vbessas88 0 Report post Posted February 3, 2010 (edited) Εχω μια ερωτηση που μαλλον δεν ειναι και τοσο λογικη.. Αλλα εχω ενα ζευγαρι μποτες το οποιο μου ειναι λιγο μεγαλυτερο, δηλαδη θα επρεπε να ειναι 27 αλλα ειναι 28. Επειδη δεν εχω τη δυνατοτητα να τις αλλαξω τουλαχιστον αυτη τη στιγμη λογω οικονομικου, μηπως θα βοηθουσε να βαλω πατους σιλικονης?? Ευχαριστω. Edited March 12, 2011 by vbessas88 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted February 3, 2010 Αν και είναι κακή ιδέα (και ενδεχομένως επικίνδυνο) να κάνεις με μεγαλύτερη μπότα, ένας επιπλέον πάτος μπορεί να κάνει την διαφορά. Κάτι ανάλογο αναγκάστηκα να κάνω και εγώ από ανάγκη γιατί δεν βρίσκω μπότα στο νούμερο μου. Να ξεκαθαρίσουμε πάντως ότι αυτά είναι ημίμετρα, και σε καμία περίπτωση δεν θα έχεις απόδοση αντίστοιχη αυτής που θα σου δώσει μια μπότα στο νούμερο σου. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vbessas88 0 Report post Posted February 3, 2010 (edited) Ευχαριστω θα το δοκιμασω.. Edited February 6, 2010 by vbessas88 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vbessas88 0 Report post Posted February 6, 2010 (edited) Παντως καταλαβαινω κι εχετε απολυτο δικιο και στην πρωτη ευκαιρια θα αγορασω καινουργιες. Υπαρχει περιπτωση καποιο καταστημα να μου παρει τις παλιες για ανταλλαγη? Ειναι Tecnica Entryx 2s 280. Edited March 12, 2011 by vbessas88 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PapadimitiroyPan 0 Report post Posted February 6, 2010 Ισως το κάνει ακόμη ο Κλαουδατος , Ισως... Quote Share this post Link to post Share on other sites