Dimitris 8 0 Report post Posted September 7, 2009 Γεια σε ολους!Χρησιμοποιησα τα λινκσ που ειδα οτι συστησατε καποιοι απο εσας στον φιλο που εκανε την ερωτηση σχετικα με καινουργιο εξοπλισμο,επειδη ενδιαφερομαι και εγω να ανανεωσω τον δικο μου.Κατεληξα λοιπον στο Νορντικα χοτ ροντ αφτερμπερνερ,που προτεινεται ως η καλυτερη επιλογη στην κατηγορια που εψαχνα,δηλαδη στα πεδιλα που συνδυαζουν τοσο το εντος οσο και το εκτος πιστας σκι.Το θεμα μου ωστοσο τωρα ειναι ποιο μεγεθος να επιλεξω...Το συγκεκριμενο πεδιλο διατιθεται σε 170 και 178 εκατοστα και εγω ειμαι 1.81.Θα ηθελα καποιος να με βοιθησει σε αυτο και επισης να μου πει τη γνωμη του για το πεδιλο!Ευχαριστω προκαταβολικα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted September 7, 2009 Γεια σε ολους!Χρησιμοποιησα τα λινκσ που ειδα οτι συστησατε καποιοι απο εσας στον φιλο που εκανε την ερωτηση σχετικα με καινουργιο εξοπλισμο,επειδη ενδιαφερομαι και εγω να ανανεωσω τον δικο μου.Κατεληξα λοιπον στο Νορντικα χοτ ροντ αφτερμπερνερ,που προτεινεται ως η καλυτερη επιλογη στην κατηγορια που εψαχνα,δηλαδη στα πεδιλα που συνδυαζουν τοσο το εντος οσο και το εκτος πιστας σκι.Το θεμα μου ωστοσο τωρα ειναι ποιο μεγεθος να επιλεξω...Το συγκεκριμενο πεδιλο διατιθεται σε 170 και 178 εκατοστα και εγω ειμαι 1.81.Θα ηθελα καποιος να με βοιθησει σε αυτο και επισης να μου πει τη γνωμη του για το πεδιλο!Ευχαριστω προκαταβολικα... - 1.70 - Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted September 7, 2009 Θάνο μια που έχεις τη γνώση στη συγκεκριμένη εταιρεία μπορείς να δώσεις μερικές πληροφορίες για το πέδιλο; Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted September 8, 2009 , , , all mountain /πυρηνας ξυλεια -carbon / racing καθετα τοιχωματα/ medium flex. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dimitris 8 0 Report post Posted September 8, 2009 , , , all mountain /πυρηνας ξυλεια -carbon / racing καθετα τοιχωματα/ medium flex. Ευχαριστω για τη βοηθεια! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted September 8, 2009 Το Nordica Afterburner 2008-9 collection ονομαζεται Jet Fuel Carbon στην αντιστοιχη του 2009-10. Η εταιρικη επιλογη ειναι 1 ονομα/ ανα sidecut και 2 πυρηνες/ 1 τιτανιο=σταθεροτητα+1 carbon= νευρο slalom . Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 8, 2009 Το Hot Rod Nitrous (ετσι δεν το λεγανε αυτο που δοκιμασα τον Μαιο? ) πως το λενε φετος?? Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted September 9, 2009 Tο NITROUS 2009 -10 ,που δοκιμασες λεγεται NITROUS TI [EX-TOP FUEL] . Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 9, 2009 ωραιες ονομασιες εχει η nordica !!!! πολλα γκαζια λεμε νιτρα τουρμπα ολα τα καλα..... Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 9, 2009 Αυτο δεν εχει μονο ωραια ονομασια... ειναι και ωραιο πεδιλο! Ειδα κι επαθα να το ξεκολησω απο τον Sotogiannop Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites