ioanpara 28 Report post Posted January 18, 2013 Καλησπερα σε ολους. Αγορασα περσυ τελος σεζον τα fischer progressor 8 του 2011 χωρις να τα χρησιμοποιησω καθολου. Φετος εχω τσουλησει 5 φορες μεχρι τωρα και προσεξα οτι σε σημεια πιεσης των σκι το κερι εχει αρχισει να "ασπριζει". Οταν τα ακουμπαω σε αυτα τα σημεια η επιφανεια ειναι τραχεια..Χρειαζομαι κερωμα απο τωρα η να το αφησω για τελος σεζον..? Μπορει καποιος να μου συστησει ενα καταστημα οπου μπορω να τα εμπιστευτω για service? Στο βουνο παω σχεδον καθε σκ..Με αυτη την συχνοτητα πως πρεπει να χειριστω την συντηρηση των ski? Quote Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted January 18, 2013 (edited) . Edited March 27, 2019 by koukos Quote Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted January 18, 2013 Όταν το p-tex ασπρίζει τότε το κερί έχει αρχίζει να στεγνώνει-τελειώνει.Περισσότερα εδώ στο ποστ 88 http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=9624&st=80 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted December 7, 2013 παιδια καλημερα!μετα απο χρονια πηραμε επιτελους δικο μας εξοπλισμο και ειμαστε ετοιμοι για τρελες καταβασεις!!σε καινουργιο πεδιλο χρειαζεται κερωμα η κατι αλλο που αγνοω?η κυρια στο μαγαζι που αγοραστηκαν μας ειπε οτι ειναι ετοιμα για βουνο.ευχαριστω... Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 7, 2013 Η κυρια στο μαγαζι σου ειπε σωστα οτι εισαι ετοιμος,εκτος και αν τα θελεις να κατεβεις σε αγωνες,οποτε θελεις πολλα εκτος απο κερωμα(πουδρες κλπ κλπ)... Ενταξει ας μην ειμαστε υπερβολικοι ..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted December 7, 2013 ok φιλαρακι σε ευχαριστω!!δεν ειμαι υπερβολικος ασχετος ειμαι!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted December 7, 2013 Καλορίζικα! Δεν χρειάζονται τίποτα, μόνο να τους πιείτε το αίμα στο σκι! 3 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Johnskynyrd 45 Report post Posted December 13, 2013 ενα waxαρισμα καντα και λιγο τις γωνιες και εισαι ετοιμος. Εγω τα δικα μου τα ετοιμασα εσεις παιδια τα ετοιμασατε τα δικα σας? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites