wraith 6,406 Report post Posted November 9, 2013 Όποιος πιστός... Λοιπόν παιδιά αύριο είπαμε κατά τις 11 στα μαγαζάκια που είναι στον πεζόδρομο της Ολυμπίου στο Κουκάκι. Σε όποιο βρούμε έκεινη την ώρα, είναι όλα μαζεμένα. Είναι κοντά στο μετρό του ΦΙΞ και κοντά στο Καλιμάρμαρο και λογικά δεν θα έχει τόσο κόσμο όσο τα άλλα. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted November 9, 2013 Εγώ κατα τις 11 θα βρίσκομαι κάπου ανάμεσα Ραφήνα Πικέρμι Καλό τερματισμό σε όλους και όλες με υγεία ! 2 Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted November 9, 2013 (edited) Εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να ανεβώ όπως προγραμμάτιζα για το ΣΚ άλλα θα έρθω Τρίτη επάνω! Edited November 9, 2013 by Blackman Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted November 9, 2013 Λοιπόν παιδιά αύριο είπαμε κατά τις 11 στα μαγαζάκια που είναι στον πεζόδρομο της Ολυμπίου στο Κουκάκι. Σε όποιο βρούμε έκεινη την ώρα, είναι όλα μαζεμένα. Είναι κοντά στο μετρό του ΦΙΞ και κοντά στο Καλιμάρμαρο και λογικά δεν θα έχει τόσο κόσμο όσο τα άλλα. Πλάκα κάνετε....?! Το σημείο που έχετε ορίσει για συνάντηση είναι το στέκι μου....!(στο Κουκί) (το πατρικό μου βλέπεις είναι στο Κουκάκι!) Στον Μαραθώνιο προφανώς και δεν θα πάω αλλά για ένα καφεδάκι μπορεί κ να περάσω, αν είσαστε στα μέρη μου! Από το μετρό του ΦΙΞ είναι 3λεπτά περπάτημα. υγ:Αν πάτε στο "Κουκί" αξίζει να δοκιμάσετε την τοστάδα Αν πάτε στο "Παγκάκι" σας ενημερώνω ότι είναι κολεκτίβα και όλα του τα προιόντα είναι λίγο διαφορετικά από τα συνηθισμένα. πχ δεν έχει νεσκαφε αλλά καφέ από παραγωγούς του παγκόσμιου Νότου. (κοινώς δεν πίνεται!) Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όσους τρέξουν αύριο!!! 1 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted November 10, 2013 Κι εγώ για το παγκάκι σκεφτόμουν, αλλά είναι το που θα βρούμε. Πάρε με τηλ Μαίρη για να περάσεις...ούτε κι εγώ θα τρέξω μαραθώνιο/5αρι/10αρι...για την παρέα (και τον Δεν Ξενερώνω) θα πάω! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted November 10, 2013 ήταν βαρύ το πάπλωμα....! 1 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted November 10, 2013 Μολις γυρισαμε... Χαρηκαμε πολυ που σας ειδαμε!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted November 10, 2013 Δυστυχως δεν τα καταφερα....... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted November 10, 2013 ουτε εγω ξελαρυγγιαστηκα στην Αγ. παρασκευη εμψυχωνοντας φιλους που τρεχανε μαραθωνιο. ετρεξα και το 5-αρακι μου το πρωι 3 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted November 10, 2013 Δεν πειράζει! Εμείς περάσαμε όμορφα πάντως!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted November 10, 2013 Δεν πειράζει! Εμείς περάσαμε όμορφα πάντως!!! Έχεις ένα pm 1 Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites