ilias-zak 1,749 Report post Posted September 28, 2014 Παλι στην απεξω ο Λιάκος!!! Για μερικες μερες διαφορά καθε φορα, χανω τα καλυτερα!!! Καλα να περασετε αδερφια!!! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted September 28, 2014 Παλι στην απεξω ο Λιάκος!!! Για μερικες μερες διαφορά καθε φορα, χανω τα καλυτερα!!! Καλα να περασετε αδερφια!!! Τα καλύτερα έπονται..... :yes 4 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted September 29, 2014 αφού λοιπόν όλοι κατέβηκαν με ασφάλεια και κατενθουσιασμένοι από τον Όλυμπο... ας αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και να οργανωνόμαστε και για την Πορταριάααα 4 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
TPiachas 24 Report post Posted September 29, 2014 Δυστυχως εχω κανονίσει για Κερκυρα με αεροπορικά κλπ ..να περασετε τελεια ..! Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted September 29, 2014 (edited) 1.dust οκ προκαταβολη 2.-//- οκ προκαταβολη 3.val claret 4.val claret 5.president 6.president 7.γουλης 8.γουλης 9. Κουμπάρος 10. Κουμπάρος Edited September 29, 2014 by dust Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,187 Report post Posted September 29, 2014 Δυστυχως εχω κανονίσει για Κερκυρα με αεροπορικά κλπ ..να περασετε τελεια ..! καλα ,,γιατρε μην στεναχώρησε . θα σε εχουμε μαζι μας στον νυχτερινο μαραθώνιο τις θεσ.κης 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted September 29, 2014 1.dust οκ προκαταβολη 2.-//- οκ προκαταβολη 3.val claret 4.val claret 5.president 6.president 7.γουλης 8.γουλης 9. Κουμπάρος 10. Κουμπάρος 11. Dim (home sweet home) 12. Dim 1 Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
papadani 203 Report post Posted October 1, 2014 Καλά να περάσετε στο όμορφο Πηλιο 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,712 Report post Posted October 2, 2014 Καλα να περασετε προσοχη στο τσιπουρο βαραει Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted October 2, 2014 υπήρξε ενδιαφέρον από το ΦΒ και παρέπεμψα εδώ! δεν προλαβαίνω τώρα να κάνω κάτι άλλο... (εκτός απ' το να βάλω μια φθινοπωρινή φωτογραφία από την Πορταριά!) Καλημέρα! 5 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted October 2, 2014 Που να δείτε και τα Χάνια ομορφιά!!! 2 Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted October 3, 2014 Χάνια είπατε... Χάνια λοιπόν με την καλημέρα μου και μια ευχή: το χιόνι να είναι πιο πολύ... :) (από αυτό στη φωτογραφία) παντού σ' όλη την Ελλάδα και όπου πάμε ... εξωτερικό κλπ. και να το χαρούμε και φέτος με υγεία και τον καιρό όπως τον θέλουμε! pray for snow!!!! ξεκινάμε... 3 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post Posted October 3, 2014 θα ειμε κι εγω στον βολο!! αλλα μονο την κυριακη!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted October 4, 2014 Τι ώρα φτάνεις; Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,712 Report post Posted October 4, 2014 Τι ώρα φτάνεις; Οταν θα φυγετε..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted October 4, 2014 (edited) Για την Κυριακή, να προτείνω τσίπουρο - φαγητό στο χωρίο μου - Άγιος Λαυρέντιος; Έχουμε δύο πολύ καλές επιλογές 1. Τσιπουρο - καφενείο με πολύ καλόυς μεζέδες και μερικά ενδαιφέροντα πιάτα, περιπού 10 - 12 ευρώ το άτομο με τα ποτά μας στου Λαυρέντη. 2. Φοβερή γκουρμεδιά , στο Δρυάδων Γεύσεις με μοσχαράκι και πουρέ μελιτζάνας, καπνιστή μπριζόλα με σάλτσα από μύρτιλο κλπ. Περίπου 20 -25 ευρώ το άτομο με πλήρες γεύμα και τα κρασιά μας Πάρτε μια ιδέα: http://partetavouna....og-post_16.html Απόσαστη από Βόλο: 18 Km. Χρόνος: 20 λεπτά. Διαδρομή: 7 Km. ευθεία και 11 Km. άνοδος με ήπιες στροφές στα 611μ. Edited October 4, 2014 by Dim 1 Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post Posted October 4, 2014 εγω θα φυγω με το κτελ στις 7 το πρωι! δεν ξερω τι ωρα φτανω! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted October 4, 2014 Θα είσαι Βόλο, γύρω στις 11:00 το πολύ. Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted October 4, 2014 Το καφενειο μ αρεσει σαν ιδεα.αλλα επειδη το τσιπουρο μ αρεσει μηπως να το καναμε παρασκευη η σαββατο ωστε κ τουφα να γινουμε να μην εχουμε ταξιδι μπροστα μας. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post Posted October 4, 2014 νομιζω! δεν εχω ξαναπαει βολο δεν εχω ιδεα! το κτελ παει μεσω αλμυρου! Quote Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post Posted October 4, 2014 εαν καποιος που θα ερθει απο αθηνα αν μπορει να με παρει μαζι του προς αθηνα !! ευχαριστω!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted October 4, 2014 Για μένα ό,τι καλύτερο, αλλά θα έχετε οδήγηση από 'Αγιο Λαυρέντιο - Πορταριά που είναι πιο δύσκολο. Επιπλέον, έλεγα να το συνδιάσουμε με το ΔΣ της Κυριακής που θα έχει έρθει και η Αμαλία. Μπορώ να συνενοηθώ με το ξενοδοχείο του φίλου μου και να μας έχει ένα χώρο για να κάνουμε το ΔΣ ή το κάνουμε στο σπίτι μου και οι υπόλοιποι να πάνε για ένα όμορφο ήπιο περπάτημα από τη μία άκρη του χωριού στην άλλη ή να κάνουν ακόμα και ιππασία. Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted October 4, 2014 Αμαλια στην επιστροφη θα ερθεις με μενα.αυτο εκλεισε μην ψαχνεις αλλο. Δημητρη οκ για κυριακη λοιπον. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted October 4, 2014 Αν φυσικά συμφωνούν και οι υπόλοιποι. Koumparos και President το καφενείο το έχουν τιμήσει, ειδικά ο πρώτος, ιδιαιτέρως!!!!! Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post Posted October 4, 2014 Αμαλια στην επιστροφη θα ερθεις με μενα.αυτο εκλεισε μην ψαχνεις αλλο. Δημητρη οκ για κυριακη λοιπον. ευχαριστω πολυ!!! μονο να μου πειτε που θα πρεπει να ερθω μην χαθω πουθενα σε κανα χωριο!! Quote Share this post Link to post Share on other sites