StavRos 1,194 Report post Posted December 15, 2010 5 παλιαμαξα και πολυ χαβαλες YouTube Video -> Quote Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted December 15, 2010 YouTube Video -> Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 15, 2010 γι'αυτο οι σκανδιναβοι βγάζουν καλους οδηγους wrc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 15, 2010 μια καμάρο για να ανεβαινεις το πρωι λιβάδι - ΧΚΠ θα ηταν τέλειο αχαχαχα Quote Share this post Link to post Share on other sites
PID 0 Report post Posted December 15, 2010 γι'αυτο οι σκανδιναβοι βγάζουν καλους οδηγους wrc Σώπα μωρέ που βγάζουν καλούς οδηγούς..... Πάντως αν ήταν έτσι θά'πρεπε να έχουμε τους καλύτερους οδηγούς στη στεγνή άσφαλτο στο Ελλάντα...αλλά αντί για Blomqvist, Vatanen, Toivonen κλπ, εδώ έχουμε γεμίσει με Κούλα-burg... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PID 0 Report post Posted December 15, 2010 Δείτε και λίγο Alain Prost στο Val Thorens... Κ. Δρίβα, ν'ανεβάσουμε κανένα STI ή κανένα 9άρι με spikes στην περιφερειακή??? YouTube Video -> Quote Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted December 15, 2010 Zήτω τα υπερπαντιλίκια..... και respect στις ολντσκουλιές της Volvo, τότε που ακομα βγάζανε πισωκούνες....Ενα τέτοιο station δεν θα με χάλαγε, αλλα Έλλάδα ζούμε.... Πάντως μπράβο στους τύπους που κάνουν τετοιες σούζες στην παγωμένη λίμνη.....είμαι περίεργος να δώ τι λάστιχα φοράνε 80 ..... Τελικά η ζωή είναι πολύ απλή...... Πάνο όποτε θελεις σου δίνω το δικό μου, δεν ειναι Camaro αλλά κάτι κάνει 80 ....... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted December 15, 2010 Zήτω τα υπερπαντιλίκια..... και respect στις ολντσκουλιές της Volvo, τότε που ακομα βγάζανε πισωκούνες....Ενα τέτοιο station δεν θα με χάλαγε, αλλα Έλλάδα ζούμε.... Πάντως μπράβο στους τύπους που κάνουν τετοιες σούζες στην παγωμένη λίμνη.....είμαι περίεργος να δώ τι λάστιχα φοράνε ..... Τελικά η ζωή είναι πολύ απλή...... Πάνο όποτε θελεις σου δίνω το δικό μου, δεν ειναι Camaro αλλά κάτι κάνει ....... spikes και στα μηχανακια Quote Share this post Link to post Share on other sites