Jump to content

arma

Χρήστης Forum
 • Content Count

  2,510
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About arma

 • Birthday 07/27/1960

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Φύλο
  Male
 • Περιοχή
  Νεα Ερυθραια
 1. Θεωρώ ότι η ερώτησή σου Χρήστο είναι καθαρά ρητορική (και την εκλαμβάνω ως τέτοια), επιλέγοντας συνειδητά να απαντήσω κατά αυτόν τον τρόπο αφού εμφανώς φαίνεται στο αμέσως προηγούμενο ποστ τι πιστεύω για την "κατεύθυνση" που προσπαθεί να δώσει ο εν λόγω επισκέπτης/μέλος φόρουμ στην ενδεχόμενη "εμπλοκή" του συλλόγου στο θέμα των ζωνών στον Παρνασσού, θυμίζοντας παράλληλα και την μέχρι στιγμής στάση του. Επίσης προφανώς δεν σε ενδιαφέρει (και καλά κάνει), και προφανώς δεν μου ζητάς σοβαρά (εξ' ου και το: "κουβέντα να γίνεται") συμβουλές και συστάσεις για το πως θα διαχειριστεί ο σύλλογος ένα τόσο σοβαρό θέμα. Υπάρχουν πολλά αξιόλογα άτομα στον σύλλογο με τα οποία μπορείτε να συν-αποφασίσετε την στάση που θα κρατήσετε. Συμβουλέψου τους και μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα... Προσέξτε μόνο τις κάθε είδους κακοτοπιές ...
 2. μπα !, πως τα φέρνει η ζωή ... ο "επισκέπτης" snowhow(με την γνωστή στους παλαιότερους δράση) προσπαθεί τώρα, όχι μόνον να "καθορίσει" την στάση που θα πρέπει να κρατήσει ο σύλλογος σε ορισμένα θέματα, αλλά και ζητάει από τους υπεύθυνους (του forum) του συλλόγου να τον "προστατεύσουν" από έναν άλλον επισκέπτη/περαστικό (όπως υποτιμητικά τον ονομάζει) γιατί αλλιώς - ο σύλλογος - δεν θα είναι άξιος να συνομιλήσει με την νέα υπουργό, ούτε και θα καταφέρει να: "συμμετέχει στον δημόσιο διάλογο με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους και την τοπική κοινωνία" Βλέπεις, όταν κάθε είδους αλλαγές/μεταρρυθμίσεις φτάσουν στα "καθ' ημάς", τότε δεν πρέπει να αλλάξει τίποτα. υγ. για ποιό από τα δύο posts θα πρέπει να επιληφθούν οι moderations λοιπόν ?? (ρητορική ερώτηση)
 3. ναι, Αλέξη, η απάντησή μου #89 1:18 δόθηκε πριν καν με ρωτήσει η Όλγα #90 1:21. άσε.... δεν ασχολούμαι πλέον
 4. ας πούμε ότι εδώ και καιρό υπάρχει τεράστια διάσταση ενασχολήσεων γενικότερα, στόχευσης ενδιαφερόντων και κυρίως προτεραιοτήτων. τέτοια ποστς δεν είναι του επιπέδου σου Αλέξη Άναυδος ... επίσης
 5. ευχαριστώ για την διευκρίνηση
 6. (... πάει καιρός τώρα) να αγιάσει ... ο στόμας σου
 7. θα έπρεπε να το βάλω στο: ¨οικονομική κρίση", αλλά είναι κλειδωμένο (??)
 8. (δεν μπόρεσα να το κάνω quote από το άλλο thread οπότε με c/p) έγραψε η 'Ολγα Posted 30 April 2012 - 09:41 AM πριν από 2 βδομαδες ο κ-ος Δριβας μας παρέθεσε πληροφορίες (στατιστικά σε μορφή excel) για την φετινή κίνηση στο ΧΚΠ. καταλαβα ότι ηταν μια από τις καλυτερες χρονιες, με τα εισιτήρια 20% πανω από τον μεσο ορο τα και με χασουρα σχεδον μηδενική (σε σχεση με άλλες χρονιες που το χιονοδρομικο έμπαινε μεσα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ). ελπιζω κάποια στοιχεία να είναι διαθέσιμα από το site του χιονοδρομικου σε λιγες μερες, ετσι ώστε να μιλαμε με συγκεκριμένα νουμερα που θα επιβεβαιώνουν αυτά που είδαμε οι περισσότεροι φετος να συμβαίνει στο ΧΚΠ: παρα την κρίση, περισσότεροι χιονοδρόμοι + (ισως) λιγότεροι επισκεπτες να απολαμβάνουν υπηρεσίες που για φετος ηταν, αν μη τι άλλο, στο ύψος των προσδοκιών μας θα μπορούσαμε κάποια στιγμή να έχουμε έναν επίσημο ισολογισμό και όχι μόνο "κάποια στοιχεία". (αν όχι των 3 τελευταίων ετών του τελευταίου έτους - όταν κλείσει χρήση - ας πούμε) ίσως και από το ΧΚΚ ?? και μετά ζητάμε και επίσημο business plan σε σχέση με τις επενδύσεις που θα γίνουν και το προσδοκώμενο αποτέλεσμα (που ελπίζω να είναι τα κέρδη)
 9. http://www.theinspiration.com/2011/09/carlsberg-stunt-in-cinema/
 10. να αγνοήσουμε την εν δυνάμει πηγή εσόδων, σε καμία περίπτωση. Η επιλογή σου είναι να μπεις τώρα στο "παιχνίδι" (*) μετρώντας τον λόγο κινδύνου προς απόδοση (ιδίως αν τώρα "κτίζεις" σιγά - σιγά την φήμη σου σε κάποια αγορά), ή ακόμα να απέχεις προσωρινά μέχρι να ελαχιστοποιηθούν οι "κίνδυνοι". το ξέρω ότι το Μπάνσκο δεν είναι ο παράδεισος, έχουν και αυτοί πολλά προβλήματα, νομίζω ότι είναι επιλογή τους να κτίσουν την εικόνα τους με αυτόν τον τρόπο. Έχουν άλλωστε όλα το τίμημά τους. (*) η πρώτη μου απόπειρα Χρήστο (ΕΥΤΥΧΩΣ που ήταν η πρώτη ... κάτι έμαθα) για συνεργασία με καταλύματα (περισσότερα από ένα) της περιοχής του ΧΚΚ ήταν ολέθρια όχι τόσο μόνο σε σχέση με τον συγκεκριμένο πελάτη μου (και για άλλες δουλειές), όσο με την μεταφορά της άσχημης εμπειρίας του (για τις υπηρεσίες που παρείχα) σε άλλους, εν δυνάμει, πελάτες. Βέβαια η συγκεκριμένη νοοτροπία δεν τους αφήνει να καταλάβουν ακόμα, ότι κάνουν τα πάντα εις βάρος των ιδίων. Δυστυχώς ο κίνδυνος είναι εξαιρετικά μεγάλος - ακόμα τουλάχιστον - σε σχέση με το όποιο "όφελος".
 11. δεν επιλέγουν μόνο για το χιονοδρομικό τοπίο, αλλά σε σχέση με την κάρτα, και το συνολικό κόστος μεταφορές + καταλύματα + φαγητό + διασκέδαση, κλπ συμφωνώ και θα το εξηγήσω πες ότι πάνε όλα κατ'ευχήν και απορροφάται το ποσόν (ξέρουμε για τα εσπα & κοινοτικά προγράμματα) πες ότι εγκρίνεται το ΠΔ από τους διάφορους τοπικούς παράγοντες πες ότι δεν γίνεται καμιά λαμογιά με το κονδύλι πες ότι λαμβάνονται υπ' όψην - με σχεδιασμό για το μέλλον - όλα τα περιβαντολογικά θέματα είναι όλα αυτά αρκετά να έχεις ένα ανταγωνιστικό προιόν να "πουλήσεις" σε ξένους ?? είναι τόσο πολλά ακόμα που πρέπει να αλλάξουν... υγ @ Χρήστο το πακέτο που περιγράφεις (Δελφοί - σκι - φαγητό στην θάλασσα) καθώς και το μοναδικό "σκι με θέα το πέλαγος" σε άλλα ΧΚ, πράγματι ΜΠΟΡΟΥΝ (και πρέπει) να πουλήσουν. Το ίδιο πακέτο όμως είναι τόσο διάτρητο από "αλλά", που το καθιστούν ανίσχυρο, και τελικά ΑΝ καταφέρεις και το πουλήσεις σε ξένους και γίνει μία "στραβή" μικρή ή μεγάλη (από αθέτηση παροχής συμφωνημένων υπηρεσιών στο ξενοδοχείο, μη κοπή απόδειξης, ... έως ατύχημα σε εγκαταστάσεις σε ΧΚ χωρίς επίσημη άδεια), τότε δεν σε ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας. Μπορεί ένας επαγγελματίας που φέρνει ξένους χιονοδρόμους (με τις απαιτήσεις και την νοοτροπία που ξέρεις ασφαλώς ότι έχουν στην παροχή υπηρεσιών), να εγγυηθεί το πακέτο που προσφέρει ?? και μετά πως θα συνεχίσει να δουλεύει ?? (υποθέτω "όπως μερικά λαμόγια στον θερινό τουρισμό", είναι η σωστή απάντηση. Προσωπικά προτιμώ να μην εμπλακώ καθόλου (ξέρεις ότι δουλεύω με ξένους και το προσπάθησα) το πακέτο, ακόμα και με 45, 50 χιλιόμετρα πιστών δεν είναι "αρκετό" αυτό θέλω να πω
 12. ουσιαστικά δεν απαντάς, αλλά θα σε ρωτήσω κάτι άλλο στο ένα σου ποστ λες για Έλληνες χιονοδρόμους στο άλλο για προσέλκυση ξένων και για τις δύο περιπτώσεις με τι τιμές Χρήστο ?? (σε όλες τις υπηρεσίες όχι μόνο στην ημερήσια κάρτα) με τιμές Bansko ?? (πάλι σε όλες τις υπηρεσίες) μπορούν να ανταπεξέλθουν ? μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί ? έχεις ξανακούσει για value for money ? πως θα αλλάξει η γνωστή νοοτροπία από την ντόπια κοινωνία όπως λες και εσύ ?
 13. καλά εσύ έχεις ξεφύγει ... τελείως όμως !!! δηλαδή το ότι (μέχρι) τώρα "μπαίνει μέσα" (και τον καιρό των παχιών αγελάδων) είναι επειδή δεν έχει 45 χιλιόμετρα πιστών ??? και είναι η σημερινή συγκυρία κατάλληλη για αυτό ?? που προσβλέπετε ??
×
×
 • Create New...