Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
johnfassidakis

ελαστικα για HRV

Recommended Posts

ειμαι για αλλαγη ελαστικων στο HRV. τωρα το αυτοκινητο φοραει Pirelli Scorpion STR 205/70/15. πρεπει να ειναι λιγο μεγαλυτερα απο την αρχικη εργοστασιακη διασταση. εγω τους εχω κανει γυρω στα 30.000 χιλιομετρα αλλα δεν ξερω ποσο εχουν συνολο γιατι πηρα το αυτοκινητο μεταχειρισμενο.

η χρηση που κανω ειναι κυριως ασφαλτο (πολη καθημερινα - εθνικη) αλλα αρκετα Σ/Κ ελπιζω να ανεβαινω ΧΚΠ. αρα εκτος ασφαλτου με ενδιαφερει και η καλη αποδοση στο χιονι/ παγο. Μάλλον ειναι υπερβολη να παω σε χιονολαστιχα για αυτο και στο ψαξιμο κοιταζω κατι σε all terain 50-50. οι επιλογες προς το παρον ειναι

Pirelli Scorpion ATR

Cooper Discoverer ATR

Bridgestone Dueler 694

Yokohama Geolandar G012 A/T-S

τα παραπανω All Terrain ειναι θεωρητικα 50-50 αλλα εχουν ασφαλτινο προσανατολισμο και ειναι στην ουσια ποιο πολυ 60-40 ή 70-30. εχω ριξει αρκετο διαβασμα/ ψαξιμο και μαλλον καταληγω στα Yokohama γιατι απο οτι λενε εκτος των καλων επιδοσεων εκτος και τον χαμηλο θορυβο, εχουν και σημαντικα μεγαλυτερη ζωη απο τα υπολοιπα.

γνωμες? ευχαριστω