snowizard 0 Report post Posted October 12, 2004 ANOIGW AFTO TO TOPIC DIOTI EKTWS AP THN ARRWSTIA THN ANIATH POU EXW ME TO SKI M ARESEI PARA POLY KAI TO TENNIS KAI PAIZW ARKETA SYXNA TOULAXISTON BORW NA PAIZW OPOTE THELW KAI OPOIA EPOXH THELW. ANYWAY OSOI PEZETE H ENDIAFERESTE GIA TO TENNIS KOPIASTE NA TA POUME :wink: Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites
No_name 0 Report post Posted October 12, 2004 Καλησπέρα σου και καλωσήρθες στην παρέα μας. Εγώ έπεζα ΤΕΝΝΙS αλλά έχω να πιάσω ρακέτα κάτι χρόνια(3-4νομίζω) και τώρα ντρέπομαι να π΄΄αω αν δεν ξανακάνω προπόνησημην γίνω ρεζίλι :oops: :oops: Πάντως θα το κυνηγήσω και μόλις είμαι έτοιμος,θα κανονίσω συνάντηση.χεχεχε :wink: Χιόνια σε όλα τα χιονοδρομικά....!!! Χιόνια Χιόνια Χιόνια .... Αλλά πάρκα (0) μηδέν εις το πηλίκο Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted October 12, 2004 Παίζω εγώ τένις. Μην ψάχνεις άλλον εδω μέσα γιατί πέρσι έκανα μια έρευνα για το ποιός παίζει αλλά τζίφος. Απ' ότι βλέπω όμως δεν μπορούμε να παίξουμε αφού είσαι αθήνα και εγώ θεσσαλονίκη... Εκτός αν έρθεις στο soelden kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
CHRISTOS 1 Report post Posted October 12, 2004 Στάθη εμείς στο Soelden θα πάμε για σκι, εσύ :?: Πάντως αν θέλεις να παίξεις τένις δεν χρειάζεται να έρθεις στην Αυστρία :!: :!: Share this post Link to post Share on other sites
CHRISTOS 1 Report post Posted October 16, 2004 Στάθη εμείς στο Soelden θα πάμε για σκι, εσύ :?: Πάντως αν θέλεις να παίξεις τένις δεν χρειάζεται να έρθεις στην Αυστρία :!: :!: Σταθη sorry για το προιγουμενο :!: :wink: :oops: :oops: :oops: Για δες εδώ http://www.soelden.com/main/DE/FZ/Sport_Fi...ethod=main.html Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted October 16, 2004 kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Georgia 0 Report post Posted December 27, 2004 Κι εμένα μ'αρέσει αλλά έχω καιρο να παίξω και καταλαβαίνεις που θα πηγαίνει το μπαλάκι 80 Share this post Link to post Share on other sites
snowizard 0 Report post Posted December 27, 2004 Μου φενεται θα σας μαζεψω ολους να σας παραδοσω μερικα μαθιματακια και μετα θα οργανωσουμε εσωτερικο τουρνουα μεταξυ των μελων του snowclub Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted December 27, 2004 τασο καλημερα και απο εμενα παιζω τεννις, ασχετα αν εχω να παιξω 2-3 χρονια. μου αρεσει πολυ και παλια εκανα και μαθηματα. αν ειμαστε σχετικα κοντα στις περιοχες που μενουμε, ευχαριστως να κανονισουμε καποια συναντηση. εγω μενω παπαγου. εσυ? φιλικα νανα ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
snowizard 0 Report post Posted December 27, 2004 Σχετικα κοντα,εγω μενω Φιλοθεη so we can arrange something.... Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted December 28, 2004 Snowizard κάνε μας μια ενημέρωση για το βασικό κόστος του αθλήματος για κάποιον που θέλει "να ξεκινήσει και άμα του αρέσει βλέπουμε". Ψήνομαι να κάνω αλλά μου φαίνεται πολυέξοδο άθλημα, σαν το σκι (λόγω των απαραίτητων μαθημάτων), κάνω λάθος; Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted December 28, 2004 ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΡΑΚΕΤΑ ΑΠΟ 150 ΕURO ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 20- ΤΗΝ ΩΡΑ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ) Η ΣΕ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (ΑΠΟ 55- ΤΟ ΜΗΝΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΑ CLUB www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
snowizard 0 Report post Posted December 28, 2004 Να σου πω Lili τι παιζει οσων αφορα το tennis.Οπως προειπε και ο φιλτατος θελεις περιπου μια ρακετα αξιας πανω κατω 15ο ευρω ΑΛΛΑ μπορεις να ερθεις σε επαφη με τον δασκαλο που θα σοθ κανει μαθηματα και να σοθ δωσει για αρχη μια μεταχειρισμενη,αλλωστε κι εγω οπως και πολλοι αλλοι ετσι ξεκιναμε,μετα μπορεις να αγορασεις μια καινουρια.Το θεμα ειναι βρεις ατομα να παιζεις μαζι τους για εξασκηση διοτι το tennis δεν ειναι οπως to ski.Εαν δεν παιζεις με αλλους δεν προκειται να μαθεις,το οποιο σημαινει οτι πρεπει να γραφτεις σε καποιον ομιλο,για τοθς περισσοτερους ξερω τι παιζει οποτε αν θες πες μου μενεις να σου πω τι καλο παιζει κοντα σου.Παντως σαν αθλημα ειναι πολυ πιο φθηνο απο to ski.Aπλα αγοραζεις ενα ζευγαρι παπουτσια τα οποια ειναι σχετικα φθηνα και μια ρακετα ολα τα αλλα αγοραζονται χωρις μεγαλα εξοδα,και οι ομιλοι τοθ τεννις δεν ειναι ολοι ακριβοι.Αυτα τα ολιγα οτι αλλο θες let me know... :wink: Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted December 30, 2004 Ναι , μόνο που υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα !!!! Παίρνεις την ρακέτα , άντε και δίνεις 150 γιούροσζ που μάλλον είναι πολλά για μια ρακέτα , μπορείς σαν αρχάριος να πάρεις μια ρακέτα και με 50 ! Στην συνέχεια θα πρέπει και να . . . . . αγοράσεις και ένα γήπεδο !!! Άμα βρεις γήπεδο να παίξεις τένις φώναξε και εμένα να έρθω να παίξω ή το πολύ πολύ σφύρα μου κλέφτικα! .. . που την έχουν δει όλοι και πιάνουν τα γήπεδα για μαθήματα και για να μπορέσεις να παίξέις θα πρέπει να τα στάξεις είτε για μαθήματα είτε σαν συνδρομή. Είχα πάει να ρωτήσω στην Ηλιούπολη στα γήπεδα , εκεί για να παίξεις στον όμιλο , στα χωμάτινα γήπεδα , έπρεπε να δώσεις καμία 300αριά ευρω αν δεν ήσουν δημότης και καμιά 150αρια αν ήσουν δημότης. Στα πάνω γήπεδα που είναι υποτίθεται για το κοινό δεν μπορείς να παίξεις γιατί τα έχουν κλεισμένα όλη την ημέρα για μαθήματα ! Έχω κάτι οικόπεδα στο χωριό , . . . .λες; Γιατί δεν βλέπω να παίζω ούτε τένις σε τούτο τον τόπο. Ου ξεφτίλες, πω πω ρε που ζω ρε ; ! People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Georgia 0 Report post Posted December 30, 2004 Ναι , μόνο που υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα !!!!Παίρνεις την ρακέτα , άντε και δίνεις 150 γιούροσζ που μάλλον είναι πολλά για μια ρακέτα , μπορείς σαν αρχάριος να πάρεις μια ρακέτα και με 50 ! Στην συνέχεια θα πρέπει και να . . . . . αγοράσεις και ένα γήπεδο !!! Άμα βρεις γήπεδο να παίξεις τένις φώναξε και εμένα να έρθω να παίξω ή το πολύ πολύ σφύρα μου κλέφτικα! .. . που την έχουν δει όλοι και πιάνουν τα γήπεδα για μαθήματα και για να μπορέσεις να παίξέις θα πρέπει να τα στάξεις είτε για μαθήματα είτε σαν συνδρομή. Είχα πάει να ρωτήσω στην Ηλιούπολη στα γήπεδα , εκεί για να παίξεις στον όμιλο , στα χωμάτινα γήπεδα , έπρεπε να δώσεις καμία 300αριά ευρω αν δεν ήσουν δημότης και καμιά 150αρια αν ήσουν δημότης. Στα πάνω γήπεδα που είναι υποτίθεται για το κοινό δεν μπορείς να παίξεις γιατί τα έχουν κλεισμένα όλη την ημέρα για μαθήματα ! Έχω κάτι οικόπεδα στο χωριό , . . . .λες; Γιατί δεν βλέπω να παίζω ούτε τένις σε τούτο τον τόπο. Ου ξεφτίλες, πω πω ρε που ζω ρε ; ! Γιατι το απογοητεύεις ρε συ το κορίτσι!?! εγώ Πειραιά που μένω έχει 3. Το ένα είναι συνήθως κλεισμένο για μαθήματα τα άλλα δύο είναι όμως δεν έχουν τόσο κόσμο και βρίσκεις σχεδον πάντα αρκεί να κλείσεις τη ίδια μέρα απο το τηλέφωνο. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted December 30, 2004 Το ένα είναι συνήθως κλεισμένο για μαθήματα τα άλλα δύο είναι όμως δεν έχουν τόσο κόσμο και βρίσκεις σχεδον πάντα αρκεί να κλείσεις τη ίδια μέρα απο το τηλέφωνο. I rest my case . . . (το ίδιο πραγμα λέμε, γήπεδο για το κοινό ψάχνουμε , είναι λογικό να πληρώνω για να παίξω; Και τι είδους νταβατζιλίκι είναι αυτό με τους δασκάλους του τένις να πιάνουν τα γήπεδα ΟΛΑ; και ΟΛΕΣ τις ώρες; έχω πλακωθεί στις μάπες με έναν τέτοιο που ήθελε να με διώξει από το γήπεδο για κανει μάθημα, ακου ρε ! ) Φαντάζομαι ότι τηλεφωνικά μπορώ να μάθω και το αντίτιμο! Εγώ πάντως το υποσχέθηκα ότι άμα βρεις γήπεδο ελεύθερο έρχομαι να παίξουμε! :mrgreen: People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Georgia 0 Report post Posted December 31, 2004 Το ένα είναι συνήθως κλεισμένο για μαθήματα τα άλλα δύο είναι όμως δεν έχουν τόσο κόσμο και βρίσκεις σχεδον πάντα αρκεί να κλείσεις τη ίδια μέρα απο το τηλέφωνο. I rest my case . . . (το ίδιο πραγμα λέμε, γήπεδο για το κοινό ψάχνουμε , είναι λογικό να πληρώνω για να παίξω; Και τι είδους νταβατζιλίκι είναι αυτό με τους δασκάλους του τένις να πιάνουν τα γήπεδα ΟΛΑ; και ΟΛΕΣ τις ώρες; έχω πλακωθεί στις μάπες με έναν τέτοιο που ήθελε να με διώξει από το γήπεδο για κανει μάθημα, ακου ρε ! ) Φαντάζομαι ότι τηλεφωνικά μπορώ να μάθω και το αντίτιμο! Εγώ πάντως το υποσχέθηκα ότι άμα βρεις γήπεδο ελεύθερο έρχομαι να παίξουμε! :mrgreen: Εγω όμως λέω ότι δεν πληρώνεις!Και οτι μονο ενα γήπεδο είναι πιασμενό με δασκάλους. Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted January 10, 2005 Τι κάνατε οι τενίστες? Παίξατε καθόλου? Εσείς οι κοντινοί μου (μένω Αμπελόκηπους), μπορώ να έρθω να σας δω, να σας καμαρώσω να παίζετε και να με ψήσετε κι εμένα? Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 10, 2005 Για πινγκ-πονγκ είστε; JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted January 10, 2005 Ping - Pong κάτι σκαμπάζω. Μόνο να θυμηθώ που έχω αποθηκευμένη εκείνη τη ρημάδα τη Styga... Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Υ.Γ. Και όχι δεν εννοώ την Καλαβρυτινή Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted January 10, 2005 ping-pong άμα συμφωνήσουμε χώρο για πρωτάθλημα μέσα. Panios it's Stiga, not Styga my boy. vae victis Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted January 10, 2005 Yeah, i know mate but this is a ski forum so everything should translate to something familiar. Thus Stiga became Styga. Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
Acidgurl 10 Report post Posted January 11, 2005 Εγώ παίζω και tennis και ping-pong... Συμφωνώ με τον Fidelio ότι πρέπει να είσαι γραμένος κάπου, αλλά αυτό μετά έχει άλλα bonus... Π.χ. άμα γραφτείς σε ενα tennis club (εγώ είμουνα στο Βριλίσσια tennis club πριν κλείσει) απολαμβάνεις τα γύπεδα tennis, την πισίνα, τα γύπεδα squash, έχεις συμαντική έκπτωση σε φαγητά κτλ, και μετά μπαίνεις σε άλλο τρυπάκι... Γνωρίζεις κόσμο, κάνεις νέες παρέες, και μπλα μπλα... And Panos... Nice diversity to cover up Πάντα έτσι ετοιμόλογος είσαι?!?! The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft) Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted January 11, 2005 Yeah, i know mate but this is a ski forum so everything should translate to something familiar. Thus Stiga became Styga. that was an eloquent way to put "i spelled wrong" dear but i give it to you for the effort. ta-tah. vae victis Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted January 11, 2005 Dear mates,I am very willing to kick your arses in pink-ponk......just find me a table :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites