Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
zxgeo

Μποτες Snowboard

Recommended Posts

Καλησπέρα! Έχω μπερδευτεί τελείως με γνώμες που έχω ακούσει σε σεχσει με το flex της μποτας θα ήθελα κάποια βοήθεια. Αγόρασα πρόσφατα το skate banana της lib-tech και δεστρες flux ds30. Το στιλ που κάνω είναι λίγο απολα δλδ πίστα πουδρα αλματακια και παιχνίδι. Φίλος μου έμπειρος μου είπε να πάρω μποτες για freestyle/freeride η all mountain και μου πρότεινε flex κάπου στο 7 πχ σαν τις μποτες της Burton ruler. Στο μαγαζι που πήγα ρώτησα και μου είπε να πάρω πιο μαλακες και μου πρότεινε τις moto (flex 3) σε ένα άλλο μαγαζι μ είπε ότι με τις σκληρές θα καταστρεψω τα πόδια μου και μου είπε άντε να πάω μέχρι flex 5. έψαξα και βρήκα στο Internet (e-snowshop.gr) μποτες της k2 που είναι προτειμενη χρήση για freestyle/allmountain αλλα είναι σε διαφορετικό flex η κάθε μια και δεν ξέρω τι να πάρω. Θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με αυτο και να μου πειτε την γνώμη σας για τις μποτες της k2 και το σύστημα boa που έχουν.

πιστευω 5 ή 6 σου κανει....το 3 το βρισκω πολυ μαλακο

Snow is on my D.N.A.

Μακρια απο ΜΟΤΟ (προσωπικη γνωμη αλλα ηταν απο τις μποτες που δεν μου αρεσαν καθολου) αλλα επισης μακρια και απο σκληρες μποτες με αυτο το σανιδι!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

μποτα θα παρεις αναλογα με το φλεξ της σανιδας, δεν θα παρεις ουτε πιο σκληρη ουτε πιο μαλακιά!

DSC007301-2.jpg77_NORTHOFHEAVEN-DAVEDOWNING.gif

Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά!

http://instagram.com/liapos

Για να μη σου πω και 4αρα...

Βεβαια να ξερεις οτι μαρκα με μαρκα εχει διαφορα οποτε ξεκινα να δοκιμαζεις να δεις τι σου κανει.

ΑΚΑ as JEEP!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Το flex της σαδιδας είναι 5. Δλδ και η μποτες να είναι στο ίδιο flex η ένα πάνω ένα κάτω; Δυστηχως είμαι απο κοζανη και δεν έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω κ πολλές και δεν έχουν και πολλές ακόμα και Θεσσαλονίκη που πήγα είχε κάποια κοματια Burton κυρίως μοτο και ruler...

Sorry που θα στο πω αλλα μην περιμενεις να βγαλεις ακρη ετσι.Ο καθενας θα σου πει την γνωμη του και θα σε μπερδεψει περισσοτερο.

Εγω ας πουμε δεν θα διαλεγα καμια γιατι σιχαινομαι τα ΒΟΑ. Ειμαι κλασικα κορδονι και μονο κορδονι, την πατησα την πρωτη φορα με τις τεχνολογιες που πηρα step in και απο τοτε επιμενω στα κλασσικα...

Οπως επισης σε πρωτη επιλογη εχω τις 32 σαν μποτες γιατι αυτες μου κατσανε καλα , σε σενα ομως μπορει να ειναι κατι διαφορετικο. Οταν δοκιμασα τις ΜΟΤΟ ηταν οτι χειροτερο εχω φορεσει.Σε φιλο παλι που εχει ΜΟΤΟ γουσταρει τρελα. Για αυτο σου ειπα οτι προσπαθησε να δοκιμασεις για να εχεις την δικη σου αποψη.

ΑΚΑ as JEEP!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Sorry που θα στο πω αλλα μην περιμενεις να βγαλεις ακρη ετσι.Ο καθενας θα σου πει την γνωμη του και θα σε μπερδεψει περισσοτερο. Εγω ας πουμε δεν θα διαλεγα καμια γιατι σιχαινομαι τα ΒΟΑ. Ειμαι κλασικα κορδονι και μονο κορδονι, την πατησα την πρωτη φορα με τις τεχνολογιες που πηρα step in και απο τοτε επιμενω στα κλασσικα... Οπως επισης σε πρωτη επιλογη εχω τις 32 σαν μποτες γιατι αυτες μου κατσανε καλα , σε σενα ομως μπορει να ειναι κατι διαφορετικο. Οταν δοκιμασα τις ΜΟΤΟ ηταν οτι χειροτερο εχω φορεσει.Σε φιλο παλι που εχει ΜΟΤΟ γουσταρει τρελα. Για αυτο σου ειπα οτι προσπαθησε να δοκιμασεις για να εχεις την δικη σου αποψη.

Παλυ καλα να λες που ειναι κ κοντα σε σενα το μαγαζι?

Ποιο Μαγαζι;;

ΑΚΑ as JEEP!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Θελω να μου πειτε την γνωμη σας για τις παρακατω μποτες γιατι σκεφτομαι να παρω καποια απο αυτες.

http://www.extremesp...mid=121&lang=el

http://www.extremesp...mid=121&lang=el

http://www.e-snowsho...&category_id=53

Tις δυο northwave δοκιμασε πριν δυο μερες ενας φιλος μου. Καλες μποτες για τα χρηματα τους μου φανηκαν. Τα συστηματα και τα δυο πολυ γρηγορα. Το ενα της northwave και το αλλο boa, το boa ισως να φαινοταν λιγο ποιο σημαζεμενο (αυτο βεβαια δεν φαινεται αφου ειναι το παντελονι). Να τις δοκιμασεις οπωσδηποτε για να δεις μην εχεις σημεια που σε πιεζουν.

Θετικα: Tαχυτητα,δεν χαλαρωνει το δεσιμο

Αρνητικα: Εαν κοπει το συρματακι ή οτι αλλο ειναι αυτο χανεις τη μερα σου (πρεπει να σαι κ λιγο ατυχος) - επισκευαζεται βεβαια

Edited by detox

Πολυ σωστα και συμφωνω σε αυτα που λετε αλλα δυστηχος δεν εχω την πολυτελεια να δοκιμασω τις μποτες που θελω. Οσο για τις ΜΟΤΟ που δοκημασα θεωρω πως ειναι αθλιες για μενα δεν μου αρεσαν καθολου. Το κακο με τα online shop στην ελλαδα ειναι πως αν παρεις κατι και τελικα δεν σου κανει δεν σου επιστρεφουν λεφτα αλλα πρεπει να αγορασεις κατι με αυτα