porfirio 1,476 Report post Posted July 30, 2004 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣ ΛΑΜΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΝΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ...... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΡΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ :?: ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ "5:30 ΣΤΟΝ ΛΑΙΝΟΠΟΥΛΟ" :!: ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΡΕ ΙΔΕΕΣ..... ΦΙΛΙΚΑ ΣΠΥΡΟΣ ΥΓ: ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΟΞΕΙΑ ΣΚΙ-ΖΟΦΡΕΝΕΙΑ :twisted: :twisted: :twisted: Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted July 30, 2004 Και εγώ αναρωτιέμαι, Σπύρο. Βέβαια, αυτό το φανάρι θα έπρεπε να είχε καταργηθεί από καιρό. Πολύ καιρό... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted August 2, 2004 Να λέτε επιτέλους που καταργήθηκε! Αν και φοβάμαι ότι το φάντασμά του θα μείνει εκεί, όπως με το άλλο φανάρι της Peugeot, που έχει καταργηθεί έδώ και 2-3 χρόνια, αλλά το πρόβλημα δε λέει να λυθεί. Αλήθεια μπορεί κανείς να δώσει εξήγηση; Ένα σημείο συνάντησης που πολλοί χρησιμοποιούν είναι τα πρώτα διόδια, ή και στο Σείριο ακόμα που έχει μεγάλο parking και δυνατότητα αναστροφής, αλλά νομίζω ότι πάμε μακριά. Απ' την άλλη πλευρά οι παράδρομοι στο ύψος του Λαϊνόπουλου υπάρχουν πάντα, οπότε τη δουλειά μας μπορούμε να την κάνουμε πάντα. Ας μην ξεχνάμε ότι οι δεξιές στροφές δεν καταργούνται, οπότε μπορούμε να ξαναβγούμε στο ρεύμα προς Λαμία. Επίσης 300 μέτρα τη διασταύρωση υπάρχει υπόγεια διάβαση, οπότε μπορεί να κάνει και αναστροφή όποιος τυχόν αφήσει το αυτοκίνητο εκεί το πρωί, για να ανέβει παρέα με άλλον. Μου αρέσει πάντως που από τώρα σκεφτόμαστε τις μικρές λεπτομέρειες του επερχόμενου χειμώνα. Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites