Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
JohNi

Stop επιτελους...

Recommended Posts

Σου ειπα εγω να μην επιτυχουμε καλυτερη οικονομικη συμφωνια?Διαχωρισα την εκδρομη στην Αυστρια σαφεστατα με καποιες αλλες...και ειπα και πολλα αλλα...αλλα παρακαλω τους moderators να σβησουν το post αυτο γιατι (ως συνηθως) δεν εχει νοημα.Ευχαριστω!

To post σου δεν έχει νόημα γιατί εκφράζεσαι λανθασμένα.

Αλλά στην τελική αν κόπτεσαι τόσο για το καλό της Ελλάδας δεν θα μας διαφήμιζες συνέχεια και χωρίς λόγο τον θαυμασμό σου για έναν σύλλογο ο οποίος έκλεψε κάποια δις απο τον Ελληνικό λαό...

Κανένας εδώ δεν είναι ανθέλληνας και δεν πιστεύω οτι γίνεσαι ανθέλληνας με το να πας μία εκδρομή στην Βουλγαρία η την Τουρκία...

Αλλά σε έναν καπιταλιστικό κόσμο ο ανταγωνισμός και οι παροχές που λαμβάνεις σαν καταναλωτής εχουν και θα συνεχίσουν να έχουν top priority.

Και κάτι ακόμα: Ο σύλλογος λέγεται Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας....αυτό τα λέει όλα.

The end.

Ποιος σου ειπε ρε οτι εισαι ανθελληνας η οτι γινεσαι πηγαινοντας μια εκδρομη στο εξωτερικο???????????????????????????Ειπα κατι τετοιο?Γιατι μια φορα δεν βαζετε το μυαλο σας να δειτε τι γραφω και απαντατε αλλα ντι αλλων???

Χρυσαυγιτης θα βγω στο τελος...

Moderatorς σας παρακαλω και παλι διαγραψτε το topic...γιατι δεν συννενοουμαστε...

Λες πως δε θα τα ζημιωσει...αυτο μου θυμιζει τη λογικη ''γιατι να πεταξω το χαρτι στα σκουπιδια,εγω θα σωσω το περιβαλλον''...Οτι πεις αλλα εγω δε συμφωνω...

Αυτό ξερεις πως μεταφράζετε σύμφωνα με αυτά που γράφεις...

"Γιατί να παω στα ελληνικά σκουπίδια χιονοδρομικά,εγώ θα σώσω την Ελλάδα?"

Αυτό ήθελα να πώ...τίποτα παραπάνω. Δεν έχω πρόβλημα με την αποψή σου. Απλά ήθελα να ξέρεις πως δεν κάνει κακό κανείς και σε κανέναν με το να πάει μια εκδρομή στην Βουλγαρία ή την Αυστρία.

Όταν λέμε οτι θέλουμε επισκέπτες απο το εξωτερικό στα ελληνικά χιονοδρομικά και κάνουμε τόσες συζητήσεις επ'αυτού,τοτε πρώτοι εμείς θα έπρεπε να γίνουμε επισκέπτες και να πάρουμε ότι καλύτερο έχουν να προσφέρουν οι εμπειρίες μας και να προσπαθήσουμε να το εφαρμόσουμε στα ελληνικά χ/κ. Ειδάλλως καλά θα κάνουμε να κλείσουμε τα σύνορα για να μην φεύγει κανείς και να μην έρχεται και κανείς....

Αν θέλεις τώρα θα σε παρακαλούσα να μου αναλύσεις γιατί ειναι κακό ο σύλλογος να οργανώσει εκδρομή στην βουλγαρία για όποιον ενδιαφέρεται.

Τους moderator τι τους μπλέκεις...Εδώ συζητάμε. Αν ειναι δυνατόν όποτε δεν σε καταλαβαίνει κάποιος να μην προσπαθείς να του εξηγήσεις και να υποστηρίξεις την γνώμη σου (κόσμια παντοτε),να χρειάζεται η συνδρομή moderator για να κλείσει ένα θέμα...

Φιλικά πάντα (και να το ξέρεις ) Γιώργος

Δε μπορώ να καταλάβω γιατι όλοι βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και πέσατε με τα μούτρα να τον φάτε τον John :!: :?: :!: Για χαλαρώστε λίγο και προτού δημοσιεύσετε την αποψη σας ,διαβάστε λίγο προσεκτικότερα αυτά που γράφονται.....Θα βοηθούσε πολύ την καλύτερη διεξαγωγή της συζήτησης και θα φτάναμε επιτέλους σε κάποια συμπεράσματα.Γιατι αυτο είναι το νόημα των συζητήσεων.Να εμπλουτίσουμε τις γνωσεις μας και να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.

..και δε νομίζω να υπάρχει άτομο που γράφηκε στο σύλογο για να του παρέχονται φτηνές εκδρομές..

Αυτό αγαπητή eleni ξανασκέψου το, αφου περάσεις ενα μεγαλύτερο χρονικό διαστημα στο Σύλλογο ,αφου μιλήσεις σε περισσότερα μέλη του,αφου τον προτείνεις και σε αλλους χιονοδρόμους (αρκετους για να έχεις καλύτερο δείγμα)και δεις τις αντιδράσεις τους,αφου,αφου,αφου.....και

μετά βγάλε τα συμπεράσματά σου.(αυτό που έλεγα παραπάνω... :wink: )

Αυτό ξερεις πως μεταφράζετε σύμφωνα με αυτά που γράφεις...

"Γιατί να παω στα ελληνικά σκουπίδια χιονοδρομικά,εγώ θα σώσω την Ελλάδα?"

Αγαπητέ kiamosg, επέτρεψε να σου πω οτι έκανες λάθος στη μετάφραση ,εκτός κι αν κάνω εγω οπότε να με συγχωρείς.Kαι ιδου η δική μου μετάφραση..

"Γιατι να μην προτιμήσω να πάω στη Βουλγαρία για σκι,εγω θα σώσω την Ελλάδα και τα Ελληνικά Χιονοδρομικά?"

Και κάτι ακόμα: Ο σύλλογος λέγεται Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας....αυτό τα λέει όλα.

Επειδή μπήκες και στην διαδικασία της ετυμολογίας, να μου επιτρέψεις να σε διορθώσω και στο εξης....Πρόκειται για τον Σύλλογο Ελληνικής Τουριστικής Χιονοδρομίας.Οχι οτι τρέχει και τίποτα....just for the record..

Τώρα το θέμα του ανθελληνισμού,ε εντάξει ρε παιδια για χαλαρώστε λιγάκι.Ποιος χρησιμοποιήσε αυτη τη βαριά ομολογουμένως κουβέντα εναντίον σας :?: :?: :?

Οσο για την αποψη του john Nikolaou, θα τοποθετηθώ και γω απλά οχι τώρα.Με την πρώτη ευκαιρία....

(επεσε λιγη δουλίτσα....)

With great mountains, comes great skiing!

..και δε νομίζω να υπάρχει άτομο που γράφηκε στο σύλογο για να του παρέχονται φτηνές εκδρομές..

τουλάχιστον προσωπικά έχω γραφτεί στο σύλλογο για την ύπαρξη και μιας φωνής στο χώρο της χιονοδρομίας που δουλεύει για το καλό του πελάτη-χιονοδρόμου. Αυτό στηρίζω, γι' αυτό γράφω.

το ζήτημα των εκπτώσεων δεν είναι "my goly grail".

vae victis

Γιαυτό έγραψα δε νομίζω και όχι δεν υπάρχουν. Ήθελα να πω απλά οτι μου φαίνεται ηλίθιος λόγος.

spiderman(σε μπερδεύω συνεχώς με τον prodeusdiner) με τα μούτρα έχουν πέσει όλοι επάνω στον Γιάννη όχι για τις ιδεολογίες και τα πιστεύω του αλλά για τον τρόπο που τα εκφράζει(γνώμη μου)

Ίσως θα ήταν καλύτερα η όλη συζήτηση να μεταφερθεί στα θέματα του συλόγου.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...