Jump to content
Sign in to follow this  
ΣΤΧ

Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στον Παρνασσό το Σάββατο, 14 Μαρτίου 2009

Recommended Posts

Αξιότιμοι κύριοι,

 

Ο Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας, σε συνέχεια των προσπαθειών του για την ανάπτυξη και την βελτίωση της χιονοδρομίας στην Ελλάδα, σας προσκαλεί σε ανοιχτή συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στο σαλέ της Φτερόλακκας του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού το Σάββατο 14 Μαρτίου και ώρα 17.00.

 

Σε συνέχεια της διημερίδας στο Σέλι την 10.10.2007 θα επιθυμούσαμε την τοποθέτηση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, αλλά και των υπόλοιπων Ελληνικών Χιονοδρομικών Κέντρων.

Σαν πελάτες και κινητήριος δύναμη των Ελληνικών Χιονοδρομικών, πιστεύουμε ότι η ανταλλαγή απόψεων, ο προσδιορισμός των προβλημάτων και η κοινή στοχοθέτηση αναπτυξιακών δράσεων μόνο καλό έχουν να προσφέρουν, σε αυτό το τόσο πολλά υποσχόμενο κομμάτι του Ελληνικού Τουρισμού.

 

Με την ευκαιρία της εκδρομής του συλλόγου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαρτίου και την συλλογή και μελέτη των απόψεων και των προτάσεων των Ελλήνων Χιονοδρόμων, πιστεύουμε ότι είναι μια μοναδική ευκαιρία να εμπλακούν σε γόνιμο απευθείας διάλογο οι φορείς που εμπλέκονται, τοπικά και μη, με την τουριστική ανάπτυξη, με τους ίδιους τους πελάτες που θα την στηρίζουν.

 

Με εκτίμηση,

 

Όλγα Κοτσίνα

Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας

 

 

 

 

--------------------

Η πρόσκληση στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης εχει σταλεί στους παρακάτω φορείς.

 

ΕΤΑ

ΧΚΠ

Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης

Υπουργείο Γεωργίας

Υπουργείο Ανάπτυξης

Ένωση Επαγγελματιών Αράχωβας

Δήμο Αράχωβας

Δήμο Παρνασσού

Δήμο Τιθορέας

Νομαρχία Βοιωτίας

Νομαρχία Φωκίδας

Νομαρχία Φθιώτιδας

Ένωση Ελληνικών Χιονοδρομικών Κέντρων

snowreport.gr

 

 

Καλούμε όλα τα μελη του Συλλόγου να δώσουν το παρών στη συνάντηση. Είναι μια ευκαιρία να συζητηθούν κατ’ιδίαν όλα τα θεματα που μας απασχολούν και μπορούν να βελτιώσουν την παροχή υπηρεσιών των ΧΚ.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...