Tarbh Dearg 91 Report post Posted December 6, 2014 Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 παντελονακια http://www.blue-tomato.com/en-GR/product/Light-Special7+Pants-301831305-imperial+blue/?back=MeL9TQ http://www.blue-tomato.com/en-GR/product/Light-Fuse+Pants-301179411-imperial+blue/?back=MeL9Ug Απλα δεν θελω να γινει καμια βλακεια με το νουμερο και το χρωμα . Ξερω οτι η τοματα ειναι καλο site και το προτιμουν . Για δωστε βοηθεια ρε παιδες . Τα χρωματα ειναι οπως και στις φωτο για οσους απο εσας εχετε ψωνισει απο εκει ? Τελος το νουμερο . Στα hips ειμαι στο 106 εκατοστα . οποτε απο οτι καταλαβαινω ειμαι για large . αλλα μαζι με μποτα ειμαι μονο 175 ( ισως να λεω και πολυ ) Εχω ενα quicksilver παντελονακι μουρλια και μου ειναι L αλλα εχει μια "φοδρα" απο μεσα που δενει κοντα στον αφαλο οποτε μου ειναι κομπλε . Τελος επειδη ειμαι χεστης και φοραω παντα κοκκαλα στον ποπο ( λογο κυστης) θα πρεπει να ειναι πιο φαρδι . αρα καλα πιστευω παω για large . αυτα . Περιμενω απαντησεις . thank you !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted December 7, 2014 μια χαρα ειναι. το νουμερο το ξερεις καλυτερα. το χρωμα ειναι αυτο που βλεπεις. για δευτερη γνωμη γκουγκλαρε το μοντελο να το δεις και απο αλλα sites ή απο το site της εταιριας. το βασικοτερο ειναι τα specs. στο πρωτο στην περιγραφη λεει 12Κ/12Κ ενω διπλα γραφει 18Κ/18Κ. στο δευτερο δεν λεει κατι στην περιγραφη αλλα διπλα εχει το ιδιο 18Κ/18Κ. οποτε ψαξε το λιγο να ξερεις τι παιρνεις. βεβαια οτιδηποτε πανω απο 10Κ/10Κ κατα τη γνωμη μου ειναι ΟΚ και λογικα αυτα ειναι. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted December 10, 2014 (edited) Ξέχνα τον ντομάτα.Θα χτυπήσεις το O'neill Escape Hammer σε μπλε και large και νομίζω πιο επώνυμο από αυτό που βρήκες.Έρχεται στην πόρτα σου με 90€ μαζί με τα μεταφορικά. Έχω το ίδιο στο avatar σε κίτρινο.(Μπόι 178 και βάρος 82 κιλά.) Το large μου είναι τζάμι Edited December 10, 2014 by Velissarios 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted December 10, 2014 Δαγκωθηκα Velissarios θα μπουκαρω και γω.Ευχαριστω! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites