MakisM 3,965 Report post Posted February 17, 2011 Εγω θελω το δελτιο να το γραφει ο ΜΙΚ και να το παρουσιαζει η Πετρουλα πριβε.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 17, 2011 Παρασκευή προς Σάββατο ξημερώματα θα ταξιδεύω βόρεια με πολύ βροχή ή με παρα πολύ βροχή--- μετά τις 4το πρωι...? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chris07 0 Report post Posted February 17, 2011 MIK την βασιλιτσα πως την βλεπεις απο αυριο μεχρι την Κυριακη? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 17, 2011 Δυστυχώς τη Βάσιλίτσα θα τη βλέπω μόνο από την webcam πουδραριστή(ίσως η έναρξη των φαινομένων χαμηλά στο τριπλό να είναι με βροχή αλλά τίποτα το σπουδαίο) Enjoy Nikelako πήγαινε πιο Βόρεια (και πάρε με μαζί) Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
deathlok 12 Report post Posted February 17, 2011 από ότι διάβασα ρίσκο το σκ αλλά αν σου κάτσει πούδρα...οπότε MIΚ κρέμομαι από τα χείλη σου (πληκτρολόγιο σου) για να δώσεις το οκ για σκ Καλάβρυτα ή να αράξω σπίτι (ακόμα και παρασκευή βράδυ μου κάνει η πρόβλεψη ) Περιττό να πω πως πλέον ακούω και βλέπω μόνο εσένα για καιρό και έχω περάσει φανταστικές στιγμές στο ΧΚΚ και ΧΚΠ (όχι σαν κάτι πατάτες που έτρωγα πέρυσι από το μετεο) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 17, 2011 (edited) για να δώσεις το οκ για σκ Καλάβρυτα ή να αράξω σπίτι (ακόμα και παρασκευή βράδυ μου κάνει η πρόβλεψη ) Aν δεν έχεις καλύτερη δουλειά σαφώς και ΑΝΕΒΑ για πούδρες στα δέντρα. Για λίγες ώρες στα πολύ χαμηλά βροχή. Και οι δυο μέρες έχουν ελπίδες για ανοίγματα στον καιρό αλλά από σήμερα δεν... Edited February 17, 2011 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted February 17, 2011 MIK την βασιλιτσα πως την βλεπεις απο αυριο μεχρι την Κυριακη? Εγω παντως τη βλεπω πιτα στον κοσμο, λογω των αγωνων αγοριων-κοριτσιων και των δυο κατηγοριων. Quote Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 18, 2011 Η πρόβλεψη για Κυριακή είναι εξαιρετική και ειδικά προς την Βόρεια Ελλάδα αλλά και για ΠαρνασσοΚαλάβρυτα φωνάζει ΑΝΕΒΑ(αλλά ξαναδές την και αύριο το απόγευμα) Τώρα για αύριο έχουμε ισχυρούς Βοριάδες και γρήγορες εναλλάγές του καιρού από χιονοθύελλα σε ανοίγματα. Αν τα ανοίγματα κάτσουν μέσα στις ώρες σκι σε κάθε χιονοδρομικό είναι δύσκολο να το πεις αλλά γενικά δεν θα έμενα σπίτι εκτός αν είχα καμιά δουλειά. Από Δευτέρα full χιόνια πιο πολλά για τα αδκημένα μέχρι τώρα χιονοδρομικά της Βόρειας Ελλάδας. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted February 18, 2011 Παντως Μιχάλη επιβεβαίωσε το μου αυτό μέχρι τις 19 για να πάρω αναπνευστήρα από Ελλάδα.....Που να τρέχω στο St-Anton τώρα να βρίσκω μαγαζί με είδη κατάδυσης Αυτή την στιγμή κράτα μικρό καλάθι. πολυ μικρο ομως... να χωράει 20 ποντους πουδρα. Και εάν σου κάτσει;;;;;; Αντε να βρίσκεις και μπρατσάκια εκτός από αναπνευστήρα Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 18, 2011 αφου εχω κανει μεσοπροθεσμη σωστή... 20cm...μεχρι Τεταρτη... τη Παρασκευή θα έχετε 40-50 ποντους Quote Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος Πατσιος 1 Report post Posted February 18, 2011 Σπυρο ....φελλους να μην ξεχασεις... Quote ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ....ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ......!!! Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted February 18, 2011 Σπυρο ....φελλους να μην ξεχασεις... Ρε Γιωργη τι θα μας φερετε απο κει?Τυχερακιδες.... Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 18, 2011 κατι λευκό, δροσερό και ανάλαφρο. καλα να περασετε! Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted February 18, 2011 κατι καλο ριχνει στα Κελαρια εδω και λιγη ωρα! και το στρωνει αμεσως! Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted February 18, 2011 να σας δωσω τις ταβλες μπας και πατησουν λιγη πουδρα??? :unsure: Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
deathlok 12 Report post Posted February 19, 2011 Κλειστή σήμερα η στύγα για αύριο κυριακή;... Quote Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted February 20, 2011 Καλησπερα, Θελουμε να συνδυασουμε την απεργια της τεταρτης με ακομα μια μερα σκι.. Τριτη η Πεμπτη... για καλαβρυτα μιλαμε... Ποια μερα απο αποψη αερα ειναι καλυτερη??? Ε ΜΙΚ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 21, 2011 Πριν κάνα δεκαήμερο είχα γράψει "ανεβείτε τώρα για σκι με τις λιακάδες γιατί μετά μπορεί να τις κυνηγάμε με το τουφέκι" Ένα πολύ ενδιαφέρον καιρικά εικοσαήμερο ξεκινάει όπου σε γενικές γραμμές περιμένουμε συνεχόμενες διαταραχές να περνάνε πάνω από τον Ελλαδικό χώρο και τις θερμοκρασίες να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα με συνεχόμενη διατήρηση του Βορείου ρέυματος. Απλά ότι πέφτει στα βουνά είναι χιόνι και΄το χιόνι δεν λιώνει οπότε ούτε πάγους έχουμε ούτε θα χάσουν χιόνι. Σήμερα θα φορτώσουν καλό χιόνια τα χιονοδρομικά με ευνοημένη την Βόρεια Ελλάδα (δεν έχετε παράπονο άσπρισαν καλά τα βουνά και θα φάνε και άλλο), ενώ περιμένουμε από το απόγευμα της Τρίτης μια νέα διαταραχή που θα δώσει αρκετλα χιόνια ενώ από το απόγευμα της Τετάρτης ένα νέο χαληλό από στο Ιόνιο θα δώσει αρκετά χιόνια και την Παρκασκευή περιμένουμε ένα νέο χαμηλό που θα δώσει αρκετά χιόνια ακόμα και στα πεδινά και δεν συνεχίζω γιατί καταντάει κουραστικό Για καλές μέρες για σκι ειλικρινά ψάχνουμε τις απότομες βελτιώσεις του καιρού ανάμεσα στα χαμηλά και ειδικά για αύριο δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι ΠαρνασσοΚαλάβρυτα θα προλάβει να βελτιωθεί ο καιρός πριν ξανακλείσει για χιονοκαταιγίδες. Αν δεν είχα καλύτερη δουλειά σαφώς και θα ανέβαινα με την ελπίδα υπερμέρας αλλά μπορεί και να μην ανοίξει για πάνω από δύο ώρες ο καιρός. Αντίστοιχη εικόνα για την Τετάρτη όπου μάλλον το πρωινό της πάει για καλό. ΑΠό αέρα δεν έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Stay tuned Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 21, 2011 Εγω παντως, παιρνω το τουφεκι μου και ανεβαινω αυριο! :blink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted February 21, 2011 Και εμεις τα τουφεκια μας και Καλαβρυτα Τριτη - Τεταρτη Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 21, 2011 Και εγώ το τουφέκι μου το στρέφω στον εαυτό μου που κάθομαι στο γραφείο και σας βλέπω από τις webcams όταν το απολαμβάνετε. Μακάρι να σας κάτσει κάποιες ώρες απόλαυση. Είναι απίστευτο το ότι από τότε που έχει φτιάξει το χέρι από την προηγούμενη βδομάδα ψάχνω μια καλή καθημερινή για Καλάβρυτα να δω αν μπορώ να κατέβω τη Στύγα σαβουρογαμωπετώντας χιονοειδός και δεν βλέπω καμία. Τετάρτη έχει πιο πολλές πιθανότητες για καλό καιρό αλλά έχει λίγο παραπάνω αέρα. Από βδομάδα για μένα η άδεια που θα έχουν ΠΟΛΥ χιόνι τα βουνά μας. Με αγωνία κοιτάμε το Σαββατοκύριακο που μάλλον θα έχουμε γύρισμα ξυλοκόπων αλλά μπορεί και να έχουμε θετικά νέα για καμιά λιακάδα. Πάντως μετά το χτεσινό κατέβασμα ονειρεμένου λουκίου Οδυσσέα...θέλω κι άλλη πούδρα με λιακάδα ή έστω ανοιξιάτικα. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Stelaras 0 Report post Posted February 21, 2011 Απίστευτη μέρα εχθές στα 3-5 πηγάδια. Χιόνι τέλειο, καθόλου πάγος, θερμοκρασία προς το ζεστό (άρχισε να το λιώνει σιγά σιγά σε σημεία που χτυπούσε ο ήλιος), κόσμος αρκετός αλλά ευτυχώς ήταν όλες οι πίστες ανοιχτές και ήταν διάσπαρτος. Για το επόμενο ΣΚ υπάρχει κάποια πρόβλεψη;; Quote Powder to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 21, 2011 MIKαλη η ρημάδα η Πέμπτη που λεω να την κανω κοπάνα γιατι δε μου κάθεται καλά...? για κανε μια συμφωνία να ανοιξει ενα παράθυρο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,779 Report post Posted February 21, 2011 Kαι εγω ειμαι για πιστολια μεσα στη εβδομαδα αλλα ποτε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 21, 2011 έλα ντε... να παμε μεσα στο βιετνάμ ή την επόμενη μέρα? Λες να ειναι καλυτερα να περιμένουμε την Δευτέρα? χμ... Quote Share this post Link to post Share on other sites