Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
gi@nnis

Snowboard boots

Recommended Posts

Θα ηθελα για ακομα μια φορα να σας ευχαριστησω για τις συμβουλες που δωσατε,ειλικρινα ηταν ακρως κατατοπιστηκες.

Τα "ψωνια" ολοκληρωθηκαν μα βαση τα κριτηρια που αναφερει ο φιλτατος dimitris_f και εχουν ως εξης:

Vans Encore

Ειναι του 08/09 αλλα δεν εχει διαφορα απο της φωτο.Το μονο ακυρο στην υποθεση ειναι οτι ο πωλητης που ειχε πει πως οι μποτες εχουν flex 5-6 ενω στην πραγματικοτητα εχουν 2-3 (το ειδα απο ενα search στο internet).Μου κοστισαν φθηνα (100 ευρο) σχετικα με κατι μποτες με κορδονια που ειχα δει.

Την εκανα τελικα την πατατα μου η μηπως εκανα την αγορα του αιωνα και δεν το καταλαβα???

Φίλε Γιάννη δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι , καλά στα είπε μάλλον ο πωλητής.....σύμφωνα με έγκυρο ευρωπαϊκό κατάστημα οι Vans Encore του 09-10 έχουν flex 6/10 οπότε μάλλον το ίδιο θα έχουν και 08-09 . Καλορίζικες σου εύχομαι , ευκολοπάτητες και απροβλημάτιστες . Η τιμή που τις πήρες είναι εξαιρετική ( 220Ε κοστίζουν οι 09-10 )και αν σε βολέψουν στα πόδια σου , ασυζητητί πιάνεις τριετία .

Υ.Γ. Στείλε σε ένα pm όνομα και διεύθυνση μαγαζιού που τις αγόρασες .

Βρηκα φωτο απο το ακριβες μοντελο που αγορασα

10757-660296-p.jpg

Product Information:

•For its fifth season appearance, the Vans Encore returns with a vengeance.

•New Trimfit Asym-X thermal liner with heel-holding technology.

•Center tongue construction.

•Closed seam brushed fleece upper cuff.

•New TPU tongue cable protector.

•Classic Vans BOA Closure with Series 30 reel and dial.

•Vans Pro-Flex Snowaffle Air Outsole with molded polyurethane midsole and 3/4 wrap stabilizing heel-clip.

•3D molded tongue.

•EVA footbed.

•Internal web harness.

•Synthetic leather and textile upper.

•PROMOTION CODE

•10.00" shaft height.

•17.50" circumference.

•50.00 oz.

Και εγω αυτες τι μποτες εχω.

Ειναι παρα πολυ καλες, θα σε βολεψουν πολυ αν πηρες το σωστο νουμερο.

Προσεχε με το boa να κανεις σωστο σφιξιμο και ολα θα ειναι οκ..

Και εγω αυτες τι μποτες εχω.

Ειναι παρα πολυ καλες, θα σε βολεψουν πολυ αν πηρες το σωστο νουμερο.

Προσεχε με το boa να κανεις σωστο σφιξιμο και ολα θα ειναι οκ..

Τι εννοεις σωστο σφιξιμο????

gi@nnis αν μπορεις στειλε μου και μενα το καταστημα που τις πηρες. εχω φαει τον τοπο να βρω vans και εχω βρει μονο τις encore τις φετινες. ειναι οντως πολυ καλες μποτες. καλη αγορα και εξαιρετικη τιμη.

Στο Skishop ρωτησες για Vans?

Φιλικα

ΜακηςΜ

οχι. ειδα τωρα οτι στο site υπαρχουν οι φετινες encore αλλα βασικα ψαχνω αλλα μοντελα. θα περασω μια βολτα απο εκει. διπλα ειμαι. thanks Μακη

Τις ίδιες έχω και εγώ.. είναι καλές απλά πρόσεχε μιας και όλες οι BOA τέτοιου τύπου είναι λίγο ευαίσθητες στη ρόδα που σφίγγει την μπότα και αν το ζορίζεις πάρα πού μπορεί να σου μείνει στο χέρι?

Διαφορετικά καλή επιλογή σε καλή τιμή

Clouseau, Vans φέρνει και ένα μαγαζί χαμηλά στη βουλιαγμένης αν ξέρεις...

Edited by moonsoda

Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ

Το σφιξιμο με το boa ειναι λιγο ιδιοτροπο.

Μπορει να χρειαστει πχ να σφιξεις λιγο παραπανω το κουντουπιε απο τον αστραγαλο.

Προσεχε επισης μην τις σφιξεις πολυ(λογω τις ευκολιας τους) και αρχιζει να ποναει το ποδι σου απο αυτο...

Προσωπικα δεν ειμαι καθολου fan των BOA γι'αυτον ακριβως τον λογο. Σε προτρεπουν να σφιξεις την μποτα τοσο ωστε να μην νιωθεις το ποδι σου στο τελος. Αλλα εφοσον πηρες ΒΟΑ, κοιτα να τα σφιγγεις ΜΟΝΟ οσο πρεπει για να μην κολυμπαει το ποδι [ειτε ειναι το πελμα ειτε ειναι το καλαμι]

Κι επισης εχω μια υποψια. Που το παρατηρησα και σε αλλες μποτες που χρησιμοποιουν παρομοιο συστημα. Γενικως ειναι για να σφιγγεις τις μποτες στα επιτρεπτα ορια, οχι παραπανω γιατι μπορει να σπασουν/χαλασουν τα συμρατοσχοινα/κορδονια

JAPOW!!!

οσο αφορα το σφιξιμο με τις boa εχουν βγει και αυτες με το διπλο Boa (focus boa) που μπορεις να σφιξεις ξεχωριστα το κουτουπιε και το καλαμι. μιλαμε ειναι καταπληκτικο. απλα το focus το εχουν συνηθως οι σκληρες/ πολυ σκληρες μποτες που ειναι περισσοτερο για freeride και φυσικα ειναι πανακριβες.

Τις ίδιες έχω και εγώ.. είναι καλές απλά πρόσεχε μιας και όλες οι BOA τέτοιου τύπου είναι λίγο ευαίσθητες στη ρόδα που σφίγγει την μπότα και αν το ζορίζεις πάρα πού μπορεί να σου μείνει στο χέρι?

Διαφορετικά καλή επιλογή σε καλή τιμή

Clouseau, Vans φέρνει και ένα μαγαζί χαμηλά στη βουλιαγμένης αν ξέρεις...

Το ξερω οτι εχει θεματακι με την ροδα ηδη μια φορα μου εφυγε αλλα ειχε χαλαρωσει η βιδα στο κεντρο.Πηγα στο μαγαζι που αναφερεις στην βουλιαγμενης wateraction νομιζω λεγεται και μου εδωσαν το tool να το σφιγγω μονος μου.

λοιπον αντε και ο Δημητρης τα ιδια σου λεει. δεν χρειαζεσαι αλλες συμβουλες.

προσεχε στα καταστηματα που θα πας στην ελλαδα να μην σε κοροιδεψουν.

οι περισσοτεροι πωλητες ειναι ασχετοι απο snowboard και μπορει να σου πασαρουν οτι να ναι.

αμα δοκιμασεις 2,3 μποτες που ''αρεσουν'' στο ποδι σου, ψαξε στο νετ να βεβαιωθεις για τα χαρακτηριστικα τους, κυριως το flex τους (γυρω στο 5 με 6)

γιατι μπορει ο πωλητης να σου πουλησει καμια μποτα που να εχει φλεξ 8 και να σου πει οτι ειναι 5. ολα να τα περμενεις.

σαν μαγαζια για μποτες μπορω να σου προτεινω το forward (NORTHWAVE) & to stand 21 sti kifisia (thirthytwo)

Παιδιά μήπως ξέρει κανείς που πουλάνε μπότες 32 σε αθήνα ή Θεσσαλονική?? (Εκτός από το 21 στην κιφισιά που δεν έχει το νουμερό μου)

Αθηνα αν δεν βρηκες στο 21Kif μονο ιντερνετ.Εγω τις πηρα και σε πολυ καλη τιμη.

ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....