Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Το Σάββατο 01/01/05 από 10:00 έως 16:00 θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΘΕΤΙΣ και ΑΡΤΕΜΙΣ και οι πίστες ΗΡΑΚΛΗΣ 1, ΘΕΤΙΣ 1 & 2 και ΑΡΤΕΜΙΣ 1.

"Να δεις τι σού χω για μετά..."

Καλάβρυτα 01/01/05

Αχιλλέας μόνο για ανάβαση ( αν και είχε χιόνι αρκετό τα πρώτα μέτρα πολύ δύσκολα τα κατέβαινες )

Θέτις ανοιχτή μόνο η 2 ( μετά τις πρώτες καταβάσεις από τα Snowboard δεν ήταν και ότι καλύτερο - λίγες πέτρες )

Άρτεμης ανοιχτή και σχετικά καλά πατημένη μόνο η 1 - χωρίς πέτρες

Ανοιχτό το επάνω baby lift 10 euro

Η τιμή της κάρτας ήταν 17 euro

Αλυσίδες τα 500 τελευταία μέτρα

Πολύ λίγα ανοίγματα ο καιρός από ομίχλη και μετά της 13.00 ελαφριά χιονόπτωση

Κόσμος λίγος αλλά καλός

Επάνω σαλέ κλειστό

Προσωπική κρίση , αν δεν είστε πολύ χιονοστερημένοι νομίζω πως δεν αξίζει κάποιος να ανέβει με τέτοια τιμή κάρτας και τέτοιο καιρό

Υ.Γ. ΜΕΤΕΡΟ ο καφές έχει γίνει πολύ καλός και αξίζει να ανέβεις

Υ.Γ.2 Το προσωπικό πάντως με αρκετά χαμόγελα και πρόθυμο να βοηθήσει

Υ.Γ.3 Θα είμαι και αύριο επάνω όποιος θέλει ας στείλει pm να συναντηθούμε

ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΑΛΑΙΟΙ

ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΠΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ Σ/Κ ΣΤΟΝ ΧΕΛΜΟ

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ΕΙΔΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΟΨΑ

MAXIMUS

ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ Η ΕΜΜΕΣΗ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ

ΕΛΠΙΖΩ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Ν ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΤΙ

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΚΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ FORUM. ΙΣΩΣ ΣΤΙΣ 23/1 ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Καλάβρυτα 02/01/05

Αχιλλέας μόνο για ανάβαση ( αν και είχε χιόνι αρκετό τα πρώτα μέτρα πολύ δύσκολα τα κατέβαινες )

Θέτις ανοιχτή μόνο η 2 - λίγες πέτρες

Άρτεμης ανοιχτή και σχετικά καλά πατημένη μόνο η 1 - χωρίς πέτρες

Δάφνη ανοιχτή χωρίς πέτρες οι πίστες εκτός απο τα 100 μέτρα στο τέλος

Δάφνη - 1 σχετικά πατημένη η 2 πολύ καλά πατημένη

Ανοιχτό το επάνω baby lift 10 euro

Η τιμή της κάρτας ήταν 17 euro

δρόμος χωρις αλυσίδες

λίγη ομίχλη ψηλά κυρίως το πρωί

Κόσμος πολύς και καλός

Επάνω σαλέ ανοιχτό

αξίζει κάποιος να ανέβει

αναμονή στον Αχιλλέα μετά της 12.00 πολύ, τα άλλα λίφτ χωρίς πρόβλημα

Υ.Γ. ΜΕΤΕΡΟ ο καφές έχει γίνει πολύ καλός και αξίζει να ανέβεις

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ FORUM. ΙΣΩΣ ΣΤΙΣ 23/1 ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Γιατί το κρατάτε μυστικό? τι πρόκειται να γίνει και απο ποιους? δώσε κανα στοιχείο στους πεινασμένους και στερημένους φίλους του Χελμού που δεν πατάνε στο βουνό λόγω της κατάστασης....

Καλη Χρονια στα μελη του ΣΤΟΥΧ,

ΠεριΖ

Υπάρχει τρόπος να γνωστοποιηθούν πράγματα και καταστάσεις , είναι πολύ εύκολο να γίνει αυτό αν υπάρχει πραγματική θέληση από μέρους ατόμων που ενεργοποιούνται στο εν λόγο χιονοδρομικό.

Καταλαβαίνω τους επώνυμους όπου δεν θέλουν να εκτεθούν είναι πολύ λογικό και αντιεπαγγελματικό. Ωστόσο υπάρχει αν όχι η διαλλακτικότητα , αλλά η "πολιτική" τοποθέτηση επί ποιο συγκεκριμένων γεγονότων. Για παράδειγμα θέματα που αφορούν τις θέσεις του προσωπικού και της πολιτικής τους στην οργάνωση με βάση ένα backround που δεν ισοδυναμεί με τις απαιτήσεις τους από τον πελάτη με τίποτα! . if you know what i mean! :wink:

Κάποιοι από εσάς γνωρίζουν αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία , που αν τα ήξερε ο μέσος χιονοδρόμος δεν νομίζω να ΤΟΥΣ έκανε την χάρη να ξαναπατήσουν. Απλώς άγνοια επικρατεί για αυτό και η κοροϊδία !

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Right to the point........Fidelio.....γκούχου γκούχου. :wink: :wink: :wink: :wink: :D:D:D:D:D

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΧΟΜΠΙ

ΕΓΩ ΖΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Χ.Κ.

ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΙ ΛΕΩ , ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ (ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ)

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ (ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ ) ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ (ΖΕΙΤΕ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ(ΣΑΜΕ) ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑ

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !!!

ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ...

ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΘΕ (ΛΟΓΙΚΟΥ) ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΡΕ METERO ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ???

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΓΑΖΙ (ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ) ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΣΕΙ.

ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΩΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ.

ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ

ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΣΕ 1 10 50 100 ΧΡΟΝΙΑ

ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

ΕΛΠΙΖΩ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Ν ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΤΙ

Θα βοηθήσεις σε τέτοιες ενέργειες;

ccgr

...

ΕΡΩΤΑΣ ΤΩΡΑ ????

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

ΕΡΩΤΑΣ ΤΩΡΑ ????

ΟΧΙ αναζήτηση ατόμων που να νοιάζονται

ccgr

...

ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Eπειδη μαλλον αυριο και μεθυριο τα καλαρυτα θα ειναι κλειστα λογω κακοκαιριας θα ανεβω παλι πεμπτη..οποιος θελεις ας μου στειλει πμ ε ενα τηλ να τα πουμε στο βουνο....

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

χμμμ... ενδιαφερον ακουγεται...

για καποιον ασχετο ειναι καλα τετοια εποχη (με λιγα χιονια) να δοκιμασει να δει πως ειναι (για σκι μιλαμε ετσι);

επισης θα ηθελα την γνωμη σας για την διαδρομη με τον οδοντοτο (σκεφτομαι να ανεβω με το τραινο και να κατεβω με τα ποδια απο την ιδια διαδρομη)

Eπειδη μαλλον αυριο και μεθυριο τα καλαρυτα θα ειναι κλειστα λογω κακοκαιριας θα ανεβω παλι πεμπτη..οποιος θελεις ας μου στειλει πμ ε ενα τηλ να τα πουμε στο βουνο....

Παναγιωτης, Π.Φαληρο

ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΧΟΜΠΙ

ΕΓΩ ΖΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Χ.Κ.

ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΙ ΛΕΩ , ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ

Το ότι ζεις από το ΧΚ είναι ένας λόγος παραπάνω για να σε ενδιαφέρει περισσότερο από μένα. Εγώ που το κάνω για χόμπι ζορίζομαι λιγάκι παραπάνω και πάω (και τα δινω) αλλού. Εσείς που ζείτε από το ΧΚ να δω που θα πάτε αν δεν έρχεται κανένας (ξέρω που θα πάτε... στην Αθήνα κι εσείς). Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι επαγγελματίες των Καλαβρύτων χρόνια τώρα τηρούν σιγήν ιχθύος επί τους θέματος, ενώ παραπονιούνται για τις αναδουλειές? Αν πιστεύουν ότι γίνεται κάτι στραβό στην δημοτική επιχείρηση που είναι ο βασικός πόλος έλξης τουριστών και άρα εσόδων, γιατί δεν ξεσηκώνονται? Την απάντηση την δίνεις μόνος σου και είναι λυπηρή..

ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΓΑΖΙ (ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ) ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΣΕΙ.

Kωλοχανείο οι απέναντι? Καλύτερο από το δικό σας πάντως. Δεν κοιτάτε τα δικά σας χάλια αλλά πόσο χάλια είναι το μαγαζάκι του απέναντι ώστε το δικό σας να μην είναι πολύ πιο χάλια αλλά (μόνο) λίγο!!!!! Δύστυχος. Αυτή είναι η κακομοίρα η ελλαδίτσα μας. Να την χαιρόμαστε (κι εσείς το χιονοδρομικό σας!!)

Φιλικά,

ΠεριΖ.

Λυπάμαι που το λέω αλλά ο Periz είναι ακλόνητος στον λόγο του και απλός!

Ωστόσο Periz μην νομίζεις ότι οι επαγγελματίες των Καλαβρύτων έχουν και τις καλύτερες σχέσεις! Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μερικοί μεταξύ τους, .. θάβουν ο ένας τον άλλον!

Παράδειγμα! ΦΕΤΟΣ στα Καλάβρυτα θα λειτουργούν ανεπίσημα δύο ή και τρις σχολές , πέραν της μίας όπου λειτουργεί εν μέρει νόμιμα (δεν είναι επι του παρόντος , αλλα αν θέλεις μπορούμε να ανοίξουμε ένα άλλο τοπικ για να σου πω ) ΚΑΙ οι οποίες έχουν την σιωπηλή υποστήριξη από τους "δεμένους" επαγγελματίες Καλαβρυτινούς !

Σου θυμίζει τίποτα αυτό; Ε; Θυμάσαι στον Παρνασσό πριν δυο τρια χρόνια , τι γινόταν; ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ!

Επομένως πώς να εναντιωθούν απέναντι σε ένα καθεστώς , όταν μεταξύ τους ΘΑΒΟΝΤΑΙ!!!!

Το τι έχει γίνει επάνω , δεν μπορώ να στο περιγράψω και ΓΑΜΩ τα γέλια!

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Fidelio,

φαντάζομαι τι θα γίνεται (και) μεταξύ τους, το γιατί δεν καταλαβαίνω. Είναι παράλογο να βλέπεις κάτι στραβό και να μην το λες. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι επικρατεί άλλο πολιτικό καθεστώς στα Καλάβρυτα. Κάτι σαν χούντα. Τα κεφάλια νομίζουν ότι ευεργετούν και απειλούν με εξορίες στον… Παρνασσό όσους πιστεύουν το αντίθετο, οι πολίτες φοβούνται να μιλήσουν αλλά ετοιμάζουν σιωπηλά (ο καθένας μόνος του) την επανάσταση τους, και ο υπόλοιπος κόσμος τους μποϊκοτάρει μπας και βάλουν μυαλό… Είναι η μοναδική περίπτωση παγκοσμίως που πράγματι χρειάζεται ένας Μπους να τους βομβαρδίσει!!! LOL :Idea: . Εκτός πλάκας τώρα. Ποιους εννοείς «δεμένους επαγγελματίες» και ποιος τους έχει «δέσει»?

Πάντα φιλικά,

ΠεριΖ

Παρακολουθώ στα τοπικά κανάλια της Πάτρας στο δελτίο ειδήσεών του ρεπορτάζ για το χ/κ Καλαβρύτων.Και στα δύο που έχω παρακολυθήσει,η όλη κατάσταση περιγράφεται ιδανική.Κόσμος πολύς πάει,ο δρόμος είναι χωρίς χιόνια για άνετη και ασφαλή πρόσβαση,το πανέμορφο ξύλινο σαλέ πανέτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες.Ο καιρός μας έκανε το χατήρι και υπάρχει χιόνι για να ευχριστηθούν οι χιονοδρόμοι.Και στα δύο ρεπρτάζ το λόγο είχε τοπικός αξιωματούχος.Και βεβαίως δεν έχω τον παραμικρό λόγο να αμφισβητώ τα λεγόμενα αυτά.Άλλωστε η κάμερα τραβάει προσεχτικά πλάνα με χαρούμενα παιδάκια και χαμογελαστούς επισκέπτες,ενώ σε κάποιες σκηνές φαίνονται και κάποιοι χιονοδρόμοι(εγώ πάντως δε θα το χαρακτήριζα και πλήθος χιονοδρόμων....).Επίσης μνημονεύονται τα τοπικά ξενοδοχεία,ταβέρνες,καφε και ζαχαροπλαστεία.

Μα γιατί όλοι οι χιονοδρόμοι που γνωρίζω παραπονιούνται για το συγκεκριμένο χ/κ :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Επιτρέψτε μου,αλλά καταλαβαίνω τα λόγια του Maximus.Δεν είναι ότι θέλει να αποκρύψει ντε και καλά πράγματα και γεγονότα,αλλά όταν η ταυτότητά σου είναι αποκαλυμένη και ζεις και εργάζεσαι σε ένα κλειστό κύκλο,τότε σκέφτεσαι 2-3-4-5 φορές αυτά που εχεις στο μυαλό σου.Οπότε αν ο πελάτης zox πετάξει και καμιά κοτσάνα δεν χάθηκε και ο κόσμος,γιατί το zox είναι ένα παρατσούκλι και ο zox δε μένει Καλάβρυτα ,ούτε έχει μαγαζί εκεί.

Ο Maximus δε νομίζω ότι δε νοιάζεται να αλλάξει αυτή η μίζερη κατάσταση ,που τόσο ζημιώνει τους μαγαζάτορες,αλλά πρέπει παράλληλα να κρατά μια διπλωματική-μετριοπαθή στάση.Και ναι, αν ο πελάτης χαλιέται και ζημιώνεται 1 φορά ,ο μαγαζάτορας καταστρέφεται κάθε φορά,οπότε θα έπρεπε τι.....????να γκαρίζει όλη την ώρα????

Κάποιοι μπορεί να πουν ,ότι αφού δε λέει τίποτα μπορεί και να μην νοιάζεται ή να μην τον πειράζει.Επιτρέψτε μου να έχω άλλη γνώμη....Πάντως να πάρει τη ντουντούκα και σε μια στιγμή απόγνωσης να τα βγάλει όλα τα τυχόν άπλυτα στη φόρα,δε νομίζω ότι είναι συνετό και αποτελεσματικό.

Ούτε ο ίδιος φαντάζομαι να είναι ευχαριστημένος από την κατάσταση που επικρατεί και σίγουρα ούτε και πολλοί άλλοι επαγγελματίες της περιοχής,που βλέπουν τις καθημερινές τα μαγαζιά τους άδεια.

Και εννοείται ,ότι δεν εννοεί ότι επειδή οι "απέναντι" είναι κωλοχανείο,άρα και εμάς μας παίρνει να είμαστε.Εγώ καταλαβαίνω ότι αν τύχει ο Παρνασσός να πάρει μπρος,τότε πάει τα Καλάβρυτα χαθήκανε.Και οι μαγαζάτορες το βλέπουν αυτό και θέλουν να δουν πως θα σουλουπωθεί το δικό τους σπίτι,ανεξάρτητα του τι γίνεται πάνω από το αυλάκι.

Δεν ξέρω αν επικρατεί κλίμα ενότητας ή όχι.Από τα λόγια του Maximus ,υποθέτω ναι ,από τα λόγια του Fidelio ,όχι.Διευκρινήσεις??????όπως και να έχει όμως, υπάρχει κλίμα δυσαρέσκειας προς τα κουμάντα του χ/κ.

Πάντως Maximus αν νομίζεις ότι κάτι μπορεί να γίνει(και με τη βοήθεια τη δική μας ),αξίζει να το δημοσιοποιήσεις,αλλά αυτό είναι θέμα καθαρά δικό σου.

Πάντως μέχρι τώρα παιδιά μιλάμε βασιζόμενοι όχι σε απτά στοιχεία ,αλλά σε υποψίες,υπονούμενα,φήμες και σε αυτό το σημείο συμφωνώ μαζί σου Periz,γιατί αυτό το κλίμα "μυστικοπάθειας" διαρκεί τόσο καιρό?????

Το θέμα είναι αν βγουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα στη φόρα,είμαστε σε θέση να τα αξιοποιήσουμε με αποτελεσματικό τρόπο ή απλά θα βροντάμε στο κουφού την πόρτα????Να γίνουν γνωστά κάποια πράγματα,όλα τα πράγματα,αλλά όχι για να τα μάθουνε ακόμα 5-6 άνθρωποι,αλλά για να κινηθούν κάποιες διεργασίες διόρθωσης των τυχόν στραβών.

Θέλω να πιστέυω ότι και οι επιχειρηματές της περιοχής περιμένουν να βρουν έναν δραστήριο συμπαραστάτη,που θα τους βοηθήσει ενεργά και όχι απλά ακόμα έναν που θα κούσει τον "πόνο"τους....θέλω να πιστεύω.....

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Periz χαλάρωσε και διάβασε προσεκτικά τι έχω γράψει:

ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ.

Κατάλαβες τι γράφω; Ή θες εξηγήσεις;

Fidelio ο κάθε επαγγελματίας κοιτάζει το συμφέρον της επιχείρησής του. Σωστά;

Όταν λοιπόν το συμφέρον όλων είναι να λειτουργεί καλά το Κέντρο τι μας εμποδίζει να είμαστε ενωμένοι σε αυτό;

Όσο για τις σχολές , τις ενοικιάσεις και τις πωλήσεις ,ο κάθε επαγγελματίας θα κοιτάξει το καλύτερο για την επιχείρησή του. Θεωρείς όμως τυχαίο πως υπάρχουν κοινές τιμές στις ενοικιάσεις σκι στα Καλάβρυτα; Αν αυτό δεν είναι προϊόν καλής συνεργασίας , τι είναι; Τώρα αν υπάρχουν πισόπλατες όπως λες , σου λέω πως είναι θέμα πολιτικής της κάθε επιχείρησης. Εμένα είναι έξω από την ηθική μου και το μόνο που προσπαθώ είναι να γίνομαι καλύτερος και να κερδίζω πελάτες από τις υπηρεσίες μου.

Φίλοι μου, στο βουνό αυτό εγώ κάνω σκι από 3 χρονό παιδί.(1979) Όταν δεν υπήρχε καν χιονοδρομικό κέντρο. Το αγαπάω και θέλω το καλύτερο γι αυτό. Έχω επενδύσει το οικονομικό σκέλος της ζωής μου , σε αυτό. Και κάθε χρόνο ρισκάρω πολλά. Δεν φοβάμαι να μιλήσω και αυτό το ξέρουν όλοι. Αλλά μιλάω εκεί που πρέπει , όταν πρέπει ,και όποτε πρέπει. Σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύω να γίνω γραφικός. Αν κάποιος συναισθάνεται τους σκιέρ και τα παράπονά τους είμαι εγώ. Γιατί κατ αρχήν εκτός από επαγγελματίας είμαι και ο ίδιος 25 χρόνια τώρα πωρωμένος σκιέρ και στα Καλάβρυτα και σε άλλα χιονοδρομικά της Ελλάδας και του εξωτερικού. Ξέρω πότε σπάζετε ένας σκιέρ γιατί το έχω νιώσει και εγώ στο πετσί μου. Έχω και εγώ καθίσει στις ουρές του Παρνασσού , και έχω και εγώ σπαστεί όταν η Στύγα ήταν κλειστή.

Μην μου λέτε λοιπόν ειδικά εμένα αν έχω κάνει κάτι, αν έχω μιλήσει ή αν κάθομαι με σταυρωμένα χέρια.

Είναι παν εύκολο να τους βάζεις όλους σε ένα καζάνι , όταν είσαι μακριά από τα γεγονότα.

Αυτό που διακρίνω πολλές φορές από τα γραφώμενα πολλών είναι πως ελαφρά την καρδία πυροβολούν. Ακόμα και γι αυτά που γράφονται για το ΧΚ άλλα ισχύουν και άλλα είναι υπερβολικά. Εγώ στέκομαι μόνο σε αυτά που ισχύουν και είμαι μαζί σας. Δεν συμφωνώ όμως στις υπερβολές (κλασσικό χαρακτηριστικό της φυλής μας ) και με τις διαπλοκολογίες.

Θέλω να σας πω επίσης ότι τόσο στην διοίκηση , όσο και στους εργαζόμενους του Χ.Κ. υπάρχουν κάποια αξιόλογα άτομα που προσπαθούν για το καλύτερο. Μην τους παίρνει όλους η μπάλα.

Παρ όλα αυτά η εικόνα που βγαίνει δεν ανταποκρίνεται πάντα στις καλές τους προθέσεις.

Εμένα όνειρό μου είναι κάθε μεσημέρι στο μαγαζί μου , να βλέπω ευχαριστημένους σκιέρ να επιστρέφουν από το Χ.Κ που το μόνο τους πρόβλημα να είναι το που θα πάνε για να φάνε καλά παϊδάκια και όχι αν λειτουργούσαν σωστά οι πίστες.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός .

Τέλος θα ήθελα να κλείσω με ένα ρητό αφιερωμένο όχι σε εσάς , αλλά σε κάποιους Καλαβρυτινούς φίλους μου εκτός ΣΤΟΥΧ που με διαβάζουν φανατικά.

« Δεν συμφωνώ με αυτό που λες , αλλά δίνω και την ζωή μου για να μπορείς να το λες ελεύθερα»