DmC10 0 Report post Posted March 24, 2016 (edited) Γεια σας, είμαι καινούριος στο forum και στο snowboard. Έχω πάει δύο φορές σε βουνό και θέλω να πάρω ενα σετάκι για του χρόνου.Είμαι 1.85 cm, 82 Kg, μπότα no. 44.θέλω να μου πέιτε ποιο είναι καλύτερο σετάκι (για All-mountain) απο τα εξής: Head Concept DR+Head NX One 161 Firefly Obsession + Firefly A 5.5 163W Burton Bullet + άγνωστες δεστρες 160 Τα περισσότερα chart για μήκος σανίδας μου λένε 160+, επίσης προτιμώ να είναι μέτρια ή σκληρα. Edited March 24, 2016 by DmC10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος-Κορινθος 747 Report post Posted December 8, 2016 Ψάχνει φίλος για αγορά ένα σετακι και βρήκε αυτο. http://parnass.gr/el/snowboard/head-snowboard-consept-dr-me-δεστρα.html#.WElfH7XiXYU Έχει μέτριο προς καλό έπιπεδο, κατεβαίνει σχεδόν όλο το ΧΚΚ με ανεση. Αξίζει η συγκεκριμένη αγορά, τι λέτε; Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted December 8, 2016 (edited) Ενα πολυ παλιο entry level snwd πρεπει να ειναι.με μια entry level δεστρα. Δεν ειναι ευκαιρια ως προς αυτο που αγοραζεις. Για να κανει την δουλεια του φθηνοτερα δεν θα βρει..με τοσα η λιγα ακομα μπορει ν κοιταξει στα μεταχειρισμενα που σιγουρα θα παρει κατι καλυτερο. Edited December 8, 2016 by detox 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος-Κορινθος 747 Report post Posted December 8, 2016 Σ' ευχαριστώ για την βοήθεια! [emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites