Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Johny87

Τι Είναι Καλύτερο ?

Recommended Posts

Καλήμερα σε όλους πολύ καινούριος και στο άθλημα και στο forum. Διαβάζοντας σχεδόν όλα τα post για την αγορά σανιδάς θέλω να ρωτήσω κάτι τι είναι καλύτερο να πάρω σαν καινούριο εξοπλισμό(έχοντας καθόλου εμπειρία στο άθλημα τώρα ξεκινάω ) κάποιον φτηνό πχ. από ιντερσπορτ που παίζει πολύ συζήτηση σε κάτι post η κάτι ακριβό από κάποια γνωστή φίρμα. Ένα έχω καταλάβει απόλυτα ότι οι μπότες είναι το παν :)

Καλύτερο είναι να το γυρίσεις σε σκι τώρα που προλαβαίνεις! :P

Αν τώρα επιμένεις για snowboard, ξεκίνα να χτίζεις σιγά σιγά εξοπλισμό χωρίς να βιαστείς. Σίγουρα ξεκίνα από μπότες για πολλούς λόγους (καλύτερη εφαρμογή, ποιότητα, υγιεινή κτλ) και βλέπεις πως πάει. Επίσης φύλα τα λεφτά σου να κάνεις κάνα μάθημα με καλό δάσκαλο.

sinox-0.jpeg

Καλήμερα σε όλους πολύ καινούριος και στο άθλημα και στο forum. Διαβάζοντας σχεδόν όλα τα post για την αγορά σανιδάς θέλω να ρωτήσω κάτι τι είναι καλύτερο να πάρω σαν καινούριο εξοπλισμό(έχοντας καθόλου εμπειρία στο άθλημα τώρα ξεκινάω ) κάποιον φτηνό πχ. από ιντερσπορτ που παίζει πολύ συζήτηση σε κάτι post η κάτι ακριβό από κάποια γνωστή φίρμα. Ένα έχω καταλάβει απόλυτα ότι οι μπότες είναι το παν :)

Αν θέλεις να μ'ακούσεις πάρε καλές μπότες και ένα οικονομικό σετάκι σανίδας-δέστρας. ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα σανίδια που νοικιάζουν μόνο σανίδια δεν είναι. Θυμάμαι την πρώτη φορά που είχα νοικιάσει ήταν τόσο σκληρό που κλωτσιά να το έδινες έσπαγες το πόδι σου. Σίγουρα θα υπάρχουν και κάποια καλά αλλά άντε να βρεις...

Τις πρωτες 10-15 φορες δεν θα δεις πολλες διαφορες στα σανιδια, μονο εαν ειναι πολυ σκληρο ή πολυ μαλακο και με ποιο πεφτεις ποιο ευκολα. Η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι υποκειμενικη.

Εαν εχεις τα χρηματα εγω θα ελεγα οτι εαν αγορασεις εναν καλο εξοπλισμο απο την αρχη θα σου βγαλει περισσοτερα χρονια γιατι οταν πλεον θα εισαι σε ενα καλυτερο επιπεδο θα θες περισσοτερα. Με αλλα λογια τον απλο εξοπλισμο θα τον κρατησεις 1-3χρονια (αναλογως ποσο ανεβαινεις) και εναν καλυτερο 3-4.

Εαν δεν παiζουν τα χρηματα ή μεταχειρισμενο απο διαφορα site τοπικα΄(ή ψαξιμο ebay) ή περιμενεις τις υπερεκπτωσεις τελος σεζον (-50%) ή παιρνεις κατι τυπου intersport.

Βασικοι παραγοντες ποσα χρηματα θες να δωσεις, ποσο θα ανεβαινεις βουνο και ποσο γρηγορα θες τον εξοπλισμο.

Τις πρωτες 10-15 φορες δεν θα δεις πολλες διαφορες στα σανιδια, μονο εαν ειναι πολυ σκληρο ή πολυ μαλακο και με ποιο πεφτεις ποιο ευκολα. Η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι υποκειμενικη.

Εαν εχεις τα χρηματα εγω θα ελεγα οτι εαν αγορασεις εναν καλο εξοπλισμο απο την αρχη θα σου βγαλει περισσοτερα χρονια γιατι οταν πλεον θα εισαι σε ενα καλυτερο επιπεδο θα θες περισσοτερα. Με αλλα λογια τον απλο εξοπλισμο θα τον κρατησεις 1-3χρονια (αναλογως ποσο ανεβαινεις) και εναν καλυτερο 3-4.

Εαν δεν παiζουν τα χρηματα ή μεταχειρισμενο απο διαφορα site τοπικα΄(ή ψαξιμο ebay) ή περιμενεις τις υπερεκπτωσεις τελος σεζον (-50%) ή παιρνεις κατι τυπου intersport.

Βασικοι παραγοντες ποσα χρηματα θες να δωσεις, ποσο θα ανεβαινεις βουνο και ποσο γρηγορα θες τον εξοπλισμο.

Τα λεφτά είναι 300 - 350 στο βουνό πάω συχνά δηλαδή άμα πάρω και δικά μου θα πηγαίνω πιο συχνά.

Τα λεφτά είναι 300 - 350 στο βουνό πάω συχνά δηλαδή άμα πάρω και δικά μου θα πηγαίνω πιο συχνά.

350 σύνολο σανίδι-δέστρα-μπότα? Συχνά όταν λες?

350 σύνολο σανίδι-δέστρα-μπότα? Συχνά όταν λες?

Ναι σύνολο.Και συχνά κάθε σκ η κάθε δεύτερο

Ναι σύνολο.Και συχνά κάθε σκ η κάθε δεύτερο

Τότε αναγκαστικά πας σε κάτι οικονομικό ή σε έναν καλύτερο εξοπλισμό αλλά μεταχειρισμένο. Εμένα ας πούμε μου βγήκε 180€ το σετάκι από ιντερσπορτ όπως είπες και μετά 145€ για τις μπότες, οπότε 325 σύνολο. Τώρα στα μεταχειρισμένα δεν ξέρω τι τιμές παίζουν.

• Like 1