Heater 0 Report post Posted January 29, 2009 Στην νεα εκδοση του περιοδικου 'Χειμερινες αποδρασεις' διαβασα οτι στο ΧΚΠ υπαρχει παιδικος σταθμος. Τηλεφωνησα μολις τωρα στο ΧΚΠ αλλα μονο ο security ηταν και δεν ηξερε πληροφοριες. Ξερει καποιος αν αληθευει η υπαρξη παιδικου σταθμου, και αν ναι, υπαρχει προσωπικο για αυτη την δουλεια και απο ποσο χρονων και πανω δεχονται παιδια? Με ενδιαφερει γιατι η μικρη ειναι τωρα 8 μηνων και ειανι λιγο σπαστικο να κανεις σκι εναλλαξ. Οποιαδηποτε πληροφορια χρησιμη παιδια (μπας και ανεβουμε επανω το ΠΣΚ!!!) Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted January 29, 2009 Μάλλον χρειάζεσαι βρεφονηπιακό σταθμό και δεν νομίζω να λειτουργεί τέτοιος στο ΧΚΠ. Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted January 29, 2009 Ναι! μάλλον ... ακόμα και αυτά που έχω δει στην Αυστρία δεν νομίζω να δέχονται 8 μηνών παιδάκια. Όμως να μια καλή ιδέα για το ΧΚΠ, που δεν δείχνει και τόσο δύσκολη στην εφαρμογή. Αλλωστε και βοηθάει στην ασφάλεια των πιτσιρικιών και τους γονείς να ανέβουν πιο συχνά και πιο άνετα. Προφανώς για παιδιά ηλικίας νηπιαγωγείου γιατί τα λίγο μεγαλύτερα φεύγουν με τον δάσκαλο... ή τους γονείς για τις πίστες... Χάρμα οφθαλμών! Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 29, 2009 στον Παρνασσό λειτουργούσε σίγουρα παλαιοτερα παιδικος σταθμός, φέτος δεν ξέρω αλλα έχω σκοπό να ρωτήσω το Σάββατο για να ανεβάζω και την μικρή μου να κάθεται... Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted January 30, 2009 ..κατα % λειτουργεί κ φετος, στο 1950! (περυσι ειχε επαγγελματια βρεφονηπιαγωγό, σε πολυ συμπαθητικο χωρο) Ρωτηστε καλου-κακού ομως. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted January 30, 2009 Άστο ρε σύντροφε...έτσι και πάει ο αναθεματισμένος την κόρη του, ''λειτουργούσε'' θα λέμε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted January 30, 2009 ναι ,τον εχω δει (φετος) εν λειτουργια......Βρισκεται στο 1950 αριστερα απο το μπαρ στο βαθος , αλλα δεν ξερω μεχρι ποιας ηλικιας παιδακια δεχονται (νομιζω μεγαλυτερα) Εχει διαφορες δραστηριοτητες + παιχνιδια Quote Share this post Link to post Share on other sites
Heater 0 Report post Posted January 31, 2009 (edited) Προς ενημερωση οποιου ενδιαφερεται, λειτουργει ο παιδικος σταθμος για παιδια ηλικιας 2 ετων και ανω. Τωρα...τι να κανει παιδακι 2 ετων και ανω τον παιδικο σταθμο, ενω θα πρεπει να ειναι εξω στο χιονι και να παιζει με ελκυθρα ειναι αλλη ιστορια. Αλλα αφου ειναι αυτος ο κανονισμος τον αποδεχομαι. Αυτο που δεν αποδεχομαι ομως με τιποτα ειναι η ΑΚΑΜΨΙΑ του ελληνα. Μεσα στον παιδικο σταθμο υπαρχουν 2 βρεφικα καθισματακια φαγητου (αυτα με το μικρο τραπεζακι μπροστα απο το μωρο). Σε ερωτηση μου η απαντηση ηταν 'αυτα υπηρχαν εδω πολυ πριν ερθω εγω και δεν χρησιμοποιουνται (απο την κυρια που προσεχει τα παιδακια)'. Ευγενικα λοιπον ρωτησα αν μπορω να ενοικιασω εστω ενα τετοιο καθισματακι για να μην εχουμε το μωρο 8 ωρες στα ποδια μας. Αφου ρωτησε την προισταμενη της (που με κανενα τροπο δεν ηθελε ουτε να μου πει που ειναι ουτε ποια ειναι ουτε ποιο ειναι το εσωτερικο της τηλεφωνο) πηρα την απαντηση οτι η προισταμενη την ενημερωσε οτι τα βρεφικα καρεκλακια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βγουνε εκτος του παιδικου σταθμου. Μαλιστα...βρεφικα καρεκλακια που δεν εχουν καμια χρηση...δεν μπορουν να τα δωσουν σε οικογενειες που εχουν μωρα. Μαλιστα το πιο τραγικο ειναι οτι οταν ρωτησα αν μπορω εγω προσωπικα να μιλησω στην προισταμενη...η απαντηση που πηρα ηταν 'δεν νομιζω να ασχοληθει με τετοια θεματα'. Συγνωμη αλλα τα 60 ευρω για δυο ημερησιες καρτες ειναι καλα....το να παρεχουμε καποιες βασικες ευκολιες σε οικογενειες που ερχονται και ξαναερχονται, ειναι πυρηνικη φυσικη. Προς το ΧΚΠ που μπορει να διαβασουν το παρον θεμα. Αξιζει πιστευω να δειτε τι προσφερετε σε οικογενειες με παιδια μικροτερα των 2 ετων. Αν μαζι με τον παιδκο σταθμο, λειτουργησει και ενας βρεφικος σταθμος, πιστευω οτι θα ειναι κατι που θα εκτιμηθει απο τους πελατες σας. Το μονο που ελπιζω ειναι να μην το δω αυτο αφου η κορη μου κλεισει τα 2...γιατι τοτε θα ειναι εξω στο χιονι και οχι κλεισμενη μεσα να παιζει τραμπολινο. Edited January 31, 2009 by Heater Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 2, 2009 αν δεν κανω λάθος το ΧΚΠ δεν εχει σχεση με τον παιδικό σταθμό αλλά ο ενοικιαστής του Σαλέ... με επιφυλαξη το γράφω δεν γνωρίζω... . τι 18μηνων τι 2 χρονων σιγα το ιδιο πραγμα ειναι, σαμπως θα τους δείξω ταυτοτητα της Νεφελης Ηeater πιστεψε με δεν θα σε χαλάσει καθολου οχι 2 αλλα και 3-4-5χρονων να το αφήνεις μερικες ωρες να κανεις μαζι με την σύζυγο το σκι σας... ετσι και αλλιως δεν θα μπορεί το παιδάκι να παίζει στα χιονια τοσες ωρες... μην σου πω οτι θα προτιμα να παιζει με τα αλλα παιδακια... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Heater 0 Report post Posted February 3, 2009 Την Νεφελη την αφησες τελικα Πανο; Γιατι η κυρια στον σταθμο μας ειπε οτι ακομη και για 2 χρονων παιδακι πρεπει να ειναι ενας γονεας μαζι του στον σταθμο (ηταν εκει μια μητερα για του λογου το αληθες). Για φετος παντως θα την εχουμε μαζι μας την μικρη στο σαλε...μην σου πω και του χρονου (η μικρη Ουνα μαλλον θα τον γκρεμισει τον σταθμο παρα θα κατσει να παιξει!!) Quote Share this post Link to post Share on other sites
flocon 675 Report post Posted February 3, 2009 Τη δικια μου τη Νεφελη την αφησα μια φορα εκει πριν 4 χρονια (ήταν 3 ετων τοτε) αλλα μ'επιασε η ψυχη μου και την ξαναπηρα μετα απο μια ωρα. Η υποδομη ηταν χαλια τοτε, ελπιζω να εχει βελτιωθει. Παντως πολλα θα μπορουσαν να γινουν για τα μικρα παιδια (μεσα αλλα και εξω)... Τελος παντων... Τα καλυτερα ερχονται μετα, οταν τσουλαει ολη η οικογενεια παρεα ΥΓ Φιλε Heater, υπαρχει τιποτα εκει περα να γκρεμισει η κορουλα σου; Εγω θυμαμαι μια σχεδον αδεια αιθουσα, σε μια σκοτεινη γωνια του σαλε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Heater 0 Report post Posted February 3, 2009 Εχει κατι φουσκωτα στρωματα...κατι τραπεζακια και καρεκλες (οτι πρεπει για να τα κανει ροπαλα ) και στην τελικη...μπορει να κανει μια αναδιαταξη του χωρου γκρεμιζοντας τους τοιχους Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 4, 2009 Το προηγουμενο ΣΚ έπρεπε ο μπαμπάς να επισκεφτεί τον δικό του παιδικό σταθμό και ανέβηκε ανευ "γυναικών"... Quote Share this post Link to post Share on other sites