Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Παιδια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις ...εχω προσφορες απο Kappl See κ Galtur πιο ειναι πιο κοντα στο χιονοδρομικο Ischgl για να προτιμήσω

http://www.viamichelin.com/

Μπες εδω και κοιτα το......

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

λοιπον...αν μεινεις σε Kappl See κ Galtur για να κανεις σκι στο Ischgl πρεπει να παρεις την καρτα για ΟΛΗ την κοιλαδα (Ischgl Kappl See κ Galtur )

Αν μεινεις στο Ischgl ή σε κατι οικισμους πριν και μετα το Ischgl μπορεις να παρεις τη καρτα ΜΟΝΟ για Ischgl

εχε υποψη σου οτι η καρτα μονο για Ischgl ειναι πιο φθηνη απο αυτην για ολη την κοιλαδα. Οποτε προσεξε μην μεινεις καπο στα Kappl See κ Galtur αλλα με την διαφορα της καρτας εισαι στα ιδια λεφτα. Αν μεινεις σε Kappl See κ Galtur να ψαξεις για τιμη πχ 50 το δικλινο με πρωινο και λιγοτερο (εγω ειχα δωσει 46 αν θυμαμα καλα το δικλινο στο Kappl )

Μια αλλη λυση ειανι να πας απο την αλλη πλευρα του Ischgl αλλα οχι στο Samnaun. λιγο πριν το Samnaun ειναι ενα μικρο χωριο το Spiss...Στην ουσια ειναι Αυστρια πανω στο βουνο, κανα 10λεπτο με αμαξι απο την βαση της γονδολας του Samnaun. Οι τιμες ειναι σχετικα καλες αλλα εχει λιγα καταλυμματα. Αλλα αν μενεις στο Spiss μπορεις να παρεις την καρτα λιφτ ΜΟΝΟ για Ischgl / Samnaun

αυτα....καλα να περασεις κατα τα αλλα.

Snow is on my D.N.A.

λοιπον...αν μεινεις σε Kappl See κ Galtur για να κανεις σκι στο Ischgl πρεπει να παρεις την καρτα για ΟΛΗ την κοιλαδα (Ischgl Kappl See κ Galtur )

Αν μεινεις στο Ischgl ή σε κατι οικισμους πριν και μετα το Ischgl μπορεις να παρεις τη καρτα ΜΟΝΟ για Ischgl

εχε υποψη σου οτι η καρτα μονο για Ischgl ειναι πιο φθηνη απο αυτην για ολη την κοιλαδα. Οποτε προσεξε μην μεινεις καπο στα Kappl See κ Galtur αλλα με την διαφορα της καρτας εισαι στα ιδια λεφτα. Αν μεινεις σε Kappl See κ Galtur να ψαξεις για τιμη πχ 50 το δικλινο με πρωινο και λιγοτερο (εγω ειχα δωσει 46 αν θυμαμα καλα το δικλινο στο Kappl )

Μια αλλη λυση ειανι να πας απο την αλλη πλευρα του Ischgl αλλα οχι στο Samnaun. λιγο πριν το Samnaun ειναι ενα μικρο χωριο το Spiss...Στην ουσια ειναι Αυστρια πανω στο βουνο, κανα 10λεπτο με αμαξι απο την βαση της γονδολας του Samnaun. Οι τιμες ειναι σχετικα καλες αλλα εχει λιγα καταλυμματα. Αλλα αν μενεις στο Spiss μπορεις να παρεις την καρτα λιφτ ΜΟΝΟ για Ischgl / Samnaun

αυτα....καλα να περασεις κατα τα αλλα.

Καλα Turms δε παιζεσαι ... λοιπον οπος μαλον θα καταλαβες ειμαι λιγο ασχετος απο Αυστρια 2ο ταξιδι...οποτε αν παρω την μεγαλη καρτα κ μενω στο See για παραδειγμα οπου εχω βρει διαμονη 26 p.p με πρωινο ιδια τιμη εχω βρει κ στο Kappl κ Gultur αutα ενωνοντε μεταξι τους κ δεν θα πρεπει να οδηγαμε μεxρι το Ischgl? ( Καλα αν παρω καρτα μονο για Ischgl εννοειται οτι θα πρεπει να οδηγαμε μεχρι εκει καθε μερα ).??

Thnx φιλε

Εσυ φιλε captainhook3 θα μενεις στο See ? πια καρτα λες να παρεις...? Παντος απο οτι βλεπω στο χαρτη δεν ενώνονται μεταξι τους οποτε γοια την καρτα στο Ischgl μονο μας βλεπω

Αυτη με τα 206 ευρω για 6 μερες και ισχυει για ολα τα χιονοδρομικα που ειναι κοντα στο Ischgl(Ischgl ,Samnaun,Galtur,Kappl,See)με 71 liftακια.Αν θυμαμαι καλα μονο για το Ischgl - Samnaun με 44 liftακια παει στα 186 ευρω ,οποτε για 20 παραπανω βολευει να παρεις για ολα τα XK...........

Edited by captainhook3

Στελιο αν μενεις στο Ischgl τοτε μπορεις να παρεις καρτα που ειναι μονο για το Ischgl.Αν μενεις στα διπλανα χωρια Kappl Galtur See τοτε πρεπει να παρεις καρτα για ολη την κοιλαδα για να κανεις στο Ischgl.Η διαφορα ειναι πολυ μικρη περιπου εικοσι ευρω που εγραψε και ο captain.Το κανουν για λογους στηριξης του καθε χωριου στην κοιλαδα.

Στελιο αν μενεις στο Ischgl τοτε μπορεις να παρεις καρτα που ειναι μονο για το Ischgl.Αν μενεις στα διπλανα χωρια Kappl Galtur See τοτε πρεπει να παρεις καρτα για ολη την κοιλαδα για να κανεις στο Ischgl.Η διαφορα ειναι πολυ μικρη περιπου εικοσι ευρω που εγραψε και ο captain.Το κανουν για λογους στηριξης του καθε χωριου στην κοιλαδα.

Μα τη λετε ρε παιδια δλδ αμα παω στο κισε του Ischgl θα με ρωτησουν που μενω...?

Μα τη λετε ρε παιδια δλδ αμα παω στο κισε του Ischgl θα με ρωτησουν που μενω...?

Οχι δεν ρωταν που μενεις αλλα μολις τους ζητησεις καρτα ΜΟΝΟ για Ischgl θα σου ζητησουν να τους δωσεις ενα φυλλαδιο που το συμπληρωνεις με τα στοιχεια σου.....Ε και θα μου πεις.....Ελα ομως που το φυλαδιο αυτο στο δινουν μονο στα ξενοδοχεια-διαμερισματα του Ischgl και οχι των αλλων χωριων...καταλαβες?

Και σου ξαναλεω η διαφορα ειναι πολυ μικρη...Φαντασου γι'αυτα τα 20 περιπου ευρω παιρνεις pass συν αλλα 3 χιονοδρομικα...

Η καρτα στα πηγαδια εχει 16 ευρω :popo: :Just Kidding: :Just Kidding: :badmood::growl:

Δεν γινεται ετσι!! δε σε ρωτανε που μενεις! απο το ξενοδοχειο σου σου δινουν μια ειδικη καρτα και με αυτην βγαζεις ski pass..

αν εχετε αυτοκινητο μην το σκεφτεις καν. μεινετε στο kappl ή ακομα και στο see και θα ειστε μια χαρα..εγω εμενα kappl και εκανα 5 λεπτα με το αυτοκινητο. στο ischgl εχει τεραστιο δωρεαν παρκινγκ. φυσικα αν μπορουσα να δωσω τα επιπλεον χρηματα,θα εμενα μεσα στο ischgl!

οπως ειπαν τα παιδια ετσι ακριβως ειναι.

Σου δινουν μια guest card , συμπληρωνεις, την σφραγιζει το ξενοδοχειο (καταλυμα γενικα) και πας και παιρνεις καρτα ΜΟΝΟ για ischgl...

αν βρηκες σε καποιο απο τα Kappl See κ Galtur με 26 / ατομο με πρωινο κλεισε εκει...

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν εισαι στο Kappl μην μενεις καπου πολυ ψηλα....το χωριο ειναι σε πλαγια και ειναι καπως παραξενη η φαση....οταν εμενα εγω μου ειχε πει αυτη που μας τα νοικιαζε οτι αν πεσει ΠΟΛΥ χιονι, η τροχαια κλεινει τον δρομο που ανεβαινει στο πανω μερος του χωριου κλπ....αν θελετε στο Kappl , ψαξτε στον κεντρικο δρομο τον κατω που οδηγει ISchgl.

Snow is on my D.N.A.

οπως ειπαν τα παιδια ετσι ακριβως ειναι.

Σου δινουν μια guest card , συμπληρωνεις, την σφραγιζει το ξενοδοχειο (καταλυμα γενικα) και πας και παιρνεις καρτα ΜΟΝΟ για ischgl...

αν βρηκες σε καποιο απο τα Kappl See κ Galtur με 26 / ατομο με πρωινο κλεισε εκει...

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν εισαι στο Kappl μην μενεις καπου πολυ ψηλα....το χωριο ειναι σε πλαγια και ειναι καπως παραξενη η φαση....οταν εμενα εγω μου ειχε πει αυτη που μας τα νοικιαζε οτι αν πεσει ΠΟΛΥ χιονι, η τροχαια κλεινει τον δρομο που ανεβαινει στο πανω μερος του χωριου κλπ....αν θελετε στο Kappl , ψαξτε στον κεντρικο δρομο τον κατω που οδηγει ISchgl.

Στο Kappl βρηκα αλλα μου φαίνεται οτι ειναι σε παραλιλο δρομο απο τον κεντρικο...να σου στειλω link με pm? θα ριξεις μια ματια...?

για να το δεις κιολας με την ησυχια σου....

μπαινεις εδω

Kappl Map

μετα ακουμπας το ποντικι εκει που λεει "infrastruktur" ....πανω η μεσαια επιλογη απο τις τρεις (οχι αριστερα ομως, επανω που εχει τρια κοκκινα κουτακια)

σου βγαζει στην λιστα ως πρωτη επιλογη το "unternkunft" δηλαδη το accommodation...ακουμπας εκει το ποντικι και βγαζεις τις επιλογες διαμονης...πχ hotel, gasthof Κλπ

διαλεγεις ας πουμε privatzimmer (δηλαδη ενοικιαζομενα δωματια) και κανεις κλικ

σου βγαζει σαν κουκιδες ολα τα ενοικιαζομενα στο χωριο.

Διαλεξε κατα προτιμηση αυτα που ειναι πανω στο Silvretta Strasse...δηλαδη τον κεντρικο δρομο της κοιλαδας

Αν κανεις κλικ πανω στην κουκιδα βγαζει πληροφορικες, τηλ, website, mail κλπ του καταλυμματος....

στειλε ενα mail σε αυτα που ειναι οσο πιο κοντα στο Silvretta Strasse και διαλεξε αυτο πυο θελετε...

εγω ειχα μεινει στον δρομο που λεγεται Niederhof...γενικα ηταν μια χαρα. Απλα το προβλημα ειναι η ανηφορα...

αν επιλεξεις privatzimmer εχει αρκετα πανω στον κεντρικο δρομο. Προχωρησε τον χαρτη προς τα αριστερα λιγο κατω, ακολουθωντας τον δρομο , και θα δεις αρκετα πανω στον δρομο σε μια μικρη περιοχη με το ονομα Ulmich....τα θεωρω ως καλυτερη επιλογη.

ειναι τα πιο κοντινα στο Ischgl...

Υ.Γ. αναλογους χαρτες υπαρχουν και στην σελιδα του See, Galtuer, Ischgl κλπ

Edited by Turms

Snow is on my D.N.A.

Μην τρελλενεσθε.Εκει παμε να κανουμε μια βδομαδα σκι να το ευχαριστηθουμε.Δεν προκειται να αγορασουμε το δωματιο.Αν το αυτοκινητο σας εχει χιονολαστιχα(που πρεπει οποσδηποτε να εχει)δεν προκειται να εχετε κανενα προβλημα ουτε με ανηφορες ουτε με κατηφορες.Αν καποιος θελει να κανει οσο γινετε ποιο οικονομικα την εβδομαδα να προσεξει το κοστος και μονο αυτο. Οι τιμες διαμορφονονται αναλογα με τα πλεονεκτηματα η μη του δωματιου.Οσο ποιο απομακρυσμενο απο σταση λεωφ.-εστιατορια-μαγαζια-κεντρικη αρτηρια-λιφτ-κτλ ειναι ενα διαμερισμα τοσο ποιο φτηνο ειναι.Η γνωμη μου ειναι οτι απο την στιγμη που ειμαι υποχρεωμενος να κινηθω με το αυτοκινητο προς το χιον κεντρο ειτε κανω 3 χιλιομ ειτε 13 ειναι το ιδιο(εγω κανω 25) :huh: (γιατι αν ημουν στην Αραχωβα ποσα θα εκανα B?)Τωρα για το αν πληρωσεις παρα πανω 20 ε στις 6 μερες για να παρεις καρτα για ολα τα χιονοδρομικα της κοιλαδας (SEE-KAPLL-ISCHGL-GALTUR)απο το να παρεις καρτα για μονο το ischgl αυτο ειναι προσωπικη επιλογη.

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

Αν καποιος θελει να κανει οσο γινετε ποιο οικονομικα την εβδομαδα να προσεξει το κοστος και μονο αυτο.

Γι'αυτο εμεις ερχομαστε με εσενα μεγαλε gianis50 :huh: :huh: :lol:

Γι'αυτο εμεις ερχομαστε με εσενα μεγαλε gianis50 :lol::huh::D

Την πατησες καπετανιο εσυ και η παρεα σου :huh: Σε παιρνει ακομα να την κανεις με ελαφρια πηδηματακια...ετσι κι αλλιως δεν εχεις προκαταβαλλει τιποτα :huh:

Μην τρελλενεσθε.Εκει παμε να κανουμε μια βδομαδα σκι να το ευχαριστηθουμε.Δεν προκειται να αγορασουμε το δωματιο.Αν το αυτοκινητο σας εχει χιονολαστιχα(που πρεπει οποσδηποτε να εχει)δεν προκειται να εχετε κανενα προβλημα ουτε με ανηφορες ουτε με κατηφορες.Αν καποιος θελει να κανει οσο γινετε ποιο οικονομικα την εβδομαδα να προσεξει το κοστος και μονο αυτο. Οι τιμες διαμορφονονται αναλογα με τα πλεονεκτηματα η μη του δωματιου.Οσο ποιο απομακρυσμενο απο σταση λεωφ.-εστιατορια-μαγαζια-κεντρικη αρτηρια-λιφτ-κτλ ειναι ενα διαμερισμα τοσο ποιο φτηνο ειναι.Η γνωμη μου ειναι οτι απο την στιγμη που ειμαι υποχρεωμενος να κινηθω με το αυτοκινητο προς το χιον κεντρο ειτε κανω 3 χιλιομ ειτε 13 ειναι το ιδιο(εγω κανω 25) =@ (γιατι αν ημουν στην Αραχωβα ποσα θα εκανα B?)Τωρα για το αν πληρωσεις παρα πανω 20 ε στις 6 μερες για να παρεις καρτα για ολα τα χιονοδρομικα της κοιλαδας (SEE-KAPLL-ISCHGL-GALTUR)απο το να παρεις καρτα για μονο το ischgl αυτο ειναι προσωπικη επιλογη.

βρε δεν διαφωνει κανεις....

εμενα (προσωπικα) το Kappl με δυσκολεψε...ειχε σημεια που ο δρομος ηταν διπλης κατευθυνσης αλλα δεν χωρουσε 2 αμαξια ταυτοχρονια κλπ

Και η ιδιοκτητρια μου ειπε οτι οταν πεφτει πολυ χιονι, στην ανηφορα για να πας πανω στην πλατεια, η αστυνομια δεν σε αφηνει χωρις αλυσιδες ακομα και αν εχεις χιονολαστιχα. Για αυτα τα ειπα τα παραπανω....

Snow is on my D.N.A.

βρε δεν διαφωνει κανεις....

εμενα (προσωπικα) το Kappl με δυσκολεψε...ειχε σημεια που ο δρομος ηταν διπλης κατευθυνσης αλλα δεν χωρουσε 2 αμαξια ταυτοχρονια κλπ

Και η ιδιοκτητρια μου ειπε οτι οταν πεφτει πολυ χιονι, στην ανηφορα για να πας πανω στην πλατεια, η αστυνομια δεν σε αφηνει χωρις αλυσιδες ακομα και αν εχεις χιονολαστιχα. Για αυτα τα ειπα τα παραπανω....

Ερωτηση απο φιλο ... που να κοιτάξει για αλπεις χιονοδρομικα με Lift conectit δλδ να ενωνοντε μεταξύ τους κατι σαν το kitzbuhel

Ερωτηση απο φιλο ... που να κοιτάξει για αλπεις χιονοδρομικα με Lift conectit δλδ να ενωνοντε μεταξύ τους κατι σαν το kitzbuhel

Και αυτο που κοιτας και εσυ (Iscgl) συνδεετε με το Samnaun.............

Kαι στις Γαλλικες Αλπεις 3 valais νομιζω.

Ερωτηση απο μενα ...για το φιλο.........Για σκι παει η για να κανει βολτες με τα εναερια λιφτ :lol:

στην Αυστρια ισως μονο Kitzbuehel με λιγο απο SkiWelt

μετα Ιschgl - Samnaun που λεει ο φιλος μας ο Γιαννης

Αλλα σε αυτοα πανω απο ολα 3 valais

Snow is on my D.N.A.

Κ 3Valees πως παμε? Παντος το Ischgl για βδομαδα snowboardaki θα μας κάλυψή φαντάζομαι...

Παντος περισυ που ειχα παει Kitzbuhel το χιονοδρομικο ηταν τελειο μεγαλο ωραίες πιστες,μια μερα ειχαμε παι στο δυπλανο Skiwelt στο Brixen δε μουαρεσε καθολου ,χωραφια πιστες,καπος παραξενες με γκρεμους,,,αυτο που ελεγε πολλη ηταν το διπλανο Westendorf ,πολλη ωρεο snowpark πετυχαμε κ freestyle contest ,καλα δε παιζοντε κατι πιτσιρικαδες...

Edited by stelioskrete

Κ 3Valees πως παμε? Παντος το Ischgl για βδομαδα snowboardaki θα μας κάλυψή φαντάζομαι...

Πιστεψε με...πιο πιθανο ειναι να μην μπορεσετε να το καλυψετε εσεις παρα αυτο!! ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σκι και στο Galtur...προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ!