Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 30, 2014 Γιωργο δεν πειραζει τα καλυτερα ερχονται... ωραια περασα σουπερ κ χαρηκα που γνωρισα καφαση γιωργο πς και γιωργο πιερ. Σειρα μας να κατεβουμε παρνασσο [emoji1] send from my mobile device, using tapatalk. 3 Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted December 30, 2014 Σας περιμενουμε Κυριακο!!Ολο το τιμ απο Β.Ελλαδα!!Περασαμε υπεροχα,οντως. 3 "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted December 30, 2014 (edited) Ήταν γ@ματα όντως...πρεπει να το ξανακανουμε Εγω ηθελα επισης να ευχαριστησω τον Βαγγέλη ειδικά που με βοήθησε στο Snowboard τοσο , παιδιά πρέπει να ανεβουμε εδω σε κανενα αλλο βουνο, ευχαριστω επισης και τα αλλα παιδια για το ποσο φιλοξενα με καναν να αισθανθω Edited December 30, 2014 by GeorgePS 4 ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
carver 19 Report post Posted January 3, 2015 καλησπερα και καλη χρονια !!!! Εντυπωσεις απο την πρωτη επισκεψη μας ( οικογενειακος) στο Bansko: 28/12 Φτανοντας το απογευμα απο Αθηνα Αρχισε να ριχνει πολυ χιονι , το πρωϊ καθαριζα περιπου 20 ποντους απο το αυτοκινητο, προβλημα στους δρομους κανενα προβλημα - μεγαλη ανακαλυψη τα χιονολαστιχα- αλλα και φιλος που ηρθε με 20' προφιλ ειχε πολυ μικρο προβλημα.Ουρες στην γονδολα του απιστευτου. Για οσους εχουν αυτοκινητο καλυτερα να ανεβουν και να παρκαρουν χαλαρα στο πρωτο parking 12 lb( γλυτωνεις την ουρα ) . Χιονι φρεσκο και μαλακο και τις 3 ημερες , πολυ καλο για τα παιδια οπου οι τουμπες ηταν aνοδυνες. Λαμβανοντας υπόψην τον κοσμο που ειχε, οι ουρες στα lift ηταν ελαχιστες, πολυ ασχετοι οι οποιοι προκαλουσαν και την οποια καθυστερηση. Γενικα πρεπει να προσεχεις περισσοτερο τους αλλους παρα την κατασταση του χιονιου. Θερμοκρασιες πολικες -8, -9, -11 και στις 31/12 με χιονοπτωση ολη την ημερα, δεν παραπονιεμαι εγω αλλα τα παιδια μου που παγωσαν και το παρατησαν νωρις. Τιμες, δεν θα ελεγα οτι ηταν φθηνα ... εστιατορια φαγαμε σχετικα καλα εκτος απο το χιονοδρομικο, οπου μας επιασαν τον πωπο για 4 πιατα ,2 ποτηρια κρασι & 2 καφεδες. Παρολη την πολυωρη οδηγηση θα το εκανα ξανα και ξανα και ξανα!!! Καλη χρονια & καλη χιονιά!!!!!!! 6 Share this post Link to post Share on other sites
carver 19 Report post Posted January 4, 2015 Pepe ευχαριστω πολυ για τις πολυτιμες πληροφοριες που μου εδωσες!!!!!!!!!!!!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
kosmasdlk 5 Report post Posted January 5, 2015 Καλημερα στη χιονοπαρεα. Επειδη θα παω για πρωτη φορα και Bansko θα ηθελα να με βοηθησετε με δυο θεματακια. Θα φτασω Παρασκευη απογευμα και θα φυγω Κυριακη. Το ξενοδοχειο ειναι το Bisser family hotel.Θα ειμαι με δικο μου αυτοκινητο. Ποτε να βγαλω καρτα λιφτ?Μπορω το απογευμα παρασκευη?(διημερο θα βγαλω.) Και αυτο που λεει ο φιλος επανω για το παρκινγκ επανω παει ευκολα αυτοκινητο? Ειναι στο τελος της γονδολας απ'οτι καταλαβαινω. Ευχαριστω πολυ! Κοσμας Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted January 5, 2015 Καλημερα στη χιονοπαρεα. Επειδη θα παω για πρωτη φορα και Bansko θα ηθελα να με βοηθησετε με δυο θεματακια. Θα φτασω Παρασκευη απογευμα και θα φυγω Κυριακη. Το ξενοδοχειο ειναι το Bisser family hotel.Θα ειμαι με δικο μου αυτοκινητο. Ποτε να βγαλω καρτα λιφτ?Μπορω το απογευμα παρασκευη?(διημερο θα βγαλω.) Και αυτο που λεει ο φιλος επανω για το παρκινγκ επανω παει ευκολα αυτοκινητο? Ειναι στο τελος της γονδολας απ'οτι καταλαβαινω. Ευχαριστω πολυ! Κοσμας καλησπερα και καλο σου ταξιδι, μετα τις 4 της προηγουμενης μερας βγαινουν γκαρτες για την επομενη . πχ αν θες να ανεβεις Σαββατο-κυριακη μπορεις να πας μετα τις 4 την παρασκευη και να βγαλεις, ειτε για μια ειτε για 2 μερες, -φυσικα αυτο γινεται μονο και μονο για να γλυτωσεις την ουρα στα ταμεια το πρωι(που ανοιγουν 8μιση) και να εισαι στις πρωτες σειρες οταν ανοιγουν οι γονδολες (δασκαλοι-φυλακες-εργαζομενοι περνανε μπροστα απο αλλη εισοδο) ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
drvag 151 Report post Posted January 5, 2015 Καλημέρα Κοσμά. Παρασκευή μετά της 4 μπορείς να βγάλεις κάρτα για σ/κ . Ολοι οι δρομοι οδηγούν στο πάρκινγκ :-) παντα καθαροί. Δίπλα στην αφετηρία της καμπίνας 12 λέβα ολη μερα. Να περάσεις όμορφα Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted January 5, 2015 Koσμα ισχυει οτι ειπανε οι φιλοι απο επανω.Καρτα για το σαββατοκυριακο μπορεις να βγαλεις απο τις 1600-1730, αυστηρα, την Παρασκευη το απογευμα..Απο τα εκδοτηρια που βρισκονται στη βαση της γονδολας.TIP σημαντικο,μπορεις κύριος, κανονικα, με το αμαξι σου ,να πας στα εκδοτηρια και να παρκαρεις..ειναι ΔΩΡΕΑΝ για 20 λεπτα.Εγω αυτο εκανα καθε μερα,πηγαινα κατα τις 1700 και εβγαζα καρτα για την επομενη.Η γονδολα ανοιγει στις 0800,αλλα τα εκδοτηρια ανοιγουν στις 0830,οποτε συμφερει αν εισαι πρωινος τυπος και βαριεσαι την αναμονη,να βγαζεις απο την προηγουμενη καρτα και 0800 να εισαι στη γονδολα.Καλα να περασεις,εχει ΠΟΛΥ χιονι επανω... "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted January 5, 2015 Ναι ξέχασα να αναφέρω μέχρι τι ώρα.... Εμείς ζηλεύουμε πάντως 1 ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
carver 19 Report post Posted January 6, 2015 Εαν παντως δεν εισαι πρωινος τυπος , θα σου προτεινα για να αποφυγεις την τεραστια ουρα αναμονης της γονδολας κατω( 30' αναμονη και 25' διαδρομη μεχρι επανω) να παρεις το αυτ/το και σε 20' θα εισαι ανετα και χωρις προβλημα στο πρωτο parcking ,αφου πληρωσεις 12lb . Φορας εξοπλισμο και εισαι μεσα στις πιστες . Θελω να ξαναπαω !!!!!!!!!!!! 2 Share this post Link to post Share on other sites
kosmasdlk 5 Report post Posted January 6, 2015 Δλδ με λιγα λογια αν φτασω μετα τις 17.30 θα αναγκαστω να νγαλω το πρωι καρτα, σωστα? Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted January 6, 2015 Δλδ με λιγα λογια αν φτασω μετα τις 17.30 θα αναγκαστω να νγαλω το πρωι καρτα, σωστα? ναι.. μαλλον...αλλα αν θες να πας πρωι δεν ειναι τοσο χαλια, απλα θα μπεις γονδολες 9 παρα κατι, δεδομενου οτι εχεις παει απο νωρις για εισαι απο τους 1ους στα ταμεια ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted January 6, 2015 Δλδ με λιγα λογια αν φτασω μετα τις 17.30 θα αναγκαστω να νγαλω το πρωι καρτα, σωστα? Σωστα.Προσωπικα δε θα σου συνιστουσα να βγαλεις καρτα στις 0830 που ανοιγουν τα εκδοτηρια...Εναλλακτικα,0800 μπαινεις στο αμαξι σου και πας απο το δρομο στο πανω επιπεδο.Εκει θα εισαι γυρω στις 0830.Εκει εχουν εκδοτηρια(bunderishka polyana λεγεται το μερος εκει,προσοχη να μην βρεθεις αλλου) και αγοραζεις απο εκει ski pass,κυριος.Κινησου εξυπνα για να μην ταλαιπωρηθεις απο τον πραγματικα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κοσμο.... 1 "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
tktis 24 Report post Posted January 7, 2015 Κάρτες βγάζουν και εδώ: Hotels in Bansko, issuing ski-passes:Regnum Apart Hotel BanskoLucky Bansko Apart Hotel MPM Hotel GuinnessMPM Hotel SportPremier Luxury Mountain ResortPirin River Ski&Spa Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted January 7, 2015 Καλη απαντηση,που αλλου μπορεις καποιος να βγαλει σκι πας?Ολα με την ιδια τιμη?? "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
kosmasdlk 5 Report post Posted January 7, 2015 Απο ψωνια τι λεει?Αξιζει?Υπαρχουν ευκαιριες? Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted January 7, 2015 Μόνο τέλος σεζόν ψώνια . Παίζουν κ πολλές μαϊμούδες .. Παρε μπανάνες !! Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 7, 2015 Εχει 3-4 μαγαζια με γνήσια και πολυ καλα πραγματα σε τιμές μισές απο εδω (αν της ξερουν εδω αυτες της μάρκες ,για ρουχα και εξοπλισμό) Max-sport Contrabanda X board shop Ειναι και αλλα ,δεν τα τιμάμε ομως 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted January 14, 2015 Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί σε ξενοδοχείο στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας Novinite το οποίο επικαλείται το ΑΜΠΕ, το ξενοδοχείο Chateau Vatsarov, το οποίο ήταν γεμάτο τουρίστες, εκκενώθηκε. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.Η φωτιά εικάζεται πως ξεκίνησε από κάποια ηλεκτρολογική βλάβη και έχει ήδη κατασβεστεί. Πηγή: voria.gr, 14.01.2014 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 14, 2015 Εχει καεί η σκεπή (50 τ.μ)Η φωτιά ξεκίνησε απο τη καμινάδαΌλοι ειναι καλα (19 άτομα ) 2 Share this post Link to post Share on other sites
kosmasdlk 5 Report post Posted January 14, 2015 Απο χιονι τι λεει το Bansko? Θα ειμαι εκει το ΣΚ Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted January 15, 2015 Απο χιονι τι λεει το Bansko? Θα ειμαι εκει το ΣΚ απο τις καμερες καλα φαινεται, ριχνουν κιολας τα μηχανηματα, καλα να περασεις -να μας κρατας ενημερους- 1 ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
kosmasdlk 5 Report post Posted January 15, 2015 Θα φροντισω να ενημερωσω 2 Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted January 15, 2015 Απο χιονι τι λεει το Bansko? Θα ειμαι εκει το ΣΚ Θα γλιστραει λιγο περισσοτερο - προσεχε. Καλα να περασεις. Share this post Link to post Share on other sites