giannis3011 101 Report post Posted December 11, 2014 Το πλατο που ειναι το ψηλοτερο σημειο στο βουνο γιατι δεν το ανοιγουν ποτε στην αρχη?? Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted December 11, 2014 H Todorka είναι το ψηλότερο. To plato, είναι το πιο τουριστικό. Προφανώς κάνουν κράτη για τις γιορτές! carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
giannis3011 101 Report post Posted December 11, 2014 H Todorka είναι το ψηλότερο. To plato, είναι το πιο τουριστικό. Προφανώς κάνουν κράτη για τις γιορτές! Σωστο... Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 11, 2014 Ορίστε και αν βίντεο για να καταλάβετε για πόσο χιόνι μιλάω, είναι στην 7 stara pista.. Απάτητη φυσίκα και εννοείται ότι δεν έχασα την ευκαιρία.. https://www.facebook.com/video.php?v=10152874953161138&set=vb.744391137&type=2&theater¬if_t=like Η 7 ειναι σταράτα κοτβα! Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted December 11, 2014 Καλά όλα αυτά, αλλά με τέτοιο καιρό μετά είσαι για έναν σκεμπέ τσορμπά και νερβόζα κεφτέ και μπολικό κρασάκι!!!! carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 11, 2014 Το βίντεο απο ποτε ειναι ρε παιδιά? Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 11, 2014 Το βίντεο απο ποτε ειναι ρε παιδιά? Σημερινό είναι Βασίλη του gas Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 11, 2014 Καλά όλα αυτά, αλλά με τέτοιο καιρό μετά είσαι για έναν σκεμπέ τσορμπά και νερβόζα κεφτέ και μπολικό κρασάκι!!!! Dim,αστα τα κρασιά ,αν ειναι να παμε Βουλγαρία και να ειμαστε μαζι,πίνουμε μονο ρακί !!!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 11, 2014 ρακομελα δεν εχετε εκει? ζεστη ρακι με μελη μεσα Πεπε, πηρα 3 κιλα μελι απο εναν παππου στο Μποροβετς. αυτο το σκουρο, ελάτου. ηταν απο τα καλυτερα που δοκιμασα "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 11, 2014 Ολγα το βουλγαρικό ρακί ζεστό ειναι αληος,το φτιάχνουμε μονο με ζάχαρη και καραμελωμένο ,αστα πάνω μου και μη σκέφτεστε τιποτα 1 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 11, 2014 Το μέλι το μαύρο ειναι απο έλατα ,επειδή εχω γενητι,σε βουνό ειναι το αγαπημένο μου ι μάλλον δεν ξερω απο αλλο Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 11, 2014 το αλλο ειναι ανθέων (απο άνθη,λουλουδια δηλαδη) και ειναι ξανθο (κιτρινο δηλαδη). και εγω σαν βουνισια προτιμω αυτο απο ελατα, ειναι πηχτο και εχει ιδιαιτερη γευση "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted December 11, 2014 Θα ανέβει κανείς αυτό το σκ? Ή Κυριακή αυθημερόν?Το σκέφτομαι για αυθημερόν αλλά πολλές ώρες. Αξίζει τον κόπο; Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 11, 2014 Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο... Εγώ αν μπορούσα ίσως να ανέβαινα. 50€ θα χαλάσουν 4 άτομα. Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 12, 2014 Αδεια απο τη σημαια πηραμε,αεροπορικα βγαλαμε,ενα κερωμα εμεινε και δρομο γθα ενα 3ημερο ετσι για προθερμανση μεσα στη βδομαδα. Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 12, 2014 Μπράβο ! Βουρ όλοι για Βουλγαρία Μ'αρεσει που όλοι πέρσι λέγεται οτι δεν αξίζει 2 Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted December 12, 2014 επειδη συνηθως πηγαινω καθε μερα ,και ξυπναω και απο τις 7 ωστε να μαι πανω 8μιση Σωστος! παρε και τον γρασσαδορο μαζι να λαδωσεις τα ραουλα του λιφτ!!...α ρε τι μου θυμιζεις!!ουτε για κατουρημα δεν σταματαγα 2 μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted December 12, 2014 Σωστος! παρε και τον γρασσαδορο μαζι να λαδωσεις τα ραουλα του λιφτ!!...α ρε τι μου θυμιζεις!!ουτε για κατουρημα δεν σταματαγα χαχαχ,αν ειναι να ανεβαινω πιο νωρις το συζηταμε 2 ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
Theodoros Kafasis 444 Report post Posted December 13, 2014 Το Bansko άνοιξε σήμερα με σχεδόν όλες τις πίστες των άνω μισού Χ/Κ (πλην μαύρης 9 και μπλε 5), με 60εκ κορυφή και 40 στην βάση της μαύρης.. Ας ελπίσουμε να ρίξει κάτι παραπάνω μέχρι τις 23/12 (τότε φτάνω.. ) ή τουλάχιστον ας το κρατήσει έτσι μέχρι τότε!!! Εδώ στην Ελλάδα μάλλον δεν θα τσουλήσουμε πριν τον Γενάρη... 4 Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted December 13, 2014 Το Bansko άνοιξε σήμερα με σχεδόν όλες τις πίστες των άνω μισού Χ/Κ (πλην μαύρης 9 και μπλε 5), με 60εκ κορυφή και 40 στην βάση της μαύρης.. Ας ελπίσουμε να ρίξει κάτι παραπάνω μέχρι τις 23/12 (τότε φτάνω.. ) ή τουλάχιστον ας το κρατήσει έτσι μέχρι τότε!!! Εδώ στην Ελλάδα μάλλον δεν θα τσουλήσουμε πριν τον Γενάρη... οποτε θα σε πετυχω πανω και εγω ελπιζω να ριξει και αλλο, να ειναι ανοιχτα τα παντα ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 13, 2014 Μπράβο ! Βουρ όλοι για Βουλγαρία Μ'αρεσει που όλοι πέρσι λέγεται οτι δεν αξίζει Μια χαρά είναι το μπάνσκο. Κάνεις και το σπα σου στα ξενοδοχεία τα μοντέρνα. Σχετικά καλές τιμές γιατί τα τελευταία χρόνια ανέβηκαν λίγο. Και καλό χιονοδρομικό. Το μόνο που δεν παλεύεται είναι η πολυκοσμία. Μία φορά ανέβηκα αλλά είχα πετύχει πολυκοσμία. Θα πρέπει να ακολουθούμε τα tips του pepe. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Theodoros Kafasis 444 Report post Posted December 13, 2014 Θα πρέπει να ακολουθούμε τα tips του pepe. Εγώ θα ήθελα να επισκεφτώ και τα άλλα 2 χιονοδρομικά της Βουργαρίας, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι'αυτά.. δυστυχώς από Αθήνα δεν πάνε πούλμαν εκεί.. Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 13, 2014 Και γω το ίδιο Θόδωρε, όπως και πολύ ενδιαφέρον υπάρχει για μπόροβετς που είναι πανέμορφο. Θα κάνουμε κανένα τριήμερο λογικά, εγώ ψήνομαι για μπόροβετς τόσα έχω ακούσει και σε αποζημιώνει με τις νυχτερινές. Από Αθήνα ένα τετραήμερο καλά θα ήταν. 1 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 13, 2014 Νυχτερινές εχει και το παμποροβο! Απλα νύχτα κανεις μονο σε μια πίστα,αν εχεις χορτάσει την η μερα ,άσε την νύχτα για πάρτι Α ,η Βουλγαρία δεν εχει μονο αλλα δυο χκ,πολα ειναι δεν τα διαφημίζουμε τα κρατάμε για μας 2 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 13, 2014 Η Κάρτα μέχρι 30 του μηνός θα είναι στα 30+5 λέβα. Δεν είναι 100% επιβεβαιωμένη πληροφορία. Share this post Link to post Share on other sites