spaka 1 Report post Posted March 12, 2009 Παιδια πωλουνται τα πεδιλακια μου Αντικατασταθηκαν με Ζ6 Λοιπον ειναι μοντελο 2008, υψος 170cm Η δεστρες επανω ειναι Axium 120 (και οχι 100)! Σερβις εγινε πριν 3 βδομαδες και εκανα σκι μονο στη Βασιλιτσα. Τιμη 170€ Οποιος ενδιαφερετε ας στειλει pm ή καλυτερα τηλεφωνο 6972994397 Σπυρος. Πουληθηκαν Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 12, 2009 γενικά έχεις μπει αρκετά "soft" στο άθλημα (δεν ειναι και απαραιτητα αρνητικό...) αγόρασες μπότες με 60 φλεξ και αγόρασες ένα μαλακό ευκολο σκι 22 πόντους κατω απο το ύψος σου και είσαι 120 κιλά. αν πραγματικά είσαι επίπεδο 4-6 (intermediate) οπως λες μου ακούγεται μαλακός όλος ο εξοπλισμός και σίγουρα θα θες ανανέωση μέσα στον χρόνο για να νιωσεις ασφάλεια να αυξήσεις ταχύτητα. Να σου πω την αλήθεια είναι πρώτη φορά που βλέπω τέτοια περίπτωση, όλοι αγοράζουν υλικά πάνω απο το επιπεδό τους που είναι πολύ χειρότερο. αυτοί βγάζουν κουσούρια στην τεχνική τους εσύ απλός θα ξοδευτείς λίγο πιο γρήγορα Πόσο χρονών είσαι Σπύρο? εγώ στο είπα σου είχα προτείνει κατευθείαν τα Ζ5 τότε καλοτάξιδα τα Ζ6... Share this post Link to post Share on other sites
spaka 1 Report post Posted March 13, 2009 εγώ στο είπα σου είχα προτείνει κατευθείαν τα Ζ5 τότε καλοτάξιδα τα Ζ6... Ναι ειδα οτι τελικα δεν αντεχουν τα κιλα μου. Δε το μετανιοσα ομως γιατι ισως με βοηθησαν λιγο να μαθω καλυτερα. Αντε να ρθει η Κυριακη να γινει η δοκιμη... Share this post Link to post Share on other sites
spaka 1 Report post Posted March 26, 2009 Παιδια τα πεδιλα υπαρχουν ακομα. Νεα τιμη 170€ Τα βλεπω απεναντι μου να καθονται και τα λυπαμε. Share this post Link to post Share on other sites
spaka 1 Report post Posted April 2, 2009 Πουληθηκαν Share this post Link to post Share on other sites