ChristosFRC4 59 Report post Posted February 16, 2012 Μαλλον αφορά κορίτσια .... Λοιπον κορίτσια προσπαθώ να πάρω ρούχα σκι για την κοπέλα μου. Εκείνο που δεν βρισκουμε σε ποικιλία είναι το παντελόνι που να κάθεται όμορφα. Προτάσεις με καταστήματα Αθήνα που να έχουν ποικιλία καθώς και μάρκες είναι ευπρόσδεκτες Άντε μπας και καταφέρω να την ντύσιμο όμορφα μηπως και με ακολουθήσει στα βουνά ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 16, 2012 στην Αθηνα θα πας στο skishop στο Μαρουσι, στο Alternative riding στη Δροσια η στον κλαουδατο στο Περιστερι. ολο και θα βρεις 1 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted February 16, 2012 Μαλλον αφορά κορίτσια .... Λοιπον κορίτσια προσπαθώ να πάρω ρούχα σκι για την κοπέλα μου. Εκείνο που δεν βρισκουμε σε ποικιλία είναι το παντελόνι που να κάθεται όμορφα. Προτάσεις με καταστήματα Αθήνα που να έχουν ποικιλία καθώς και μάρκες είναι ευπρόσδεκτες Άντε μπας και καταφέρω να την ντύσιμο όμορφα μηπως και με ακολουθήσει στα βουνά ;-) παντελόνι που να κάθεται όμορφα... εντάξει... η δυσκολία είναι ανάλογα με τον σωματότοτυπο αλλά τα πράγματα δεν είναι "τραγικά" γιατί οι snowboard-ούδες έκαναν της μόδας τα φαρδιά παντελόνια και είμαστε μια χαρά ότι σωματότυπο κι αν έχουμε :) το βασικό είναι το παντελόνι να είναι ζεστό και αδιάβροχο να τηρεί τέλοσπάντων τις προδιαγραφές για χιονοδρομία! η κομψότητα έρχεται δεύτερη αλλά δεν είναι και αμελητέα ... ας πει κάποια το αντίθετο! άλλωστε τι θέλουν οι γυναίκες;; ελπίζω να πάτησες το play στη σελίδα του google προχθές και να μην αναρωτιέσαι (αν αναρωτιόσουν δηλαδή) καλή αρχή σας εύχομαι !!! 1 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
ChristosFRC4 59 Report post Posted February 16, 2012 Ποιο play?????? Χεχεχχεχ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted February 16, 2012 παντελόνι που να κάθεται όμορφα... εντάξει... η δυσκολία είναι ανάλογα με τον σωματότοτυπο αλλά τα πράγματα δεν είναι "τραγικά" γιατί οι snowboard-ούδες έκαναν της μόδας τα φαρδιά παντελόνια και είμαστε μια χαρά ότι σωματότυπο κι αν έχουμε :) το βασικό είναι το παντελόνι να είναι ζεστό και αδιάβροχο να τηρεί τέλοσπάντων τις προδιαγραφές για χιονοδρομία! η κομψότητα έρχεται δεύτερη αλλά δεν είναι και αμελητέα ... ας πει κάποια το αντίθετο! άλλωστε τι θέλουν οι γυναίκες;; ελπίζω να πάτησες το play στη σελίδα του google προχθές και να μην αναρωτιέσαι (αν αναρωτιόσουν δηλαδή) καλή αρχή σας εύχομαι !!! Bιβάκι μου όχι οι σνοουμπορντούδες αλλά οι σνοουμπορντάδες Αυτοι τα φορανε φαρδια. Εγω μια χαρά στενό το φοράω... ή μήπως είναι επειδή πάχυνα; :wallbash: Δε ξαναπάω ταξιδι εξωτερικό. Καθε φορά γυρνάω με ένα κιλο παραπάνω. Και πως διάολο παχυνα, ολο κοτοπουλάκια τρώγαμε :yes . Οι ορμονες φταινε.... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites