Elegance88 50 Report post Posted February 7, 2013 Οι κάμερες μια μέρα δουλεύουν 5 ειναι χάλια. Μπαίνεις να δεις τι λέει για να ανέβεις την επόμενη και έχουν μια άσπρη εικόνα. Μου αρέσει που το διαφημίζουν κιόλας ( νέα κάμερα στην στυγα νέα στο Σαλε κτλ ) θα έπρεπε να ειναι λίγο πιο οργανωμένοι και να καθαρίζουν πιο συχνά για καλύτερη ενημέρωση μας.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted February 7, 2013 Σήμερα πρέπει να γίνεται ψιλοπανικός από καιρό εκεί στην κορυφή. Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Elegance88 50 Report post Posted February 7, 2013 Μάλλον και αύριο και μεθαύριο χαμός θα γίνεται γιατι έχει επιδείνωση του καιρού αλλα καλο αυτο φρέσκο χιόνι για την άλλη εβδομάδα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 7, 2013 (edited) Οι κάμερες μια μέρα δουλεύουν 5 ειναι χάλια. Μπαίνεις να δεις τι λέει για να ανέβεις την επόμενη και έχουν μια άσπρη εικόνα. Μου αρέσει που το διαφημίζουν κιόλας ( νέα κάμερα στην στυγα νέα στο Σαλε κτλ ) θα έπρεπε να ειναι λίγο πιο οργανωμένοι και να καθαρίζουν πιο συχνά για καλύτερη ενημέρωση μας.. Εχουμε συνηθησει...... το περιεργο θα ηταν να δουλευανε κανονικα......... Να ηταν ολα τα αλλα οκ και ας μην δουλευανε κ οι καμερες.......... Ακομα ψαχνω φετος την ημερα που θα ανεβω Καλαβρυτα........... Edited February 7, 2013 by kaps 1 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
xristos77 254 Report post Posted February 7, 2013 Αυτό Γιώργο ίσως να μην ειναι πρόβλημα τελικά. Θυμάσαι την τελευταία φορά που πήγαμε ; Μας παρακολουθούσαν !!!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elegance88 50 Report post Posted February 7, 2013 Χαχαχα εχεις δίκιο Χρήστο. Άντε να δούμε αυτήν εβδομάδα απο που θα πετάγεται πάλι ο φωτογραφος; Χαχα Quote Share this post Link to post Share on other sites