Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Nifadas

Ενημέρωση για Παρνασσό?????

Recommended Posts

Καλή Χρονιά!!!

Λοιπόν παιδιά ,πώς ήταν η πρώτη του έτους πάνω???

Ανεβαίνω σίγουρα αύριο και αναρωτιέμαι για την κατάσταση...

Αν και έχω σκάσει από το φα'ί'....αλλά έβγαλα κάτι ψιλά στο χαρτί, για την κάρτα εισόδου...25Ευρο!!!!!!...... με βασιλόπιτα ή χωρίς?

How you stand is how you ski

ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΣΚΙ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ , ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΤΡΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΡΕΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΧΙΟΝΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!!!!!ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ!!!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ . :D:D:D:D:D

Καμία ιδέα κανείς για το τι κατάσταση (καιρός - κόσμος κλπ) θα επικρατεί αύριο το πρωί στον Παρνασσό ?

C?

Καμία ιδέα κανείς για το τι κατάσταση (καιρός - κόσμος κλπ) θα επικρατεί αύριο το πρωί στον Παρνασσό ?

Αυριο μεχρι τις 10.00-10.30πμ θα γινεται σκι με ασφαλεια (το «ασφάλεια» είναι λιγο σχετικό βεβαια) κ χωρις απειρους ‘πονηρους’ τζατζικοτυροπιταδες στις ουρες.

Από ‘κει κ υστερα θα θέλει ΜΕΓΑΑΑΑΛΟ στομαχι να ανεχτεις την αναρχη (βασικά ανυπαρκτη) τηρηση των κανόνων ασφαλειας κ προτεραιοτητων στις ουρες των αναβατηρων. :shock:

Είναι δε η καλυτερη ωρα να χαιρετησεις το βουνό κ να πας για εναν ωραιοτατο περιπατο στα μονοπατια του Παρνασσού, μακρια απο τις ορδες…

Κ. :shock:

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ?

ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΑ GALAXY KAI EIΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΛΠ

ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ .

Παιδια εριξε καθολου χιονι Παρνασσο?Παρνηθα πανω απο τα 1100 εστρωσε χιονακι...

Μιλησα στις 2 με Pro-Rad κ μου ειπε ότι εφευγε, λογω καιρου/καταστασης χιονιού κτλ…

Υπαρχουν πλεον πετρες μεχρι κ στον Περικλή (πανω συρομενο), μια κοτρονα συγκεκριμενα, αλλα κ σε ολο το βουνό.

Σημερα το πρωι χιονιζε αραια και που, αλλα δεν προσεθεσε κατι σημαντικο στις πιστες, μεχρι που σταματησε κ αρχισε τις ομιχλες (μια ανοιγε, μια εκλεινε κ όλα αυτα με αερα!).

Α ναι, ειχε κ αρκετο κοσμο σημερα. :P

Κ. :evil:

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

μηπως γνωριζει καποιος τι γινεται με φτερολακα???

αν ανοιξε,αν οι πιστες ειναι σε καλη κατασταση,αν λειτουργει το συνδετικο???

αξιζει καποιος να παει για να αποφυγει τον πανικο που θα γινεται το σ/κ στα κελλαρια????

Προσωπικά μόλις γύρισα και είναι 11 παρά 5 .... Εφυγα ανεμοδαρμένος μόλις εδωσαν αναστολή λειτουργίας για τις 9 το πρωί...

Το χιόνι μου θύμισε Βασιλίτσα Μεγάλη Πέμπτη πέρυσι μετά τις 11 το πρωί,

κόκκινο σούπα και έτοιμο να λιώσει ...

Μόλις έβαλα τα σκι τις μπότες και τον λοιπό εξοπλισμό μου στην αποθήκη :D

C/

Σήμερα γύρισα από πάνω... εχτές Παρασκευή 7/1 ήταν αρκετά καλα με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (πέφτουν αυτιά), πολύ αέρα (αναστολή μέχρι τις 10) και ομίχλη. Κόσμος όχι πολύς και αραίωσε περισσότερο όσο πύκνωνε η ομίχλη. Το χιόνι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, σφιχτό λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και τουλάχιστον στον Ηρακλή αρκετό για να κάνεις άνετα χωρίς να καταστρέφεις σανίδι/πέδιλα. Σε άλλα σημεία εχει βγάλει πέτρες αλλά έχουν κάνει ικανοποιητική σήμανση. Η τελευταία στροφή του δρόμου πρίν να φτάσεις στα αυγά είναι τελείως γυμνή με πέτρες και χώμα και χρειάζεται προσοχή!!

Οσο αφορά αυτή την παρωδία που λέγεται σαλέ, guess what!!! ναί λοιπόν.. χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα απολύτως ούτε σε εξυπηρέτηση,χώρο,προιόντα όλα είναι κατά πολύ ακριβότερα για μια ακόμα χρονιά!!!!

ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ ΠΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ Ο CAPUCCINO KOΣΤΙΖΕΙ 5 ΕΥΡΩ?????????

ήττα σήμερα για όσους πήγαμε αυθημερόν...

με τις τιμές δεν ξέρω πλέον τι παίζει, τα έχω χάσει...

vae victis

ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΗΤΤΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΦΤΕΡΟΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΙΕΣ.ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΣΤΗ ΦΤΕΡΟΛΑΚΑ,ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΟΝΟ Η 10 Η 14 ΚΑΙ Η 6!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ 5 ΕΥΡΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟΓΟΤΕΥΤΗΚΑ,ΧΑΡΑΚΩΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΔΙΛΑ(ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ)ΜΕ ΚΑΤΙ @#@$%^&ΠΕΤΡΕΣ,ΠΙΚΡΑ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΦΤΙΑΞΙΜΟ???

ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟΓΟΤΕΥΤΗΚΑ,ΧΑΡΑΚΩΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΔΙΛΑ(ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ)ΜΕ ΚΑΤΙ @#@$%^&ΠΕΤΡΕΣ,ΠΙΚΡΑ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΦΤΙΑΞΙΜΟ???

Τι να σου πω ρε φίλε... Το ίδιο έπαθα και εγώ με την σανίδα μου την Πέμπτη στην πίστα ακριβώς κάτω του Ηρακλη...

Μαγαζί που να επισκευάζει την σανίδα σε 4μέρες το πόλύ, υπάρχει;

JAPOW!!!

Και εμείς φάγαμε ήττα χθές, αλλά never-the-less, μπορώ να πω πως πέρασα καλά... Η όλη βόλτα, το καφεδάκι που ήπιαμε, το γέλιο που έπεσε με τα κουλά που είδαμε στο ΧΚ...

Που θέλω να καταλήξω? Και εγώ λατρεύω το σκι, αλλά δεν χαλάμε και την ζαχαρένια μας παιδιά... Και περνάμε καλά ούτος ή άλλος αρκεί να έχουμε καλή παρέα :lol:

The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft)

5.5.JPG

Πικρα χτες...τουλαχιστον καναμε δυο ''κατεβασιες'' στη κατηφορουλα διπλα στα αυγα για το γαμωτο...για να τσουλησουμε λιγο...

Τι έγινε παιδιά, πού γράφουμε πώς περάσαμε? Εδώ ή στο "Ραντεβού στα βουνά"? Ας αποφασίσουμε γιατί προβλέπω μπέρδεμα αντί για ξεμπέρδεμα και αν οι moderators θέλουν ας μετακινήσουν το ποστ μου.

Εγώ ανέβηκα Κελλάρια την Παρασκευή 07/01, ήμουν πάνω γύρω στις 9 και.

1) Άναρχες ουρές στα εκδοτήρια (μα καλά, αφού υπάρχει "λαβύρινθος" γιατί δεν το χρησιμοποιούν?).

2) ΜΠΡΑΒΟ που θεώρησαν την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου ως ΜΗ αργία και η κάρτα κόστιζε 12Ε. (Πώς και δεν έκαναν τις χριστουγεννιάτικες "αργίες" "γέφυρα" με το ΣΚ ?)

3) Για καιρό βλέπε τον k001e τι έγραψε παραπάνω. Ωραίο ήταν το χιονάκι.

4) Αναμονή στα λίφτ υποφερτή.

5) Ό,τι και να λέτε, ΕΙΧΕ ΠΕΤΡΕΣ. Τα παλιά μου πέδιλα τα κράτησα σε 30 φορές σκι σχεδόν άθικτα και τα καινούργια μου σε 3 ώρες έκαναν ένα σωρό χαρακιές. Σταμάτησα στη 1:30 γιατί σε κάθε κατεβασιά προσετίθεντο νέες χαρακιές και αν έμενα ως τις 4 θα έφευγα κλαίγοντας.

6) Έπεσε πάνω μου από πίσω ένας σνοουμπόρντερ και μου χάλασε τη διάθεση, και μου άφησε και μια μεγάλη μελανιά στο πόδι.

7) Στο σάλε μπήκα μόνο για τουαλέτα, ήταν καθαρή και είχε χαρτί. Εννοείται ότι στο μπαρ δεν ζύγωσα, εννοείται ότι είχα πάρει μαζί μου νεράκι, και καφέ και σνακ και κολάτσισα στο εκκλησάκι απ’έξω, πρώτη φορά μπήκα και μέσα δεν ήξερα ότι είναι πάντα ανοιχτό, ήταν πολύ ωραία, αν και λόγω ομίχλης δεν είχα θέα.

8 ) Με όσους χιονοδρόμους μίλησα ήταν όλοι κεφάτοι, συνεργάσιμοι κι ευγενικοί.

ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΣΚΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ.

ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΕΒΑΙΝΩ ΑΡΓΙΑ Ή ΣΚ ΜΕ ΠΟΛΥΚΟΣΜΙΑ

Άμα το συζητήσεις ευγενικά με τους γύρω σου, σχεδόν κάνεις δεν σου κλέβει την σειρά στα λιφτ.

Κάτι που δεν το περίμενα: όταν ζήτησα, φεύγοντας, στο κάτω σαλέ τον γιατρό (να τον συμβουλευτώ καλού-κακού, φεύγοντας, λόγω της σύγκρουσης που είχα), μου είπαν πώς είναι μόνο επάνω, γιατί εκεί γίνονται οι τραυματισμοί, και ή έπρεπε να ξανανεβώ εγώ ή να τον καλέσουν να κατεβεί αυτός κάτω. Βαρέθηκα και τα δύο και έφυγα με λίγο πονεμένο καρπό (ελπίζω να μην είναι σοβαρό), και χωρίς πάγο για την μελανιά μου.

Για γράψτε όσοι πήγατε Κυριακή, τι έγινε? Ήμουν πονεμένη κι απογοητευμένη στην Αράχωβα και δεν ανέβηκα ούτε για καφέ στο σαλέ.

:?: Πώς ήταν :?:

@Lili

1)Σωστή

2)πάλι καλά τα 12ευρώ...

3)Δεν ξέρω, δεν απαντώ :Idea::shock:

4)Πολύ υποφερτή...

5)Να δεις εγώ που πρώτη φορά χρησιμοποίησα μια εντελώς δικιά μου σανίδα και... άστα :P

6)Το ανάλογο θα πώ και για έναν σκιέρ... Πάω να στρίψω (slalom) και με ρίχνει κάτω πισώπλατα

7) Εγώ ούτε που το πλησίασα.Τρομάρα μας 8)

:PΚράτησα την πολυλογία μου για την παρέα μου και μόνο :wink:

Για τα υπόλοιπα, μαζί σου!

Για το τελευταίο, μην τα ρωτάς, το ίδιο (αλλά και χειρότερο) θα σου πουν... Δυστυχώς...

JAPOW!!!

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ LATEST UPDATE ΑΠΟ 9-1

ΥΠΟΥΛΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ

ΕΝΤΟΣ ΠΙΣΤΑΣ. ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ

,ΗΡΑΚΛΗ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ. ΤΡΙΠΛΟ ΔΕΞΙΑ SUPER!

Η 6 ΕΧΕΙ ΠΕΤΡΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.

ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ !!!

www.LINESKIS.com

Μαγαζί που να επισκευάζει την σανίδα σε 4μέρες το πόλύ, υπάρχει;

Δοκίμασε το S.EX. HOUSE στην Γλυφάδα. Σίγουρα θα στο φιάξουν σε 3-4 μέρες

ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΚΙ ΜΕ ΦΤΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΠΕΣ....ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ MSG ME

ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΚΙ ΜΕ ΦΤΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΠΕΣ....ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ MSG ME

:D:D:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

JAPOW!!!

Λάππας-Porfirio απολαμβάνουν το σκι τους στον Παρνασσό μια ηλιόλουστη λαμπρή μέρα. Κάνανε και μάθημα 15 ευρώ το άτομο και μου φωνάζανε"ΚΑΡΒΆΑΑΑΑΑΑΑΑΡΩ"

Σούπερ χιόνι ποιότητα φοβερή(και εγώ αμφιβάλλω αλλά για να το λένε)

Πέτρες: Αρκετές, τις έχουν επισημάνει με κορδέλες αν θες κάνεις όλη μέρα χωρίς να πατήσεις(προσεκτικά πάντα). Κάνεις ήρεμα τις πρώτες κατεβασιές και τις σταμπάρεις και μετά γκαζώνεις είπαμε

Η ΦΟΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ(Και το πόσο τους ζηλεύω)

Από τα λόγια του porfirio"Το σαββατοκύριακο αν δεν χαλάσει ο καιρός θα κάνουμε φοβερό σκι έχει μπόλικο χιόνι το βουνό οι πίστες είναι κομπλέ"Μάλλον αυτές οι αλκυονίδες με Βοριά δεν τρώνε το χιόνι. Τους Νοτιάδες να φοβάστε

Jan-11-Tue-1114.jpg

Ευθεία μη φοβάσαι βρε