VAG_P 161 Report post Posted December 11, 2017 (edited) Καλημέρα σε όλους και καλά μας χιόνια! Πέρσι με την προτροπή και την βοήθεια ενός φίλου βγήκα κι εγώ εκτός πίστας και όπως αρκετοί εδώ μέσα καταλαβαίνετε ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Για να μην σας κουράζω...ύψος 1.75 κιλά 85 επίπεδο προχωρημένο(κοντεύω...παίρνουμε και κανένα δάσκαλο κάθε τόσο!). Καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει πέδιλο που να τα κάνει όλα. Ψάχνω κάτι που να κάνει για εκτός πίστας αλλά επειδή ελλάδα είμαστε να μπορώ να περάσω και καμιά ώρα στην πίστα χωρίς να μου βγουν τα πόδια. Καταλαβαίνετε ότι ψάχνω για ένα all mountain και όχι για πουδροπέδιλο. Εχω βρει τα volkl mantra 3ετίας καινούρια στο 177cm με δέστρες marker squire στα 390€ και τα volkl kendo 177cm στα 370€. Πείτε καμιά γνώμη για τα συγκεκριμένα αν ξέρετε ή άλλη πρόταση! Edited December 11, 2017 by VAG_P Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 11, 2017 το kendo δεν το ξερω αλλα το μαντρα ειναι δυσκολο πεδιλο και δεν ενδικνιται για νεους στο εκτως.... συμβουλη μου ειναι να βρεις να μαλακο πεδιλο χωρις μεταλλο στον πυρηνα...!!!επισις ψαξε και λιγο ποιο ψηλο πεδιλακι μη σε φοβιζει το υψος γιατι εχουν ροκερ μπρος πισω 2 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
VAG_P 161 Report post Posted December 11, 2017 Επειδή κάνω αρκετές φορές σκι το χρόνο η σκέψη ήταν να δυσκολευτώ λίγο στην αρχή αλλά να μην ψάχνω για άλλο πέδιλο του χρόνου. Λες πάντως να πάω σε πιο μακρύ;;; Εγώ ήδη φοβόμουν το 1.77 !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 11, 2017 Βαγγέλη ,volkl rtm 81 σε 177 με μέση 81 Quote Share this post Link to post Share on other sites
VAG_P 161 Report post Posted December 11, 2017 Δεν είναι λίγο στενό για εκτός Pepe; Quote Share this post Link to post Share on other sites
jorge_ver 261 Report post Posted December 11, 2017 (edited) εγώ πήρα τα rossignol experience 88. Φαίνεται να ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνεις. Δυστυχώς δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα για να σου πω γνώμη. Edited December 11, 2017 by jorge_ver 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
VAG_P 161 Report post Posted December 12, 2017 Όντως φαίνεται να ταιριάζουν. Είδα και τα Nordica enforcer 93 που διαβάζω ότι είναι στην ίδια κατηγορία. Τα έχει τσουλήσει κανείς να πει μια γνώμη;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites