Odie 869 Report post Posted January 23, 2009 θα ειμαι Καλαβρυτα αυριο μαζι μου θα ειναι και ο ελ γκρεκο με την οποιος αλλος ερθει στο 8/20 Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,398 Report post Posted January 23, 2009 Αρκετά παρακινδυνευμένο, αλλά αφού δεν θα είμαι η λογική λέει ότι θα έχει καλό καιρό. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Dimoski 0 Report post Posted January 23, 2009 Παρακινδυνευμένο και λόγο αποκλεισμού του ισθμού απτούς αγρότες… Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted January 23, 2009 Παρακινδυνευμένο και λόγο αποκλεισμού του ισθμού απτούς αγρότες… την δευτερα θα γινει Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Dimoski 0 Report post Posted January 23, 2009 την δευτερα θα γινει Όντως!! Έχεις απόλυτο δίκιο! …Sorry! Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 23, 2009 θα ειναι ο κωστακης πανω θα περασετε καλα σκι δεν βλεπω να κανετε :LOL: :LOL: δωστε και τα χαιρετισματα απο μενα στο τρελο γελαδι Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
sotiris7 0 Report post Posted January 24, 2009 θα ειναι ο κωστακης πανω θα περασετε καλα σκι δεν βλεπω να κανετε :LOL: :LOL: δωστε και τα χαιρετισματα απο μενα στο τρελο γελαδι Kυριακη θα πα να κανω χαβαλεεεεεεε..... Quote ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΓΥΨΟΥΣ!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 25, 2009 Πάντως απο τον Παρνασσό ,το πρωι του Σαββάτου, βλέπαμε οτι γινόταν χαμός στα Καλάβρυτα Quote Share this post Link to post Share on other sites