blades 6 Report post Posted September 5, 2009 νομιζω ηρθε η ωρα να αντικαταστησω τις δεστρες απο το σανιδι και αφου ο καιρος πλησιαζει θελω μια μικρη μικρη μικρουλα βοηθεια (χοχο) το σανιδι ειναι neversummer system 158(οχι RC)σκληρωτητα 5/10, παω εκτος μονο και δε με ενδιαφερει το παρκο,μου αρεσει να κατεβαινω τα εκτος γρηγορα αλλα παιζω στο δρομο με οτι βρω μεχρι να φτασω στη βαση του lift και θελω αμεση αποκριση αλλα οχι να κουραζομαι ευκολα(δυσκολο ε...) επισης αποφευγω τα χιονοδρομικα που τους αρεσουν οι παγοι,μονο φρεσκες πουδρες(ρε παιδια το φρεσκες γραφεται φρεσκιες ή φρεσκες,τεσπα) επιπεδο καλο Quote Share this post Link to post Share on other sites
xalkideos 0 Report post Posted September 7, 2009 νομιζω ηρθε η ωρα να αντικαταστησω τις δεστρες απο το σανιδι και αφου ο καιρος πλησιαζει θελω μια μικρη μικρη μικρουλα βοηθεια (χοχο) το σανιδι ειναι neversummer system 158(οχι RC)σκληρωτητα 5/10, παω εκτος μονο και δε με ενδιαφερει το παρκο,μου αρεσει να κατεβαινω τα εκτος γρηγορα αλλα παιζω στο δρομο με οτι βρω μεχρι να φτασω στη βαση του lift και θελω αμεση αποκριση αλλα οχι να κουραζομαι ευκολα(δυσκολο ε...) επισης αποφευγω τα χιονοδρομικα που τους αρεσουν οι παγοι,μονο φρεσκες πουδρες(ρε παιδια το φρεσκες γραφεται φρεσκιες ή φρεσκες,τεσπα) επιπεδο καλο Βοήθεια δεν έχω να σε δώσω, αλλά καλή σεζόν στην εύχομαι Quote Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted September 8, 2009 Quote Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted October 7, 2009 πηρα nidecker nx700,ελπιζω να ειναι καλες και στην πραξη Quote Share this post Link to post Share on other sites