kwstas111 0 Report post Posted December 29, 2009 Καλησπέρα παιδιά, νέος και εγώ στο forum αλλά και στο άθλημα. Επειδή θέλω να αγοράσω σανίδα snowboard, δεν ξέρω τι μέγεθος να πάρω. Έχω ύψος 1,73 και είμαι 70 κιλά Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted December 29, 2009 Καλησπέρα και καλώς όρισες! είμαστε όλοι λίγο τρελλαμένοι με την εκδρομή (όπως θα είδες) και γι' αυτό δεν έχεις πάρει ακόμα απάντηση... ειδοποιώ τώρα την snb συγκάτοικό μου στην εκδρομή Αφροδίτη, και όπου να 'ναι θα εμφανιστούν και οι υπόλοιοποι... Καλό βράδυ! Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted December 30, 2009 H συγκατοικος σου το μονο που ξερει ειναι να κανει snowboard και οχι τι σανιδι να προτεινει...Σορρυ αλλα οταν θα ερθει η σειρα μου για αγορα την ιδια ερωτηση θα κανω... Quote Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted December 30, 2009 156-158 μηκος στοπ μετριο flex στοπ καλη χρονια στοπ φερτε χιονια στοπ Quote Share this post Link to post Share on other sites