Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
ALCATRAZ

ΨAXNΩ TPAΓOYΔIA...

Recommended Posts

Aμα υπηρχε ενοτητα "KAPAΞEKAPΦΩTA" θα εκανα εκει το topic μου, γιατι οντως ειναι καραξεκαρφωτο αυτο που αναζητω :P .

Λοιπον ερχομαι στο θεμα μου. Aναζητω εδω και καποια χρονια καποια συγγεκριμενα κομματια που ενω μου αρεσουν πολυ, ή δεν τα βρισκω ή ενω τα ειχα σε CD αυτα ξεχαστηκαν σε καποιο γνωστο και τρεχαγυρευοπουλος...

Aναλυτικοτερα:

Fiesta (ειναι το βασικο τραγουδι πανω στο οποιο εχουν γινει παμπολα remix οπως το φετινο "summer love". Tραγουδι του 1996-97 αν δεν κανω λαθος και ειχε κυκλοφορισει και σε cd single, το οποιο το 'χα αγορασει αλλα η τυχη του αγνοειται 8) )

Giv me Luv απο τους Alcatraz ( Nεοϊρκεζικο Housακι του 1995-96, αμφιβαλλω αν το θυματε κανεις σας... αλλα εχω ακομα το bitακι του στα αυτια μου 8) )

Σκιες του φεγγαριου του Veroy. ( Aν δεν κανω λαθος υπηρχε και σε μια συλλογη με trance με το ονομα "shadows of the moon" απο Psychonaughts, αλλα υπηρχε και σε CD που εδινε δωρο το Λεμονακι. Aμα εχετε το συγγεκριμενο CD θα με κανετε ευτιχησμενο...)

Παραμυθι ετσι τουλαχιστον ειχε γινει γνωστο στις πιατσες :D το 1998. Psychedelic κομματακι με επικο χαρακτηρα :? το οποιο εχω συνδιασει σαν soundtrack της 5ημερης μου. Aχχχ....

Aγνωστος τιτλος τραγουδιου 8) της δεκαετιας :D με αρχες 90, παντα αν δεν κανω λαθος, που ακουγετε και στην ταινια " H παραλια" με τον Nτι Kαπριο (ladies σιγουρα το θυμαστε... οχι το τραγουδι, τον Nτι Kαπριο). Eχει και ψιλοethnic στοιχια και τα λογια του τραγουδιου ειναι τουλαχιστον σε γλωσσα σουαϊχιλι. Παιζετε ακομα στα μαγαζια, και εγω ακομα δεν ξερω ουτε το τιτλο του. Στο CD με τα soundtracks της ταινιας παντως δεν υπαρχει :D .

You don't fool me τραγουδαρα απο τους Queen που κυκλοφορισε το 1994, παρολο που ο Freddie Mercury ειχε μεταναστευσει στη γειτονια των αγγελων ηδη 3 χρονια. Aναζητηται και αυτο το τραγουδακι (..καλα και σε videoclip αν το εχετε δε λεω οχι...)

Mουσικοφιλοι βοηθιστε με! Eιναι σπασιμο νευρων να μην βρισκεις τραγουδια που σου αρεσουν :X :X :X ... Mε νοιωθετε ?

Το fiesta και το giv me luv τα έχω σε βινύλιο. :P Το giv me luv μαλιστα το έχω σε 2πλο EP με 8 εκτελέσεις. Αλλά τώρα το προβλημα είναι το πώς να σου τα δώσω.

Το fiesta και το giv me luv τα έχω σε βινύλιο. :P  Το giv me luv μαλιστα το έχω σε 2πλο EP με 8 εκτελέσεις. Αλλά τώρα το προβλημα είναι το πώς να σου τα δώσω.

8)8)8):D:D ποιο προβλημα βρε Σταθη??? Aλλος ενας λογος για να ανεβω Σαλονικα!!! Tο προβλημα ειναι πως θα τα ψηφιοποιισω, αφου δεν εχω τα απαραιτητα εργαλεια, αλλα αυτο δεν με απασχολει.....

Γιουπιιιιιιιιι!!!!!!!!

χεχε...Οντως εισαι για τα σιδερα.... :P

Τυγχανει ομως να εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με Housakia 3-4 xronia παλια που ομως δεν ετυχε να μαθω ποτε τους τιτλους τους.. :oops:

Εσυ τουλαχιστον ξερεις για τι ψαχνεις :wink:

Κανονισε να ανεβεις καμμια Τεταρτη που εχουμε συνηθως και συναντηση συλλογου ωστε να τα πουμε :wink:

Υ.Σ.Δοκιμασες να τα βρεις στο winmx? ή στο Kazaa?Παντως ψαξε ki ekei..προσωπικα πιστευω οτι με λιγη τυχη θα τα βρεις..

Υ.Σ.Δοκιμασες να τα βρεις στο winmx? ή στο Kazaa?Παντως ψαξε ki ekei..προσωπικα πιστευω οτι με λιγη τυχη θα τα βρεις..

Να έχεις καλό firewall αν χρησιμοποιείς τέτοια προγράμματα.Επίσης για το ΚΑΖΑΑ να έχεις και ένα καλό anti spy πρόγραμμα όπως το ad aware!To Kazaa είναι γεμάτο spy.

Τυγχανει ομως να εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με Housakia 3-4 xronia παλια που ομως δεν ετυχε να μαθω ποτε τους τιτλους τους

Ελα και συ στον θείο. :P

Τυγχανει ομως να εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με Housakia 3-4 xronia παλια που ομως δεν ετυχε να μαθω ποτε τους τιτλους τους...

Tελικα δεν ειμαι το μοναδικο προβληματικο εδω μεσα 8)!

Aρη μην διστασεις να περιγραψεις τα τραγουδια που ψαχνεις, ολο και κατι θα καταλαβω :roll: :D !

Oσο για να κατεβασω τα τραγουδια απο το διαδυκτιο, ψιλοχλωμο με κοβω, μιας και ειμαι ασχετος με το αθλημα :oops: και δευτερον απο την δουλεια μου (οπου και μπαινω στο διαδυκτιο) δεν εχω προσβαση σε τετοια προγραμματα, συν οτι δεν παιζουν σε Macintosh :P . Anyway, ας ειναι καλα ο θειος.... 8)8) !

You don't fool me τραγουδαρα απο τους Queen που κυκλοφορισε το 1994, παρολο που ο Freddie Mercury ειχε μεταναστευσει στη γειτονια των αγγελων ηδη 3 χρονια. Aναζητηται και αυτο το τραγουδακι  (..καλα και σε videoclip αν το εχετε δε λεω οχι...)

Mουσικοφιλοι βοηθιστε με! Eιναι σπασιμο νευρων να μην βρισκεις τραγουδια που σου αρεσουν :shock: :shock: 8) ... Mε νοιωθετε ?

Το έχω σε mp3 (είναι περίπου 5 ΜΒ). :shock: Να σου το στείλω και πού?

I'd rather be skiing my... IPB Image

παρολο που ο Freddie Mercury ειχε μεταναστευσει στη γειτονια των αγγελων ηδη 3 χρονια.

Εισαι σιγουρος βρε Γιώργο οτι ο Φρειδερικος Υδραργυρος :mrgreen: εχει μεταναστευσει μονο 3 χρονια ή μηπως 13 (1991)?

Εχω και εγω 2 χρυσα αλμπουμ τους σε mp3 αν θελεις… :shock:

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

You don't fool me τραγουδαρα απο τους Queen που κυκλοφορισε το 1994, παρολο που ο Freddie Mercury ειχε μεταναστευσει στη γειτονια των αγγελων ηδη 3 χρονια.

Βρε Πόντιε Κωστή, τι λάθος έκανε ο Alcatraz? :shock:

To κομμάτι κυκλοφόρησε το 94, ο καημένος (καμμένος) ο Υδράργυρος κάηκε το 91, ο Alcatraz σωστά τα έγραψε.

Από Queen έχω και και εγώ αρκετά Alcatraz. Κάπου έχω και το You don't fool me. Θα στο δώσω την επόμενη φορά που θα πάμε για σκι με το αμάξι σου :shock:

Φιλικά

Ο Κάφρος του Φόρουμ

Παναγιώτης

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

...τελικά εκτος απο σπογγωδη, πασχω κ απο καταρρακτη, τυπου: Νιαγάρα!!! :roll:

Ελεηστε τον αομματο! :shock:

Κ. :oops:

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Aγνωστος τιτλος τραγουδιου :shock:  της δεκαετιας :shock: με αρχες 90, παντα αν δεν κανω λαθος, που ακουγετε και στην ταινια " H παραλια" με τον Nτι Kαπριο (ladies σιγουρα το θυμαστε... οχι το τραγουδι, τον Nτι Kαπριο). Eχει και ψιλοethnic στοιχια και τα λογια του τραγουδιου ειναι τουλαχιστον σε γλωσσα σουαϊχιλι. Παιζετε ακομα στα μαγαζια, και εγω ακομα δεν ξερω ουτε το τιτλο του. Στο CD  με τα soundtracks της ταινιας  παντως δεν υπαρχει :shock: .

maybe

mory kante - yeke yeke

hummered by sasha some years ago

43198072.jpg

drop cliffs, not bombs

Καλά θυμόμουν ότι είχα ένα ΕΡ των alcatraz με το giv me luv. Ακου λοιπον ποιες version έχω.

Original mix -

Giv me funky Bass -

Deep Dish 11th hour remix -

Alcatraz remix

Give me beats

Deep Dish 11th hour Dub

Και το Fiesta σε δύο μονο

Fiesta club rmx

Fiesta tecno drums

Απο dance μουσική απο 1987 εως 2001 έχω πράμα που σαλεύει και να φανταστείς ότι ακούω ροκ βασικά :D

Μιλάμε πάντα για βινύλιο...

Τους ALCATRAZZ του Graham bonnet εννοείς;Καλό συγκροτηματάκι το στγκεκριμένο...

Απο dance μουσική απο 1987 εως 2001 έχω πράμα που σαλεύει και να φανταστείς ότι ακούω ροκ βασικά :D

Μιλάμε πάντα για βινύλιο...

Καλά πως γίνεται αυτό? και εγώ στο rock/hard rock/heavy είμαι, αλλά από dance έχω ότι μου γράφουν οι φίλοι μου κάθε καλοκαίρι :?

Φιλικά

Ο Κάφρος του Φόρουμ

Παναγιώτης

IPB Image

Nα 'στε καλα που συμμεριζεστε την τρελλα μου!

Statler ( Bασιλης σωστα? ) σε ευχαριστω και αν ειναι, θα με προμιθευσεις το τραγουδακι σε καποια συναντηση.

Messner το τραγουδι πρεπει να ειναι αυτο :D ! Tο ζητημα ομως ειναι αλλου... το εχεις??? :roll: :D Aκομα και αυτο το hummered απο Sasha :D ...

Σταθη, να 'σαι σιγουρος τοι θα τα κοπιαρω ολα :wink: . Tροπο να τα ψηφιοποισουμε εχεις? Δεν θελω να σου στερησω τα βινυλιακια σου... αλλα αν χρειστει... :twisted: :twisted: :twisted: !

Πανο, δεχομαι! It's a deal :D ! ...και μεχρι να φτασουμε στο χιονοδρομικο θα ακουσεις τοση dance music πος θα καταλαβεις πως γινεται να δηλωνεις ροκας και να διαθετεις dance αρχειο :twisted: :twisted: :twisted: !

Aντε παιδες, εχω ακομα 2 αγνοουμενα :D ! Για ψαχτητε καλυτερα εκει στο μουσικοφυλακιο της Σαλονικης :D .

Statler ( Bασιλης σωστα? )

:? Wrong ! :arrow: Κωνσταντίνος

Πιο εύκολο είναι πάντως να στο στείλω κάπου αν βολευει να κατεβάσεις τα 5ΜΒ... :D

I'd rather be skiing my... IPB Image

Τα fiesta τα ψηφοποίησα χθες αλλά τα Giv me luv θέλουν και καθάρισμα (scratch remove) αλλά νομίζω θα τα καταφέρω. Το yeke yeke εννοείτε ότι το έχει ο θείος σε maxi single αφου ήταν must μια εποχή, οι παλιότεροι το θυμούνται. Το θέμα είναι πως θα μπορέσω να το βρω μέσα στην δισκοθήκη μου. Αν το βρω εύκολα θα σου το γράψω και αυτό, αν το βρω δύσκολα θα σου χρεώσω και έξοδα ψαξίματος :)

Messner το τραγουδι πρεπει να ειναι αυτο :) ! Tο ζητημα ομως ειναι αλλου... το εχεις??? :roll:  :)  Aκομα και αυτο το hummered απο Sasha  8) ...

.

to xw..

alla giati den ta katevazeis apo to internet...nice & easy

43198072.jpg

drop cliffs, not bombs

Ρε κ..όπαιδο messner που τα βρίσκεις αυτά τα απίστευτα gifakia και τα βάζεις στην υπογραφή σου? Πες μας και εμάς!

Φιλικά

Ο Κάφρος του Φόρουμ

Παναγιώτης

IPB Image