Sp 480 Report post Posted January 3, 2019 Ξέρετε κάποιο μαγαζί να έχει μπουφάν της Colmar;Παλιά αντιπρόσωπος ήταν το BESTO αλλά πλέον έχει κλείσει και από την εταιρεία μου είπαν ότι δεν έχουν επίσημο διανομέα στην Ελλάδα,αλλά ελπίζω μήπως υπάρχει κάποιος ανεξάρτητος εισαγωγέας.Έχω ένα μπουφάν της εταιρείας και είναι άριστο αλλά τα "έχει φάει τα ψωμιά του" και αν έβρισκα κάποιο και παλιότερο σχέδιο που να μου αρέσει και να μου κάνει σε προσιτή τιμή δε θα έλεγα όχι να αγοράσω ξανά.Αλλιώς θα καταφύγω σε φθηνότερες επιλογές.Αν ξέρει κάποιος πού μπορώ να βρω σε Αθήνα και προς Παρνασσό ή Καλάβρυτα ας μου πει. Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 3, 2019 Προσιτή τιμή και Colmar :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
thanasissin 353 Report post Posted January 4, 2019 Κλαουδάτος Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fulvia 3 215 Report post Posted January 4, 2019 Άσχετο....Για καιρό νόμιζα ότι το όνομα COLMAR έβγαινε από την Αλσατική πόλη, μέχρι που μπαίνοντας στο site τους για να ταυτοποιήσω ένα καινούργιο μπουφάν της γυναίκας μου είδα ότι προκύπτει από τα αρχικά MArio COLombo (Mario Colombo & C. Spa)... 5 Quote Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει. Share this post Link to post Share on other sites