skimad 665 Report post Posted November 28, 2014 ΜΟDEL : SCOTT GENIUS SDR 2008/2009 (Aγορα το 2011) ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / SIZESHEIGHT : 165 cmSIDECUT : 118/67/100R : DUAL RADIUS SIDECUT 12.0 M / 10.0 MΔΕΣΤΡΑ /BINDING MARKER TITANIUM 1200TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ / TECHNOLOGY Mix of sidewall and cap design Race finish base and edge SDR Rods Strengths : Nice balanced shape and flex, easy to handle ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / CATEGORYEASY SLALOM SKIEΠΙΠΕΔΟ / LEVELINTERMEDIATE AND ADVANCEDΤΙΜΗ / PRICE : 150 eurosΤο σκι δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις,είναι ένα πασίγνωστο slalom σκι της scott που έβγαινε σε δύο ύψη - 1.65 αντρικό και 1.55 γυναικείο. Ιδανικό για έναν μέτριο σκιερ, που θέλει να ανέβει επίπεδο και να φτιάξει την τεχνική του(κλειστές στροφές-carving-dual radius) όπως πρέπει,δουλεύοντας σκληρά με αυτό..Ιδανικό για έναν προχωρημένο σκιερ, που θέλει να ξεφύγει λίγο από το εκτός πίστας σκι και να θυμηθεί πως (στρίβει) ένα πραγματικό σκι πίστας .Γλυκό στις στροφές του, αρκετά δυνατό στην ουρά του.. αν θέλεις να μάθεις καλό σκι θα σε μάθει, αρκεί να κάτσεις να το δουλέψεις!!!(προσωπική εμπειρία.... )Χρησιμοποιημένο λίγες σχετικά μέρες στις 4 σαιζόν που το έχω στην κατοχή μου.Αφού έκανε καλά την δουλειά του τις δύο πρώτες,συντηρήθηκε όπως πρέπει και χρησιμοποιείται μία δύο φορές στις δύο τελευταίες σαιζόν σε καλές πιστομέρες.Τα δίνω(και σε πολύ χαμηλή τιμή) γιατί είναι το τρίτο ζευγάρι slalom που έχω και δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσω πάνω από μία φορά στη σαιζόν .Σχεδόν αγρατζούνιστο σε άψογη κατάσταση !!! Hand made service allways 1 DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 1, 2014 sold ! 2 DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites