Jokey 126 Report post Posted October 17, 2004 Μιας και ο Δεκέμβριος αργεί ακόμα τι θα λέγατε για κάτι τέτοιο :?: :?: :?: http://www.atlinheliski.com/english/index.htm Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted October 17, 2004 Αυτό Θανάσση είναι για τα "κομάντα" Makalu,Spiderman,Porfirio.Αεραπόβαση με σκι Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted October 17, 2004 Και πανω που ηθελα να το αναφέρω, σε πολά χιονοδρομικά τις Αυστριας υπαρχει η δυνατοτιτα για Heliskiing, στο Soelden δεν ξέρω αν εχει, φανταζομαι ομως πως θα έχει Αν εχει, πιστευω οτι ειναι αυτονόητο οτι θα κανουμε ενα γκρουπάκι για να παμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 17, 2004 Αν εχει, πιστευω οτι ειναι αυτονόητο οτι θα κανουμε ενα γκρουπάκι για να παμε ΚΑΙ ΒΕ-ΒΑΙ-Α !! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted October 17, 2004 Και πανω που ηθελα να το αναφέρω, σε πολά χιονοδρομικά τις Αυστριας υπαρχει η δυνατοτιτα για Heliskiing, στο Soelden δεν ξέρω αν εχει, φανταζομαι ομως πως θα έχει Αν εχει, πιστευω οτι ειναι αυτονόητο οτι θα κανουμε ενα γκρουπάκι για να παμε Έχεις ιδέα από τιμές? Γιατί είναι λιγο ακριβούτσικες... Στον Καναδά για μια βδομάδα θέλανε 3.000 Ευρώ στην αρχή της season (μετά έβγαινε πιό ακριβά). Στην Αυστρία να μη μας ζητήσουν 200 Ευρώ το άτομο για μια μέρα? (και λίγα λέω). Άσε που δεν ξέρω πόσοι από εμάς έχουν mid-fat σκι για τέτοιες πούδρες Ο Metero ξέρει πολλές πληροφορίες για heli-skiing (ειδικά για Καναδά - British Columbia area) Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites