Jump to content

dust

Χρήστης Forum
 • Content Count

  5,695
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

dust last won the day on August 25 2017

dust had the most liked content!

Community Reputation

4,051 Excellent

About dust

 • Birthday 06/26/1984

Profile Information

 • Φύλο
  Male
 • Περιοχή
  αθηνα
 1. Προσοχή στην αερογέφυρα Πυρι της Θήβας. Την κλείνουν οι ρομά κατά διαστήματα και επιτίθενται στους οδηγούς. Προτεινόμενη διέλευση από κάστρο η από την έξοδο για νοσοκομείο Θήβας ώστε να περάσεις αφήνοντας δεξιά την αερογέφυρα. ΣΥΝ ότι πάντα παίζει ο δρόμος της Καζάς.
 2. Νίκο μάλλον εσύ δεν βλέπεις ούτε το δέντρο αλλά τη γλάστρα.Γιατί εδώ ο άνθρωπος σας απάντησε αλλά κάνετε τον Κινέζο. Ρε πόσο σας πειράζουν οι αλήθειες; εδώ μέσα;
 3. Να αποχωρήσω από τον σύλλογο θέλω Νίκο. Όχι από το φόρουμ. Έχει διαφορά εκτός κι αν δεν την καταλαβαίνετε μερικοί εδώ μέσα η δεν θέλετε να την καταλάβετε. Τα υπόλοιπα σε μνμ. Όχι εδώ.
 4. Όταν σταματήσεις να βλέπεις το δέντρο, θα έχει καεί όλο το δάσος. Καλό είναι λοιπόν να απαντήσεις εκεί που πρέπει σε παρακαλώ. Όπως λέει και το μνμ που βγάζει το φόρουμ. Άλλο τα μητρωα μελών του συλλόγου άλλο το φόρουμ.
 5. Εγώ περιμένω μια βδομάδα μια αίτηση διαγραφής μέλους και δεν έχω καμία απάντηση.που το λες και απλη υπόθεση. Και εσείς θέλετε δράσεις;;; Ο σύλλογος συρρικνώνετε ταχύτερα κι από τους πάγους της Ανταρκτικής, αλλά το μόνο που βλέπεις είναι απαντήσεις απαξίωσης και μόνο.
 6. Περιμένουμε να μας πεις πότε θα ξαναπάμε ανάμεσα στους πυλώνες.
 7. Εγώ κάποτε τα πήγα μέχρι την πόρτα τους (όχι στα χωριά SOS) και τελικά όπως έχω ξαναγράψει μου ζήτησαν λεφτά αντί αυτών που είχα αποφασίσει να προσφέρω. Από τότε δεν άλλαξα ποτέ την επιλογή μου για την κιβωτό του κόσμου.
 8. Εσύ γενικότερα Χρήστο έχεις την τάση να τα βλέπεις όλα "γκρίνια" σε ότι γράφω εγώ προσωπικά. Και σε ρωτώ ευθέως, αφού υπάρχει η κρίση που λες και ξαναλές, δώσε μου το λογικό να οργανώσεις δύο εκδρομές Άλπεις και μια σίγουρα κοπαονικ, αντί μιας όπως παντα,σ ένα σύλλογο που έχει πληγεί από την κρίση. Βρες μου τη λογική σε αυτό. Δεν κατηγορω τον σύλλογό,ρωτώ ποια η λογική των δύο εκδρομών σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης που αποδεικνύεται από την ελάχιστη συμμετοχή.Ποια η λογική σ ένα μέλος που με δυσκολία μαζεύει να πάει σε μια εκδρομή του βάζεις δύο ή αν θες το δίλημμα να διαλέξει; Άστο το δίλημμα, πες το επιλογή καλύτερα, να προλάβω και κανένα σχόλιο από κάτω. Γιατί τα 40 άτομα να μην είναι 55 όπως πάντα; Αν λοιπόν δεν προχωρήσει η εκδρομή, χάνεις η δεν χάνεις σαν σύλλογος το κύρος που είχες όλα αυτά τα χρόνια πηγαίνοντας στο εξωτερικό; χρεώνεσαι η όχι μια δυστυχώς αποτυχημένη επιλογή; Και τέλος, αφού πρώτα ξεχωρίσαμε τις φόρμες μας με το τι θέλει ο καθένας, ξεχωρίσαμε τα ξενοδοχεία μας με το τι θέλει ο καθένας, ξεχωρίζουμε και την ετήσια εκδρομή σε πολλαπλές; Δώσε μου την έννοια του συλλόγου διαφορετικά από την έννοια του λεξικού. σύλλογος ο [síloγos] Ο19 : 1.ομάδα ατόμων, οργανωμένη και νομικά αναγνωρισμένη, που επιδιώκει με ΚΟΙΝΗ δράση να πετύχει έναν ορισμένο ΚΟΙΝΟ σκοπό
 9. Όσο και να προσπαθεί κι ο Νίκος κι ο Αλέξης κι ο Κώστας να πείσουν για το αντίθετο, οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Δεν λέω ωραίο πράγμα να εθελοτυφλεί οποίος θέλει και μπορεί. Δέκα άτομα σε εκδρομή εξωτερικού. Δέκα.αν αυτό λέγεται επιτυχία τότε καλά κάνουμε αρκετοί που δεν λαμβάνουμε μέρος πια στις επιτυχίες του συλλόγου. Μ αρέσει η αποτυχία πιο πολύ.
 10. Λογικό να μην ενδιαφερθεί κάνεις όταν η ίδια η ομάδα των εκδρομών προάγει το σκι στις Άλπεις. Όσο ήταν σύλλογος ερχόμαστε, μην ξαναπιάσουμε τις ίδιες συζητήσεις γτ απομακρυνθηκαμε πολλοί από τα μέλη. Σίγουρα όχι επειδή παντρεύτηκαν κι έκανα παιδια.ουτε λόγω κρίσης οικονομικής. Κάποτε κάναμε και καμιά εκδρομή μέσα στις γιορτές. Όσο επιμένουμε στις ίδιες ημερομηνίες, τόσο τα ίδια πρόσωπα θα βλέπεις.
 11. Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε είστε. -Πολυάριθμες εκδρομές βγαίνουν ακριβότερες οπότε μειώνουμε τον αριθμό των μελών για να πάνε φθηνότερα. Τόσα χρόνια που πήγαιναν 50+ άτομα δλδ κάναμε λάθος και τώρα κάνουμε το σωστό. Οκ να το δεχτώ. -ελληνικός σύλλογος τουριστικής χιονοδρομία είμαστε Κώστα που προσπαθεί να προάγει τις εκδρομές εντός της Ελλάδος για την ανάδειξη των ελληνικών χκ. Εκτός κι αν αλλάξατε τους σκοπούς του συλλόγου και δεν ενημερώθηκα κάπου. Βέβαια και ο ευρωπαϊκός με Ε ξεκινάει σαν λέξη οπότε δεν αλλάζει και το εστουχ. Γτ Κώστα με δύο εκδρομές Αλπεις, μια Βουλγαρία η Σερβία και ΜΌΝΟ μια κοπή πίτας εντός των τειχών δεν είσαι αυτό που θέλεις να πρεσβεύεις σαν σύλλογος. Όταν δε η πίτα κοπεί και εκτός χκ(βλέπε μπαφι) λόγω καιρικών συνθηκών, άστο καλύτερα. Για την κρίση που λέτε συνέχεια δεν το ξανασυζητω, γτ είναι εντελώς άκυρο σαν θέμα όταν ο σύλλογος ψάχνει τις φθηνότερες και τα μέλη πάνε σε ακριβότερες τοποθεσίες. Ότι του φανεί του λολοστεφανη κι όπως μας συμφέρει το πουλάμε τελικά. Μέσα σε 9 χρόνια που είμαι στον σύλλογο, και κάναμε πάντα μια πετυχημένη εκδρομή εξωτερικού(50+ άτομα) εξου και η "καθιερωμένη ετήσια εκδρομή" στις ανακοινώσεις και τρεις τουλάχιστον εντός Ελλάδος, με συμμετοχή άνω των 30 ατόμων ανά εκδρομή, φτάσαμε να μιλάμε για δέκα άτομα στην εκδρομή εξωτερικού και αυτό τον θεωρείτε επιτυχία. Δεν ξέρω αν εγώ ήθελα να κλείσω τον σύλλογό κάποτε όπως λέγατε μερικοί αλλά σίγουρα οι επομενοι τον συρρικνώνετε. Καλη επιτυχία στο έργο σας εύχομαι. -Νίκο η του ύψους η του βάθους ως συνήθως. Τι σημαίνει δεν κάνουμε εκδρομές; πέρασε κανένας χρόνος που δεν έκανε ο σύλλογος εκδρομή; η θα μιλάμε με σωστά δεδομένα ή να τ αφήσουμε καλύτερα στην τύχη του. Και εκδρομές κάνουμε και την καλύτερη και σωστή χρήση των χκ προσπαθούμε. Αν θέλει η γραμματεας του συλλόγου να μας αναρτήσει τα στατιστικά των εκδρομών εξωτερικού την τελευταία δεκαετία.
 12. Ναι Δημήτρη, ένα από τα δύο. Κι επειδή οι αλυσίδες κοστίζουν λιγότερο και χρεώνονται τους βολεύει
 13. Το ενημερωτικό μειλ της εταιρίας ενοικίασης
 14. Όταν τα μέλη σου έχουν οικονομικά προβλήματα, οποία και να είναι αυτά, κοιτάς να κάνεις μια εκδρομή που να μπορέσει να έρθει όσο μεγαλύτερο ποσοστό μπορεί. Δεν βγάζεις δύο εκδρομές ίδιας δυναμικότητας. Αλλά με τρεις εκδρομές μέσα στο Γενάρη, η κρίση μάλλον είναι στη φαντασία γενικότερα. Αν θυμάμαι καλά με λάβαρο την κρίση πήγαμε πριν δύο χρόνια Ιταλία μετά από Ιταλία και τελικά τα μέλη προτίμησαν τον πιο ακριβό προορισμό της Αυστρίας.
×
×
 • Create New...