jimmys 2 Report post Posted November 2, 2004 nomizo oti na leme oti oi tade markes einai oi kalyteres ston kosmo einai arketa sxetiko.ti paei na pei diladi einai oi kalyteres ston kosmo?me vasi poia kritiria einai kalyteres oi nordica apo tis salomon i apo tis rossignol i apo tis head klp? Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted November 3, 2004 ......Μηπως γνωριζεις ποια η διαφορα στα μοντελα multiperformance CRL της Lange? Ποια μοντελα της Lange ειναι αντιστοιχα με την Nordica GTS 12,Tecnica Diablo Flame? ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ EPSYLON? ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ RACING, CRL,EPSYLON, FREERIDE. H EPSYLON ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ CONCEPT KAI KATASKEYAZETAI APO ''MALAKA'' YLIKA POY EXOYN SAN STOXO THN KALYTERH EFARMOGH ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ. OMVS DEN EXV DOKIMASEI AYTH TH TEXNOLOGIA KAI DEN MPORV NA PV PERISSOTERA. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ CRL FRΕΕRIDE EINAI ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΟΤΙ ΤΟ FLEX ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ COMP 100 FR ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ. http://www.langeusa.com/collectionframe.html Αυτο δεν ειναι το site της Lange?Οι σειρες οπως τις εχει στο official site ειναι: Race Multiperformance CRL Multiperformance SFT Recreational Freeride Junior Rental Premium Epsylon δεν βλεπω καπου... :?: Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted November 3, 2004 Αποψή μου : Μια από τις 3 καλύτερες εταιρίες μπότας στον Κόσμο Maximus, οι άλλες 2 ποιές είναι? Technica και Lange...... :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :roll: Εγω παντως θα κινηθω αναμεσα σε Nordica,Lange,Tecnica :wink: (με αυτη τη σειρα προτεραιοτητας οποια κατσει καλυτερα).Αν βρω πουθενα στη Β.Ελλαδα να δοκιμασω Nordica...... Tecnica εχει ολη τη σειρα ο Μαντσιος στη Ναουσα(το 1ο μαγαζι στην εισοδο της πολης). Lange ειπε θα φερει το Sports & Ski στη Θεσ/νικη(Αλ.Σβωλου)σε καμια 10αρια μερες. Nordica....... Αν εχετε πληροφοριες για αυτες τις μαρκες,σε αλλα καταστηματα στη Β.Ελλαδα ευπροσδεκτες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted November 8, 2004 ......Μηπως γνωριζεις ποια η διαφορα στα μοντελα multiperformance CRL της Lange? Ποια μοντελα της Lange ειναι αντιστοιχα με την Nordica GTS 12,Tecnica Diablo Flame? ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ EPSYLON? ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ RACING, CRL,EPSYLON, FREERIDE. H EPSYLON ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ CONCEPT KAI KATASKEYAZETAI APO ''MALAKA'' YLIKA POY EXOYN SAN STOXO THN KALYTERH EFARMOGH ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ. OMVS DEN EXV DOKIMASEI AYTH TH TEXNOLOGIA KAI DEN MPORV NA PV PERISSOTERA. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ CRL FRΕΕRIDE EINAI ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΟΤΙ ΤΟ FLEX ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ COMP 100 FR ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ. http://www.langeusa.com/collectionframe.html Αυτο δεν ειναι το site της Lange?Οι σειρες οπως τις εχει στο official site Το ευρωπαικό site είναι www.my-dynastar.com ειναι: Race Multiperformance CRL Multiperformance SFT Recreational Freeride Junior Rental Premium Epsylon δεν βλεπω καπου... :?: Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
PanosD 0 Report post Posted November 9, 2004 Δυστυχώς και εγώ έψαχνα απεγνωσμένα Nordica boots στην Θεσσαλονίκη περυσι για 2-3 μήνες. Ο Φωκάς ήταν κάτι παραπάνω από απαράδεκτος για τον απλό λόγο ότι με έβαλε στην διαδικασία της συγκεκριμένης παραγγελίας και μετά από 2 μήνες αναμονής μου είπε"τελικά δεν γινεται να παραγγήλεις από εδώ!!!" Anyway, εγώ τελικά πήρα τις Nordica Beast από την Αθήνα και πιο συγκεκριμένα από το ΒΕΣΤ'Ο στην Λ. Βουλιαγμένης και το μόνο που έχω να πώ είναι:Τέλεια μπότα!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted November 9, 2004 ... εγώ τελικά πήρα τις Nordica Beast από.....Τέλεια μπότα!!.... Πανο για πες μου σε πιο X.K συχναζεις για να σου κανω μια ληστειουλα ??? TIΣ ΓOYΣTAPΩ TPEΛΛA AYTEΣ TIΣ ΣTPOYMΦOMΠOTEΣ ! Aπο τιμη... ποσα uro φτωχοτερος βγηκες? Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted November 9, 2004 ΠΑΙΔΙΑ, ΜΙΑ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ NORDICA ΚΑΙ ΕΧΕΙ Τ ΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ Τ ΙΜΕΣ,ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ GTS 12, ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ PM Η ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ, Α ΛΛΑ Δ ΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΜΕΣ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ! Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
PanosD 0 Report post Posted November 9, 2004 Τις πήρα 300Euro την πρώτη μέρα των εκπτώσεων. Επειδή όμως είναι το τρίτο μοντέλο Nordica που αγοράζω και ξέρω καλά τι σημαίνει Nordica ήμουν διατεθειμένος και για παραπάνω!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted November 9, 2004 ΠΑΙΔΙΑ, ΜΙΑ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ NORDICA ΚΑΙ ΕΧΕΙ Τ ΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ Τ ΙΜΕΣ,ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ GTS 12, ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ PM Η ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ, Α ΛΛΑ Δ ΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΜΕΣ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ! Πηρα σημερα στο Best O στον αριθμο που ειχε δωσει ενας φιλος σε προηγουμενο post.Μιλησα με εναν πολυ εξυπηρετικο κυριο(Πανος)και μου ειπε οτι θα τις φερει(δεν εχουν ερθει ακομα).Ξεκινησε να μου λεει αναλυτικα χαρακτηριστικα της εν λογω μποτας(GTS 12),πραγμα που μου εκανε εντυπωση(αλλοι δεν λενε απο κοντα και αυτος τηλεφωνικα ειχε πολλη διαθεση). Μου ειπε να του ξανατηλεφωνησω Πεμπτη απογευμα για να μου πει ποτε ερχονται και ισως και την τιμη.Θα παρω Παρασκευη και θα ενημερωσω. Επισης τηλεφωνησα και στο snowshop στα Καλαβρυτα(Παναγιωτης και αυτος!!).Ειπε να τον παρω μεσα Νοεμβριου οποτε θα εχει γινει και η παραλαβη.Θα φερει ολη τη σειρα Nordica ειπε. Β.Ελλαδα ελπιζω μονο στον Φωκα καθως περισυ ειχε πεδιλα Volkl,Nordica οποτε μου "μυριζει" ιδιος εισαγωγεας.Αφου εφερε πεδιλα Nordica γιατι να μην φερει και μποτες. Λεμε τωρα.... Σε καθε περιπτωση με βλεπω να κατεβαινω ημερησια στην Αθηνα για μποτες του ski (εκτος αν με βολεψουν οι Lange) Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 0 Report post Posted November 9, 2004 ΠΑΙΔΙΑ, ΜΙΑ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ NORDICA ΚΑΙ ΕΧΕΙ Τ ΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ Τ ΙΜΕΣ,ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ GTS 12, ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ PM Η ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ, Α ΛΛΑ Δ ΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΜΕΣ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ! Αφού TECNICA θα πάρεις στο τέλος, τι τα θες τα τηλέφωνα? :wink: Πάντως οι Beast ήταν μακράν το ομορφότερο περσινό μοντέλο και πιθανότατα μέσα στα καλύτερα της αγοράς Quote O EΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ... Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ... Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ. Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted November 10, 2004 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ. ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ NORDICA.ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ :ΤΙΣ NORDICA GTS 12 KAI SPEEDMASTER,TIΣ TECNICA DIABLO FIRE ΚΑΙ ΤΙΣ SALOMON X-WAVE 9.ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ. ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ Ε ΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΕΞΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ , Ε ΑΝ ΤΙΣ ΒΡΩ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ! Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted November 15, 2004 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! :twisted: Nordica ΚΑΙ στη Θεσ/νικη. Μολις μιλησα με τον ευγενεστατο κ.Παπαγεωργιου(απο την εταιρια Κιπριανιδης-BEST O) και με ενημερωσε πως εστειλαν ηδη μποτες-σκι Nordica στον Φωκα(Fokas Sport),οπως και σκι Volkl. Επικοινωνησα και με το Fokas Sport και μου ειπαν οτι απο Δευτερα θα ειναι ετοιμο το τμημα εξοπλισμου σκι. Επισης ο κ.Παπαγεωργιου μου ειπε πως οποιοδηποτε μοντελο θελησω,το οποιο δεν θα το εχει ο Φωκας(π.χ. τις Doberman δεν τις εστειλε)να επικοινωνησω μαζι του και θα επιληφθει του θεματος αμεσα.Πραγματικα πολυ σωστος επαγγελματιας.Μιλουσε πολυ ευγενικα.[ειδικα οταν του ειπα οτι ειμαι μελος του snowclub εδειξε ακομη μεγαλυτερο ενδιαφερον(με ειχε συμβουλεψει ο vassilis) :wink: ] Ευχαριστω τον vassilis για ολες τις πληροφοριες που μου εδωσε.(τηλεφωνα κτλ.) Quote Share this post Link to post Share on other sites