nmarg 12 Report post Posted October 6, 2013 Καλησπερα, εχω βαλει στο ματι τα καινουρια salomon rocker 122 http://www.salomon.com/caus/product/rocker-122.html. Ποιες ειναι οι γνωμες σας? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted October 6, 2013 Η γνωμη μου ειναι να μας πεις πρωτα τι σκι κανεις και τι θελεις να κανεις. Κιλα και υψος? Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted October 6, 2013 (edited) Εκεί που σκιάρεις σίγουρα έχει το χίονι που του ταιριάζει. Επειδή απ' ότι βλέπω πρόκειται για ψιλο-απόλυτο πέδιλο, το θέμα είναι αν όντως μπορείς να το πας εσύ. Όποτε όπως πολύ σωστά λέει παραπάνω ο Γιάννης, τι επίπεδο είσαι; Για το αν είναι καλό πέδιλο ή υπάρχουν καλύτερα πέδιλα σε αυτή τη κατηγορία περίμενε να σου απαντήσουν οι γκουρού! Edited October 6, 2013 by wraith Quote Share this post Link to post Share on other sites
nmarg 12 Report post Posted October 6, 2013 Κανω αρκετα χρονια σκι και πηγενω σε μαυρες αρκετες φορες . Απο υψος ειμαι 1.78 και 85 κιλα. Λεω για τα συγκεκριμενα γιατι εχει και το καταληλο χιονι εδω Quote Share this post Link to post Share on other sites