ZooL 0 Report post Posted October 6, 2012 Καλησπέρα σε όλους είμαι σχετικά καινούριος σε άθλημα και εννοείτε και στο forum και θα ήθελα την συμβουλή για ένα snowboard που βρήκα σε τιμή ευκαιρίας και όπως είπα επειδή είμαι καινούριος στο άθλημα σκέφτηκα ότι είναι καλο να μάθεις πάνω σε όχι πολύ ακριβό SB είμαι 1.87 ύψος και 100 killa από ότι κατάλαβα η σανίδα μου πρέπει να είναι πάνω από 160cm τις μπότες και δέστρες σκέφτηκα να πάρο πιο ακριβές μάρκας Burton η Nickdeker η salomon Πείτε σας παρακαλώ την γνώμη για το SB http://www.warehouse-one.de/Sports-World/Snow-World/Snowboards/SYMBOL-Snowboard-2012.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted October 7, 2012 οπωσδήποτε πάνω από 160 οι καλύτερες δεστρες είναι οι bent metal τις βρίσκεις στο hot-zone.tv για σανίδι προτείνω neversummer χειροποίητα αμερικάνικα πολύ ποιοτικα με τρία χρόνια εγγύηση και όχι made in china με αντίστοιχη τιμή βέβαια μποτες πάρε κάποιες που ταιριάζουν στο πόδι σου και να έχουν το φλεξ που ταιριάζει στο riding που κανεις Quote Share this post Link to post Share on other sites