Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
kostakiskal

ΕΚΔΡΟΜΗ ON-OFF ROAD SNOWCLUB

Recommended Posts

Βασικά παίρνω την ευκαιρία και το προτείνω διοτι εχθες κοίταγα τις υπέροχες φωτογραφίες του Πανου απο το Χελμό και μου ήρθε η εξης ιδέα :

πως θα σας φαινόταν να διοργανωναμε εκεί προς τα τέλη αυγούστου μια εκδρομή απο ΧΚΚ προς Ζηρεια-Λίμνη Τσιβλού-Λίμνη Δόξας-Λίμνη Δασιάς;

Αυτό θα μπορούσε να γίνει σε συνδυασμό με μια επίσκεψη στο ΧΚΚ (για να δούμε τον οργασμό καινούργιων έργων και τις εργασίες στο σαλέ του ΤΕΟ :rolleyes: ), εκεί ισως θα μπορύσε να γίνει και ενα meeting με τους υπεύθυνους του χ/κ, μετα παιρνουμε τον υπέροχο δασικό δρόμο που οδηγεί προς λίμνη Δόξας, την επισκεπτόμαστε μαζί με το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου γυρναμε και τα χωριουδάκια της περιοχής και καταλήγουμε λίμνη Τσιβλού όπου μπορούμε να κατασκηνώσουμε! την κυριακή το πρωί παιχνίδι στη λίμνη, μπανιο, βαρκάδα και ότι άλλο θελει ο καθενας, και κυριακή απογευμα επιστροφή! Πρέπει να τονισθεί οτι εκτος απο την off road διαδρομή (μη φανταστειτε τιποτα τρελλό, ήπια ειναι σχετικά) υπάρχει και on road καθώς και αν καποιος δεν θελει να κατασκηνώσει, υπάρχουν ξενοδοχεία στην ευρυτερη περιοχή καθώς και ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ (χεχεχεχεχεεχεχ). επίσης η περιοχή αυτή είναι ΙΔΑΝΙΚΗ για ποδηλατακι βουνού (γυρος της λιμνης, μονοπάτια κλπ), και έχουμε να οργανωσουμε κατι τετοιο απο πέρυσι στο μαίναλο.Πως σας φαίνεται;

Το Δ.Σ. ακούει; :rolleyes:

''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel''

Horace Walpole

Βασικά παίρνω τ ην ευκαιρία και τ ο προτείνω διοτι εχθες κοίταγα τις υπέροχες φωτογραφίες του Πανου απο το Χελμό και μου ήρθε η εξης ιδέα :

πως θα σ ας φαινόταν να διοργανωναμε εκεί προς τα τέλη αυγούστου μια εκδρομή απο ΧΚΚ προς Ζηρεια-Λίμνη Τσιβλού-Λίμνη Δόξας-Λίμνη Δασιάς;

Αυτό θα μπρούσε να γίνει σ ε συνδυασμό με μια επίσκεψη στο ΧΚΚ (για να δούμε τον οργασμό καινούργιων έργων και τις εργασίες στο σαλέ του ΤΕΟ :rolleyes: ), εκεί ισως θα μπορύσε να γίνει και ε να meeting με τους υπεύθυνους του χ/κ, μετα παιρνουμε τον υπέροχο δασικό δ ρόμο που οδηγεί προς λίμνη Δόξας, την επισκεπτόμαστε μαζί με το μοναστήρι τ ου Αγίου Γεωργίου κ, γυρναμε και τα χωριουδάκια της περιοχής και καταλήγουμε λόμνη Τσιβλού όπου μπορούμε να κατασκηνώσουμε!την κυριακή τ ο πρωί παιχνίδι σ τη λίμνη, μπανιο, βαρκάδα και ότι άλλο θελει ο καθενας, και κυριακή α πογευμα επιστροφή!Πρέπει να τονισθεί οτι ε κτος απο την off road διαδρομή (μη φανταστειτε τιποτα τρελλό, ήπια ειναι σ χετικά) υπάρχει και on road καθώς και αν καποιος δ εν θελει να κατασκηνώσει, υπάρχουν ξενοδοχεία στην ευρυτερη περιοχή καθώς και ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ (χεχεχεχεχεεχεχ). επίσης η περιοχή α υτή είναι ΙΔΑΝΙΚΗ για ποδηλατακι βουνού (γυρος της λιμνης, μονοπάτια κλπ), και έχουμε να οργανωσουμε κατι τ ετοιο απο πέρυσι στο μαίναλο.Πως σας φαίνεται;

Το Δ.Σ. ακούει; :P

Aρχες Σεπτεμβριου θα ελεγα, να εχουμε γυρισει απο τας εξοχας :rolleyes:

Για τοτε, μεσα ειμαι!

Φιλικα

ΜακηςΜ

Και αρχες σεπτεμβριου ειναι καλή ε ποχή για να αποφυγουμε ίσως υψηλες θερμοκρασίες!επίσης μπορούμε να κανουμε πολλα πραγματα.να κανουμε ολοι το βραδυ μπαρμπεκιου στη λίμνη ή να επισκεφθούμε τη Ζαρούχλα με τις ταβερναρες ή να παμε και σ την ταβερνα που ε ιναι ε πάνω σ τη λίμνη ή να ψαρεψουμε και να ψησουμε τα ψαρια που θα πισάσουμε :rolleyes: .Γενικά είναι μερος που μπορει να συνδυάσει πολλά πράγματα!

Εγω θα έλεγα ο φίλτατος PANPANOU ως πιο εμπειρος στα της περιοχής να σχεδιάσει μια διαδρομή και να τη προβάλλει εδώ.

Horace Walpole

Η ιδέα πολύ μου αρέσει & count me in, φτάνει να μην πέσει το ΠΣΚ 4-5-6/9 γιατί έχω ήδη μία πολύ σημαντική ανειλλημένη υποχρέωση που δεν αναβάλλεται!!!!

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Εγω πάντως ετσι όπως τα κοιταω η πιο καλή ημερομηνία ειναι 29-30/8.Ο Μάκης μπορει να ερθει κατευθειαν απο τ ας εξοχάς :rolleyes:

Απλως θα πρέπει να γινει νωρις αναχωρηση απο αθηνα ώστε να ειμαστε ΧΚΚ σχετικά νωρίς και να προλάβουμε και το ηλιοβασίλεμα στη λίμνη!

Ξέχασα το βασικότερο : για να καταλαβουμε για τι μερος μιλάμε για ριξτε μια ματιά στα παρακατω λινκ

1/ http://www.travelplorer.gr/ViewTravelGuide...amp;guide_id=19

2/http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=12112&subid=2&tag=8607&pubid=1944951

3/http://www.vita.gr/html/ent/587/ent.4587.asp

Λίμνη Δόξας :

http://www.travelstories.gr/%F4%E1%EE%E9%E...8%DF%E1%F2.html

Λιμνη δασίhttp://www.ektos.gr/article_detail.asp?view=article&node_serial=001001003004&node_id=49&article_id=1029ου :

Horace Walpole

Το Δ.Σ. ακούει;
Εξαρτάται...εσύ θα είσαι ;

φτού φτού φτού

σκόρδα...

Του Κυρίου δεηθώμεν...

Ελέησόν με ο Θεός...

πρόεδρε, θα σε κουρεψω! :D

αν δεν ειμαι εγω, ποιος θα είναι;

Αντε, ειναι ευκαιρία να βαλεις και λιγο στις λασπες το Touareg! και αμα χρειατεί θα εχω και ιμαντα μην στενοχωριεσαι! ;):lol::lol:

Horace Walpole

πρόεδρε, θα σε κουρεψω
Πού ακριβώς ;

αν δεν ειμαι εγω, ποιος θα είναι;
Αν είσαι εσύ, δεν θα είναι κανείς άλλος...διάλεξε μήπως και σώσουμε καμιά ψυχούλα.

Αντε, ειναι ευκαιρία να βαλεις και λιγο στις λασπες το Touareg! και αμα χρειατεί θα εχω και ιμαντα μην στενοχωριεσαι!
Τρελός παπάς σε βάφτισε...σιγά μή χρειαστώ βοήθεια κι έρθεις εσύ να με σώσεις ; πιο βαθιά στον λάκο θα βουλιάξω...

φτού φτού φτού

σκόρδα...

Του Κυρίου δεηθώμεν...

Ελέησόν με ο Θεός...

Ο Μακης με το υπολοιπο ΜακηςΜεϊκο στις 29/8 θα τερματιζουν τη διαδρομη Βιεννη-Βουδαπεστη με ποδηλατο (ελπιζω στην Βουδαπεστη). Οποτε χλωμο να παρεβρεθω... ;)

Στους υπολοιπους... καλη τυχη! :lol:

Φιλικα

ΜακηςΜ

χαχαχαχα Αλεξης respect

κομπρα αυτα δεν μας τα ειχες πει...

μεσα εγω οποτε κανονισετε

θα εχω διωξει τα κακα πνευματα

δεν θα επηρεαστει κανεις απο τον κωστακη

αν αρχισει και τις δεησεις απο τωρα ο προεδρος θα βοηθεισει περισσοτερο.....

DALTONS POW ROBBERY.....

ΟΚ. Επειδή εδω έχουμε αρκετούς off-roaders που εμαθαν και στη πίστα Attart ;) , είναι κρίμα να μη παρευρισκονται όλοι. Ας πεσουν ιδέες για την ημερομηνία και το κανονίζουμε. Αλλά καλό ειναι να συνδυαστεί με την επίσκεψη στο ΧΚΚ.

Ενα ενδεικτικό προγραμμα είναι να δωσουμε ενα ραντεβού στα καλαβρυτα σάβατο πρωι γυρω στις 11, μετα πάμε χ/κ, κανουμε οτι κανουμε εκεί, και μετα περνουμε τον δρόμο για τις λίμνες γυρω στη 1 (ο δρόμος ξεκινάει απο το παρκινγκ του χ/κ), συνεχιζουμε και καταληγουμε Τσιβλού.

Horace Walpole

ενα σαββατο προς τα τελη η μεσα σεπτεμβρη θα ειναι καλα πιστευω

οχι τον αυγουστο

DALTONS POW ROBBERY.....

Κωστα ποσο Οff road ειναι η διαδρομη ?

δηλαδη ενας φιλος με ενα Audi 4x4 θα μπορεσει να ακολουθησει ?

ετσι για να ξερουμε και τις απαιτησεις απο την διαδρομη... ;)

Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε...

Κοιτα να δ εις, εξαρτάται!αν π.χ. βρεχει 2-3 μερες σ υνεχεια πριν, ειναι δυσκολα.Αν όχι και ενας με ενα Polo ¨οπως δ ιάβασα , εστω και με δυσκολία την έκανε τη διαδρομή.Δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολα.Πάντως όπως λενε και οι υπόλοιποι πρέπει να προσανατολιστούμε στο σ/κ , 12-13/9.Λογικά οι καιρκές συνθήκες θα ειναι καλές για να κανουμε και μπάνιο στη λίμνη (όλα τα λεφτά).

Πάντως μην έχεις άγχος περναει το α υτοκινητο εστω και με δ υσκολία.Αυτοί που δ εν μπορούν είναι κάτι βλαχογκαζιάρικα χαμηλωμένα, με ζαντούλες κλπ (π.χ. skimad ;) ) και όσοι είναι απο το άργος , έστω και αν εχουν Touareg :lol:

Επίσης μπορει να γινει το εξης : φτανονατας στα καλαβρυτα σαβατο πρωι, κανουμε κρεατοπρομήθειες, έχουμε μαζι μας φορητα ψυγειακια και τ ο βραδάκι κανουμε ενα σουπερ ντουπερ μπαρμπεκιου στη λίμνη κατω απο το φως των αστεριών(εχεχεχεχεεχχ).και αν μάλιστα μπορει να έρθει και ο maestros1 κοντά, θα περάσουμε υπέροχα (θα εχει και τραγούδι).

Για να παρετε μια ιδέα να και το σχετικό τοπικ :http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=7767&st=0

απο τον Panpanou

Aπαράιτητος εξοπλισμός :σκηνούλα,υπνοσακκος, κανενα χοντρο ρούχο (γιατι το βραδακι λογικά θα έχει ψυχρούλα και υγρασία), λάμπα-φακός και όλα τα παρελκομενα του καμπινγκ.Αμα το αποφασίσουμε θα σ ας βάλω πληρη καταλογο.

Horace Walpole

ετσι για να ξερουμε και τις απαιτησεις απο την διαδρομη... :lol:

To AllRoad δεν ειναι; :lol: Αν δεν παθει, πως θα μαθει; ;)

Φιλικα

ΜακηςΜ

τραγοκομπρα το βλαχογκαζιαρικο παει καλαβρυτα για σκι σε δυο ωρες και οχι σε 4 που πανε κατι μαυρα τζιπ τυπου βιταρα που υποτιθεται δεν κολλανε πουθενα και εχουν και 150 αλογατα ;):lol: ...

ξερεις τι ειναι δυο ωρες σκι την ημερα μειον επειδη δεν παει το αμαξι?? :P :P :lol::D

οσο για το Αργος αφηνω την απαντηση σε αυτον του κυριου δεηθομεν.... :lol:

DALTONS POW ROBBERY.....

Καλά ψυχραιμία skimad! axaxaxaxaxaxa τον χρόνο για να περασεις τις αλυσιδες τον υπολόγισες στο δίωρο;και η όλη διαφορά που ε χουμε σ την ωρα ειναι κανενα εικοσαλεπτο και α υτό με το προηγούμενο φορτηγό!Για να δούμε και φέτος.

Παιδιά επαναλαμβανω.Δεν θα κανουμε rock crawling.Δασικοί δ ρόμοι ειναι , απλως αν έχει βρεξει ισως εχει αρκετή λάσπη και κολλησει καποιος.Αλλά και παλι δ εν ε χουμε προβλημα, αρκετά αυτοκινητα θα είμαστε θα ξεκολλήσουμε.Ακομα και ο skimad μπορει να ακολουθήσει με το βλαχογκαζιάρικο με τα μπλε φωτάκια, μην ανησυχείτε.

Συν τοις άλλοις, θα εχουμε οχημα υποστηριξεως το ικανοτερο τετρακίνητο της νοτιας ελλάδας που έχει ε δρα τη ζήρεια, οπότε μην ανησυχειτε καθόλου!

Horace Walpole

οταν θα κανεις την διαδρομη καλαματα αθηνα πιο γρηγορα απο το λεωφορειο της γραμμης ξαναμιλαμε για χρονους χαχαχαχαχα ;):lol: :LOL: :D

για το ικανοτερο τετρακινητο της νοτιας ελλαδας συμφωνω

για

μιλαμε

DALTONS POW ROBBERY.....

Εξακολουθείτε βλέπω, να συνομιλείτε με τον γνωστό γκαντεμόσαυρο της Καλαμάτας...δεν βάζετε μυαλό.

Όσο για τον εξοπλισμό...εάν ερχόμουν θα έπαιρνα μαζί μου :

- θυμιατό

- παρακλητική

- μηναίο

- εγκόλπιο αναγνώστου

- την ευχή του πνευματικού μου...

βοήθειά σας...θα σας θυμόμαστε...

loooool χαχαχαχαχα

DALTONS POW ROBBERY.....

Σε πρωτη φαση καλη ιδεα ακουγεται!!! ΙΔΩΜΕΝ

ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο...

ετσι για να ξερουμε και τις απαιτησεις απο την διαδρομη... :)

To allroad σε αυτές εκει τις διαδρομές μπορεί.Ακόμα κ να βρέξει μπορεί. Αρκεί να μη φοράει κανα σλίκ λάστιχο.

Απλά εκείνη την εποχή θα έχει πολύ χώμα-σκόνη.

Φθινόπωροή Άνοιξη είναι οι καλές εποχές.

Ανήκω παντού και πουθενά

Seriusly Playful

E, φθινοπωρο θα παμε :)

Αντε, υπέροχα θα περάσουμε!η διαδρομη και τα μερη ειναι μοναδικά.Και η κατασκηνωση στη λιμνη όλα τα λεφτά!

Horace Walpole

E, φθινοπωρο θα παμε :D

Αντε, υπέροχα θα περάσουμε!η διαδρομη και τα μερη ειναι μοναδικά.Και η κατασκηνωση στη λιμνη όλα τα λεφτά!

Εγω το ξέρω. Τι Brizzola's θα ήμουν αν δε τα είχα περπατήσει εκείνα τα μέρη?

Αλλα τέτοιες εκδρομές το καλοκαίρι είναι πιο ταλαιπωρία απο απολαυση.

Το καλοκαίρι θέλει παραλία με σκηνή.

:);)

Ανήκω παντού και πουθενά

Seriusly Playful

brizzola's?εχεχεχεχεεχεχχε

Της παλιάς καλής off road ομάδας BRAT;για δωσε λεπτομερειες γιατί εχω να σου πως και εγω κάμποσα! :)

Horace Walpole