιγα μην έμενες απ' έξω Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 10, 2008 καλως ηρθες Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
vicmar 0 Report post Posted December 10, 2008 Ευχαριστώ όλους!Βανέσσα,Άρη θα προσπαθήσω για αύριο. Για το πιτσομακάρονο δεν τίθεται ζήτημα παρουσίας μου, απλά μένει ακόμα μια συμμετοχή για να ολοκληρωθεί το καρέ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 11, 2008 καλως ηρθες Βικτωρα πρόσεχε τις κακές παρέες εκει πανω..ακου πιτσομακάρονα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
vanu 0 Report post Posted December 11, 2008 πρόσεχε τις κακές παρέες εκει πανω..ακου πιτσομακάρονα Γιατί καλε το λες αυτό? Άντε υποσχόμαστε να σε πάρουμε παρεούλα για πιτσομακάρονο όταν μας ανηφορίσεις Έτσι για να σε κακομάθουμε και σένα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 11, 2008 χμμμ..λες να μην τα ξερω?.....από μικρή στα βάσανα (την κρατάω την υπόσχεση) Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 11, 2008 Μμμ...ετσι την επαθε ο Προεδρος... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted December 11, 2008 Επαθε ο προεδρος?????? Τι εννοει ο ποιητης?????? Μην τον λυπασαι Μακη..Δεν ηθελε και πολυ...Ειναι μεγαλος παικτης..Απλα το παιδι χρειαζοταν μια ευκαιρια για να ξεδιπλωσει το ταλεντο του Λοιπον προτεινω απο τωρα την αλλη Πεμπτη πιτσομακαρονο κοντα στο φλοκαφε..Ετσι για να παρουμε δυναμεις πριν το σκι του ΣΚ Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 11, 2008 την αλλη Πεμπτη πιτσομακαρονο κοντα στο φλοκαφε..Ετσι για να παρουμε δυναμεις πριν το σκι του ΣΚ 2 χτυπήματα κατω από τη μέση ..και πιτσομακαρονα κ σκι..μμμ, ενδιαφέρον Σ/Κ θα περασετε, καλο κουράγιο Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted December 11, 2008 χεχε Οποιος πιστος....ανηφορισει Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 11, 2008 Λοιπον προτεινω απο τωρα την αλλη Πεμπτη πιτσομακαρονο κοντα στο φλοκαφε..Ετσι για να παρουμε δυναμεις πριν το σκι του ΣΚ Αρκεί να μην μας πας παλι σε κανα γυράδικο ... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites