Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
ChristosFRC4

Fischer Progressor 900

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Επέστρεψα υστερα απο 10 χρόνια χιονοδρομικης απουσίας. Παρατηρώ σιωπηλά το forum και ήδη με έχετε βοηθήσει να επιλέξω σωστά τον εξοπλισμό μου εώς τώρα.

Πριν πούμε για τα πέδιλα, μποτες ήδη απέκτησα Fischer progressor 130, Race fit. Υπεροχή μποτα και μου ταίριαξε τέλεια στο πόδι.

Για το πέδιλα σκέφτομαι Fischer Progressor 900, ύψος 170cm

Εγω τώρα είμαι 180cm 76kg, πρώην αθλητής στο σκι αλλα παλιάς σχολής. Δεν ξέρω να καρβαρω, αλλα κατεβαίνω κόκκινες σε λογική ταχύτητα χωρίς να χαλαω το στυλ μου, ζωγραφιζα όμορφα τις πούδρες (αν βοηθούσε το χιόνι) το 1995 στον Ηρακλή με πέδιλα +15cm απο εμένα (Fischer RC4 vacuum)...

Τώρα θα ήθελα ένα πέδιλα προτίμηση Fischer η Head, κυριως πίστας με αξιόλογες δυνατότητες εκτός, για τεχνικό σκι με αρκετές στροφές (όχι GS) και μάλλον όχι καθαρόαιμο αγωνιστικό

Ακούω προτάσεις αλλα και κριτικές αν καποιος έχει το συγκεκριμένο πέδιλο. Μάλιστα η Fischer το προτείνει για τις μποτες που έχω

Ευχαριστω

Χρήστος

Από που αγοράστηκαν οι μπότες;

Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις...

Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα...

Χρηστο, Το σκι ειναι ενα παρα πολυ καλό καρβοπεδιλο, εχει φτυαρι σλαλομ και ουρα all around . ενω η φαρδια μεση του δεν εχει νευρικο transition οπως τα σλαλομ σκι που απαιτουν πολυ καλή τεχνική.

Θα σου συγχωρει λαθάκια ειδικά στο βγάλσιμο της στροφής αλλά παρολα αυτα ειναι σκι που θελει να ασχοληθείς μαζί του αρκετά για να το εκμεταλλευτεις.

Ειναι για προχωρημένο που εχει γκαζι στο σκι που κανει.

Δεν θα σε χαλασει και εκτος πιστας σε ευκολα χιονια.

καλη επιλογη.

Nickel σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφορίες. Γενικά το έχω το επίπεδο απλα επειδη έλειπα απο το άθλημα παρα πολλα χρόνια (<10) τα έχω λίγο χαμένα.

Θέλω την βοήθεια σου για το ύψος. Είμαι 185 και 76 kg. Γενικά μπορω να κατέβω για παράδειγμα απο κορυφή Περικλή μέχρι κάτω με ταχύτητες 80-90 km/h με άριστη τεχνικη αλλα γενικά μου αρέσει το πιο αργό σκι με συνεχείς τεχνικές στροφές.

Πιστεύεις 170cm είναι σωστό ύψος για εμένα;;

Σε 175cm τα βρίσκω μόνο εξωτερικό

Και πάλι ευχαριστω για τα tips ;-)

Το 170 θα ειναι σχετικα πιο ευελικτο, εγω στο ιδιο υψος με λιγο παραπανω κιλα θα επαιρνα το 170

σε πιο χιονοδρομικο συχναζεις?

Δεν σε γνωρίζω αλλα νομίζω θα σε εμπιστευτω...

Χεχεχεεχεχεχεχε

Και εγω στο 170cm εκλεινα

Σορρυ τώρα το είδα....Παρνασσο, Κελλαρια

Ε τοτε να τα πουμε απο κοντα το ΣΚ μπας και κανουμε και καμμια γυροβολια παρεα!!

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Βεβαίως παιδιά θα χαρώ να γνωρίσω άτομα απο κοντά και να μοιραστούμε γνώσεις εμπειρίες και φυσικά παρέα. Άλλωστε εγω κάνω όλομονοχος σκι λόγω έλλειψης παρέας. Αυτο το ΣΚ έχω υποσχεθεί να μάθω να τσουλαει το κοριτσι ;-)