AnimeGR 0 Report post Posted February 12, 2010 Κάνω σκι εδώ και 2 χρόνια και τώρα που μπήκα στο 3ο έτος αισίως είπα να κάνω το μεγάλο βήμα και να πάρω δικό μου εξοπλισμό. Προς το παρόν έχω πάρει μία μπότα Salomon impact 8 που έχει 90 flex και ψάχνω πέδιλο για να τη ταιριάξω. Ως επίπεδο είμαι αρχάριος προς μέτριο και θέλω κάτι που να με βοηθήσει να βελτιωθώ. Προς το παρόν έχω βρει αυτά τα πέδιλα αν και κάθε πρόταση δεκτή: Atomic Metron 10 Puls PPL Fischer Progressor 8 RF Rossignol Zenith Z4,5 Oversize Rossignol Zenith Z 2,5 Oversize Head PEAK 73 Όσον αφορά τα χρήματα κυμαίνομαι γύρω στα 300 ευρώ. Και το μεγάλο ερώτημα είναι... Ποιά να διαλέξω? Έχω μπλεχτεί!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted February 12, 2010 τα ατομικ τα και τα φισερ τα αποκλειεις δεν ειναι σε καμια περιπτωση για σενα βαση αυτου που περιγραφεις βεβαια για το σκι που κανεις τα χεντ δεν τα ξερω κοιτα τα ροσσινιολ ειναι μια χαρα! Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
leon 0 Report post Posted February 14, 2010 To head είναι πολύ καλό πέδιλο έχει πολύ καλή συμπεριφορά μέσα στην πιστά αλλά και εκτός πίστας, το πρωτείνω ανεπιφύλακτα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
AnimeGR 0 Report post Posted February 15, 2010 Βασικά τα rossignol με ψιλο προβληματίζουνε γιατί δεν υπάρχουνε στο site της rossignol, τα έχω βρει μόνο στο sport-conrad. Ξέρουμε τίποτα για αυτά? Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted February 15, 2010 μια χαρα ειναι απλα η εταιρια αποτι ξερω βγαζει καποιες σειρες ξεχψριστες για τα καταστηματα intersport Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted February 15, 2010 ψαξε να βρεις demo skis και αφου τα κανεις θα αποφασίσεις τι και ποιο Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites