lpd 15 Report post Posted January 4, 2013 Καλημέρα και καλή χρονιά! Αποφάσισα, επιτέλους, να αγοράσω δικά μου πέδιλα και μου προτάθηκαν τα Rossignol pursuit 16 με τη δέστρα Axium 110s TPI2. Αυτό που θέλω είναι πέδιλα τα οποία θα είναι απαιτητικά για το επίπεδό μου, ώστε να με ωθήσουν να βελτιωθώ σε θέμα τεχνικής-ταχύτητας. Είχα σκεφτεί να πάω και σε αγωνιστικά, αλλά μου είπαν ότι θα ήταν ίσως περισσότερο απαιτητικά απ' όσο χρειάζεται. Μπορείτε να μου πείτε την άποψή σας (είτε τα έχετε δοκιμάσει, είτε όχι) και εάν υπάρχει κάποια καλύτερη εναλλακτική? Θα εξυπηρετήσουν το σκοπό μου? Οι μέχρι τώρα κριτικές που έχω διαβάσει προέρχονται από sites του εξωτερικού και είναι αρκετά καλές. Παραθέτω πληροφορίες για εμένα και για το πέδιλο ώστε να σας διευκολύνω: Ύψος: 1.83m (Ύψος πέδιλου σκέφτομαι 1.70 και όχι 1.77), Κιλά: 93, Είπεδο: πιστεύω μέτριο προς προχωρημένο. Προσπαθώ να βελτιώσω το carving μου, ενώ δε συναντώ δυσκολία σε κανένα είδος πίστας (εντός). Ευχαριστώ πολύ!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted January 8, 2013 (edited) Κανείς με εμπειρία στο πέδιλο? Αν μπορούσες να κάνεις ένα ski τεστ θα ήταν το ιδανικό για να αποκτήσεις ο ίδιος άποψη για το πέδιλο που πρόκειται να αγοράσεις. Στο Ski Test στο Χ.Κ. Καλαβρύτων στις 12 & 13 Ιανουαρίου θα μπορούσες να δοκιμάσεις εκτός από το συγκεκριμένο πέδιλο και άλλα. Πάντως την Rossignol πλεον την αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα ο Δημητριάδης, και νομίζω θα συμμετέχει στο προαναφερθέν ski test. Καλή αναζήτηση! Edited January 8, 2013 by itiotis 3 Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
lpd 15 Report post Posted January 10, 2013 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Δεν ήξερα για το ski test και τα αγόρασα τελικά πριν μερικές μέρες! Ελπίζω να αποδειχθούν καλή αγορά! Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted January 10, 2013 Και βεβαια θα ειναι και ο Δημητριαδης στο skitest με αρκετα σκι προς ικανοποιηση των χιονοδρομων.... Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted January 10, 2013 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Δεν ήξερα για το ski test και τα αγόρασα τελικά πριν μερικές μέρες! Ελπίζω να αποδειχθούν καλή αγορά! Καλοφόρετα Και βεβαια θα ειναι και ο Δημητριαδης στο skitest με αρκετα σκι προς ικανοποιηση των χιονοδρομων.... Καλή επιτυχία στο ski test. Αναμένουμε ανάλογο και στο ΧΚΠ 1 Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites