xrisa 5 Report post Posted December 1, 2004 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS. Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted December 1, 2004 Καλημερα και καλο χιονομηνα Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 1, 2004 Καλησπερα απο μενα και καλο μηνα με πολλες καταβασεις για ολους 80 Μου ευχομαι να 1000ασω τις δημοσιευσεις μου(αυτη ειναι η 100στη) Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowizard 0 Report post Posted December 1, 2004 KALISOERA SE OLA TOUS XIONOTRELOUS KALO MINA KALO XEIMWNA KAI KALES KATEVASIES NA EXOUME KAI OSON TO DYNATON POIO GRIGORA Quote Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted December 1, 2004 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :!: ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΤΟ "ΔΑΓΚΩΣΕΤΕ".... Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
vipersx 0 Report post Posted December 1, 2004 Να'μαι κι εγώ. Καλησπέρα σε όλους, καλό μήνα, καλό χειμώνα και καλές κατεβασιές. Θωμάς Quote i'm mad about ski!!! Vipersx Το email που έχεις στο λογαριασμό σου δεν υπάρχει, άλλαξέ το. Ο Διαχειριστής Share this post Link to post Share on other sites
snowizard 0 Report post Posted December 2, 2004 ELA LEME POLLES KALISPERES APO ATHENS KALA NE PERNATE RE PALAVIARIDES Quote Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites
snowizard 0 Report post Posted December 16, 2004 Ελα παιδια καλισπερες απο Αθηνα σε ολους.Χρονια πολλα σε ολοθς τοθς εορταζοντες καλες γιορτες να εχουμε και επιτελους να χιονισει γιατι δε παει αλλο Quote Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites