stratoskris 1 Report post Posted December 12, 2012 Εχω καποιο καιρο που σας παρακολουθω αλλα ειναι το πρωτο μου ποστ κ αθτο γτ χρειαζομαι την βοηθεια σας... Μετα απο 4 χρονια που κανω snowboard κ εχοντας αγορασει τα παντα απο γνωστη αλυσιδα αθλητικων ειδων που σαν αρχαριο μια χαρα μου ηταν.. τωρα θεωρω οτι με κρατανε πισω κ λεω να παρω κατι το οποιο θα με βγαλει στα 4 επομενα χρονια κ θα ειναι πιο κοντα στο επιπεδο που ειμαι τωρα!! Το στυλ μου γενικα ειναι μεσα στην πιστα και οπου βρω απατητο παω αμεσως εκει!!Εχω αρχισει και καποια αλματακια δειλα δειλα.Σκεφτομουν για σανιδι στην αρχη το k2 turbo dream αλλα ακομη κ το περσινο βγαινει λιγο ακριβο μαζι με τις δεστρες... μετα απο ψαξιμο μου αρεσαν και οι k2 raygan k rome tour με την δεθτερη να εχει καλυτερες κριτικες και τιμη.. για μποτα σκεφτομουν thirty two lashed αλλα ενας φιλος μου προτεινε τις burton ambush ως καλυτερες.. Τα φωτα σας παρακαλω!! ειμαι ανοιχτοσ σε οποιαδηποτε προταση Φιλικα Στρατος. Quote Share this post Link to post Share on other sites
coronerpanos 55 Report post Posted December 12, 2012 Εγώ φέτος πήρα το K2 Raygun!!Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη!! Πόσο το βρήκες το Rome Tour αν επιτρέπεται?Από Ελλάδα? Μην την φοβάσαι την Κ2!!Είχα και την Κ2 Believer και έμεινα πολύ ικανοποιημένος!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted December 12, 2012 Καλώς ήρθες καταρχήν! Να πας γρήγορα να συστηθείς εδώ αλλιώς θα σε αναλάβουν οι αξιοσέβαστοι mods και θα απελαθείς! Πέρα από την πλάκα, αγόρασα την turbo dream πέρισυ και είμαι ευχαριστημένος από τη σταθερότητα στις μεγάλες ταχύτητες και στα αλματάκια, το πόσο εύκολα στρίβει, το γεγονός οτι δε με κουράζει στο βουνό (το harsh mellow κάνει δουλειά τελικά) και την ελαστικότητα της, αν και freestyle σανίδι δεν το λες σε καμία περίπτωση. Ο πάτος της είναι αρκετά γρήγορος αν και έχω δει γρηγορότερες k2 στο παρελθόν. Γενικά πάντως δεν έχω εντοπίσει κάτι που να με χαλάει μέχρι στιγμής, οπότε θα την πρότεινα. Μπορείς να δεις και παλιότερα μοντέλα και στον αντιπρόσωπο Ελλάδας για να ρίξεις λίγο την τιμή. Εδώ και εδώ (αυτή που έχω εγώ). Αν αντέχεις την αναμονή, ελπίζω η Κ2 να είναι παρούσα και με σανίδια στη δοκιμή στα Καλάβρυτα όπου και θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις μερικά. Μη σε πάρω στο λαιμό μου όμως, δεν είναι επίσημο το οτι θα φέρουν και σανίδια για δοκιμή Quote Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted December 12, 2012 Tρια σανιδακια που μπορει να σου ταιριαζουν! http://snowboarding.transworld.net/1000184352/equipment/k2-raygun-good-wood-snowboard-review-2013/ http://snowboarding.transworld.net/1000184366/equipment/ride-crush-good-wood-snowboard-review-2013/ http://snowboarding.transworld.net/1000184359/equipment/nitro-t1-5-good-wood-snowboard-review-2013/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
stratoskris 1 Report post Posted December 12, 2012 Εγώ φέτος πήρα το K2 Raygun!!Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη!! Πόσο το βρήκες το Rome Tour αν επιτρέπεται?Από Ελλάδα? Μην την φοβάσαι την Κ2!!Είχα και την Κ2 Believer και έμεινα πολύ ικανοποιημένος!! Εγώ φέτος πήρα το K2 Raygun!!Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη!! Πόσο το βρήκες το Rome Tour αν επιτρέπεται?Από Ελλάδα? Μην την φοβάσαι την Κ2!!Είχα και την Κ2 Believer και έμεινα πολύ ικανοποιημένος!! το εχει τωρα στο blue tomato προσφορα με δεστρες rome united sta 470 αλλα δεν ξερω αν αξιζουν οι δεστρες....παντως στο the good ride η rome εχει καλυτερες βαθμολογιες.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stratoskris 1 Report post Posted December 12, 2012 Καλώς ήρθες καταρχήν! Να πας γρήγορα να συστηθείς εδώ αλλιώς θα σε αναλάβουν οι αξιοσέβαστοι mods και θα απελαθείς! Πέρα από την πλάκα, αγόρασα την turbo dream πέρισυ και είμαι ευχαριστημένος από τη σταθερότητα στις μεγάλες ταχύτητες και στα αλματάκια, το πόσο εύκολα στρίβει, το γεγονός οτι δε με κουράζει στο βουνό (το harsh mellow κάνει δουλειά τελικά) και την ελαστικότητα της, αν και freestyle σανίδι δεν το λες σε καμία περίπτωση. Ο πάτος της είναι αρκετά γρήγορος αν και έχω δει γρηγορότερες k2 στο παρελθόν. Γενικά πάντως δεν έχω εντοπίσει κάτι που να με χαλάει μέχρι στιγμής, οπότε θα την πρότεινα. Μπορείς να δεις και παλιότερα μοντέλα και στον αντιπρόσωπο Ελλάδας για να ρίξεις λίγο την τιμή. Εδώ και εδώ (αυτή που έχω εγώ). Αν αντέχεις την αναμονή, ελπίζω η Κ2 να είναι παρούσα και με σανίδια στη δοκιμή στα Καλάβρυτα όπου και θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις μερικά. Μη σε πάρω στο λαιμό μου όμως, δεν είναι επίσημο το οτι θα φέρουν και σανίδια για δοκιμή κ εγω την turbo dream ειδα πρωτα αλλα ειναι λιγο ακριβη ακομη κ το μοντελο του 12 στο ελληνικο e-shop την ειδα κ γω...για τισ αλλες που αναφερω τι γνωμη εχεις???Ευχαριστω ολουσ για τις απαντησεις σασ εκ των προτερων!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
stratoskris 1 Report post Posted December 13, 2012 κ εγω την turbo dream ειδα πρωτα αλλα ειναι λιγο ακριβη ακομη κ το μοντελο του 12 στο ελληνικο e-shop την ειδα κ γω...για τισ αλλες που αναφερω τι γνωμη εχεις???Ευχαριστω ολουσ για τις απαντησεις σασ εκ των προτερων!! τελικα πηρα την turbo dream του 13 απο warehoyse το εβγαλε σμρ με εκπτωση!! Powda τι δεστρες εχεις στο δικο σου??λεω να βαλω cartel του 12 που τις βρηκα σε πολυ καλη τιμη θα ειναι οκ??εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλες.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted December 13, 2012 τελικα πηρα την turbo dream του 13 απο warehoyse το εβγαλε σμρ με εκπτωση!! Powda τι δεστρες εχεις στο δικο σου??λεω να βαλω cartel του 12 που τις βρηκα σε πολυ καλη τιμη θα ειναι οκ??εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλες.. Με υγεία φίλε!! Σε τί τιμή την έβγαλε αν επιτρέπεται; Εγώ έχω την Κ2 Auto Uprise, ρίξε μια ματιά: Αυτό που μου έκανε εντύπωση στην αρχή με αυτή τη δέστρα είναι πόσο εύκολα τη φοράς/βγάζεις με το συστηματάκι που έχει και πόσο μεγάλη ακρίβεια μου έδωσε στο χειρισμό της σανίδας. Έχει και αυτή το harsh mellow της Κ2 οπότε "δένει" και πολύ καλά με το αντίστοιχο συστηματάκι της σανίδας σου. Πραγματικά έχω δει διαφορά στην απορρόφηση κραδασμών αλλά κ τη σταθερότητα σε μεγάλες ταχύτητες εντός πίστας (όπου σπάνια βρίσκομαι ). Πριν από αυτή είχα πάλι μια της Κ2 (νομίζω Formula λέγοταν). Η cartel είναι σίγουρα κορυφαία δέστρα .. τώρα βέβαια, ένας Θεός ξέρει αν θα ήταν καλύτερη ή χειρότερη από την Κ2 Auto Uprise με τη συγκεκριμένη σανίδα .. Quote Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
stratoskris 1 Report post Posted December 14, 2012 Με υγεία φίλε!! Σε τί τιμή την έβγαλε αν επιτρέπεται; Εγώ έχω την Κ2 Auto Uprise, ρίξε μια ματιά: Αυτό που μου έκανε εντύπωση στην αρχή με αυτή τη δέστρα είναι πόσο εύκολα τη φοράς/βγάζεις με το συστηματάκι που έχει και πόσο μεγάλη ακρίβεια μου έδωσε στο χειρισμό της σανίδας. Έχει και αυτή το harsh mellow της Κ2 οπότε "δένει" και πολύ καλά με το αντίστοιχο συστηματάκι της σανίδας σου. Πραγματικά έχω δει διαφορά στην απορρόφηση κραδασμών αλλά κ τη σταθερότητα σε μεγάλες ταχύτητες εντός πίστας (όπου σπάνια βρίσκομαι ). Πριν από αυτή είχα πάλι μια της Κ2 (νομίζω Formula λέγοταν). Η cartel είναι σίγουρα κορυφαία δέστρα .. τώρα βέβαια, ένας Θεός ξέρει αν θα ήταν καλύτερη ή χειρότερη από την Κ2 Auto Uprise με τη συγκεκριμένη σανίδα .. Ευχαριστω!!! στα 445 με τα μεταφορικα μου βγηκε...τισ cartel τις βρισκω στα 150 και στο the good ride τισ δινει καλυτερες απο τισ k2 company με τις οποιεσ προτεινει η κ2 με το σανιδι...η auto μαλλον δεν πρεπει να βγαινουν πια δεν τισ βρικα πουθενα...παντωσ ειμαι σε σκεψη αν θα δεσουν καλα οι cartel με το σανιδι Quote Share this post Link to post Share on other sites
coronerpanos 55 Report post Posted December 14, 2012 Οι Cartel πάνε με όλα...!!!Σαν την Coca-Cola!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted December 14, 2012 ...η auto μαλλον δεν πρεπει να βγαινουν πια δεν τισ βρικα πουθενα...παντωσ ειμαι σε σκεψη αν θα δεσουν καλα οι cartel με το σανιδι Έχεις δίκιο δεν βγαίνουν πια, τώρα το είδα κι εγώ. Cool ... έχω συλλεκτικές δέστρες πλέον Κάτι κοντινό στις δικές μου από τεχνολογία είναι αυτές από την Κ2. Αλλά μην το σκέφτεσαι φίλε ... πάρε τις Cartel, μιλάμε για μια από τις κορυφαίες δέστρες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Κι εγώ είχα καταλήξει στις Cartel ή Auto Uprise και επέλεξα την τελευτέα καθαρά λόγω τιμής από μια προσφορά που έτυχε να βρω (με 76 ευρώ καινούρια δέστρα και μάλιστα προτεινόμενη από τη μαμά εταιρεία για το σανιδάκι μου ... δεν την άφησα να πάει χαμένη) Quote Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
stratoskris 1 Report post Posted December 17, 2012 Αυτο θα κάνω ελπίζω να ειναι σωστή η απόφαση μου!! Ετσι και αλλιώς απο τα προηγούμενα ειναι η νύχτα απο την μέρα!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites