aslanis123 0 Report post Posted February 12, 2011 Γειά σας παιδιά καινούργιος στο forum και θα ήθελα τα φώτα σας πάνω στην αγορά καινούργιων ski... Λοιπόν απο τότε π έχω ξεκινήσει έχω τα rossignol open 100 και μπότες τις rossignol salto x και πιστεύω πως είναι καιρός να τα αλλάξω γιατί πιστεύω πως δν με βοηθάνε άλλο να εξελιχτώ παραπάνω. Είμαι 1.86 και 96 κιλά το επίπεδό μου μέτριος προς προχωρημένος (γενικά καλές κριτικες από άτομα π ξέρουν πολύ καλό σκι ). Κάνω σκι σε όλα σχεδόν τα χιονοδρομικά της ελλάδας και αρκετές φορές bansko. Επίσης ειμαι εντός πίστας και βγσίνω και αρκετές φορές εκτός. Έλεγα λοιπόν μόλις τελιώσει η σεζόν να αγοράσω κάποια all-mountain και μπότες κατάλληλες ( οι παλιές μ αφήνουν όσο και να τις σφίξω ένα κενο στη φτέρνα). Και εδώ έρχεστε εσείς ειδικοί και όχι να με φωτήσετε τι πέδιλα τί μπότες ???? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted November 16, 2013 ωπα παιδια ενας-ενας... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted November 16, 2013 ωπα παιδια ενας-ενας... Νεκρανάσταση! Το θέμα είναι από το 11 1 Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted November 16, 2013 οποτε τι? Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted November 16, 2013 Είμαι 1.86 και 96 κιλά Φιλε μου κατ' αρχας νομιζω οτι πρεπει να χασεις μερικα κιλα, να βρεις μποτα με flex 90-100 και πεδιλα με μεση 75+ που νομιζω θα σε βγαζουν αξιοπρεπως και εντος και εκτος. Τωρα σε ο,τι αφορα μαρκα, προσωπικα ειμαι ερωτευμενος με τα movement jam. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted November 16, 2013 Νεκρανάσταση! Το θέμα είναι από το 11 Tωρα το καταλαβα...κλαιω απο τα γελια :shysterical: Quote Share this post Link to post Share on other sites